M10 Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 budes spokojenej. o DPF si neco nastuduj a zeptej se ho, jestli dal novej, pokud jo, tak kdy, nebo jen to profi cisteni, pokud jo, tak kdy. novej DPF stoji 70 ca. taky jestli menil olej v prevodce, pokud jo, tak kdy.ok. děkuju za poradu. dám pak vědět, jak mě to auto nadchne nebo ne
panedge Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Tak starou XC90 bych už teda nebral ani omylem,přece jen už je fest za zenitem.Design vydržel strašně dlouho pěknej,ale už to je podle mě starý(ve srovnání GL,RR apod.)
sibirnaya Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 a nova je pekna, zrovna jede prede mnou po D1, ale dvoulitr za ty love je vysmech
tommas4 Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 a nova je pekna, zrovna jede prede mnou po D1, ale dvoulitr za ty love je vysmechVlečku bych za tím tahat nechtěl. Myslím že těch 2.5 je top výbava, začínají nějak na 1.3?
simon_magus Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 celkem me bavi, jak se tady vesele srovnavaji auta, ktery spolu nemaji nic spolecnyho Bawo X5 - X6 ... lexus rx ... LC V8 ... MB ... Jeep ...Disco - RR ... Volvo XCSorry, ale to je jak srovnavat hodinky a holinky
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 a nova je pekna, zrovna jede prede mnou po D1, ale dvoulitr za ty love je vysmechVolvo zije vo velkom omyle....za tie peniaze sa uz da kupit auto!
simon_magus Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 jsem buzna nebo blondyna a SUV vlastne nechci ... beru X6nejsem buzna ani blondyna a nechci SUV.... beru Volvochci styl a nechci vubec tahat ani teren, jen o tom chci mluvit .. beru RR nebo Porschechci styl, ale namam na to ... beru X5chci univerzal, co muze i do terenu a netrapi mne, ze obcas nedojedu ... beru Discochci univerzal, se kterym dojedu ... beru LCjsem divnej a nevim co chci, beru Jeepa s 10ti litrovym motorem na nizkoprofilovejch gumach s navijakem na prednim a zadnim narazniku ...zapomnel jsem na neco?
simon_magus Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 penize neresim ... koupit se slevou auto, ktery je mne vlastne k nicemu, neni zadna vyhra
panedge Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 jj zapomněl chci univerzál a nevadí mi,že auto má interiér jako Opel Vectra z 88-beru LC
Micey Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Ticho pánové, znalec konečně promluvil!
sibirnaya Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 jj, to je velkej expert. na brnenskej sraz nedojel, pac jednou je zima, podruhy horko, hodinky chce, ale vlastne nechce, kazdopadne LC je top a kdo nema, je looser..
Hasňa Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Kdo nemá Lactation Consultant je v každém případě looser.
tommas4 Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Kdo nemá Lactation Consultant je v každém případě looser. No že já vůbec lezu na net a zkoumám jestli taková profese může existovat . . .
enslow Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 jsem buzna nebo blondyna a SUV vlastne nechci ... beru X6nejsem buzna ani blondyna a nechci SUV.... beru Volvochci styl a nechci vubec tahat ani teren, jen o tom chci mluvit .. beru RR nebo Porschechci styl, ale namam na to ... beru X5chci univerzal, co muze i do terenu a netrapi mne, ze obcas nedojedu ... beru Discochci univerzal, se kterym dojedu ... beru LCjsem divnej a nevim co chci, beru Jeepa s 10ti litrovym motorem na nizkoprofilovejch gumach s navijakem na prednim a zadnim narazniku ...zapomnel jsem na neco? Mna to pobavilo :-D
MJ. Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 No že já vůbec lezu na net a zkoumám jestli taková profese může existovat . . . no přijde mi to jako ospravedlnitelnější profese, než sex koučink
Denjl Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 bych počkal půl roku a šel do Q7 s V8 dýzlem.... a nebo počkal na SQ7.... jezdí to parádně, což sis sám vozkoušel.... když to proovnám s předchozí generací kterou jezdí moje drahá, tak je to nebe a dudy.... a s tou zadní řiditelnou nápravou.... bych troufnul srovnat svezením se svojí A6 na 20" a vzduchu.... když jsme jí vraceli tak žena říká, jestli by nějak nešlo zařídit, že bychom tu její předchozí generaci - rok starou vrátili a nechali si tu testovací novou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se