Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

budes spokojenej. o DPF si neco nastuduj a zeptej se ho, jestli dal novej, pokud jo, tak kdy, nebo jen to profi cisteni, pokud jo, tak kdy. novej DPF stoji 70 ca. taky jestli menil olej v prevodce, pokud jo, tak kdy.

ok. děkuju za poradu. dám pak vědět, jak mě to auto nadchne nebo ne :)

• Odpovědi 148
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak starou XC90 bych už teda nebral ani omylem,přece jen už je fest za zenitem.Design vydržel strašně dlouho pěknej,ale už to je podle mě starý(ve srovnání GL,RR apod.)

Odesláno

celkem me bavi, jak se tady vesele srovnavaji auta, ktery spolu nemaji nic spolecnyho :)

Bawo X5 - X6 ... lexus rx ... LC V8 ... MB ... Jeep ...Disco - RR ... Volvo XC

Sorry, ale to je jak srovnavat hodinky a holinky ;)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

a nova je pekna, zrovna jede prede mnou po D1, ale dvoulitr za ty love je vysmech

Volvo zije vo velkom omyle....

za tie peniaze sa uz da kupit auto!

Odesláno

jsem buzna nebo blondyna a SUV vlastne nechci ... beru X6

nejsem buzna ani blondyna a nechci SUV.... beru Volvo

chci styl a nechci vubec tahat ani teren, jen o tom chci mluvit .. beru RR nebo Porsche

chci styl, ale namam na to ... beru X5

chci univerzal, co muze i do terenu a netrapi mne, ze obcas nedojedu ... beru Disco

chci univerzal, se kterym dojedu ... beru LC

jsem divnej a nevim co chci, beru Jeepa s 10ti litrovym motorem na nizkoprofilovejch gumach s navijakem na prednim a zadnim narazniku

...zapomnel jsem na neco? :D

Odesláno

jsem buzna nebo blondyna a SUV vlastne nechci ... beru X6

nejsem buzna ani blondyna a nechci SUV.... beru Volvo

chci styl a nechci vubec tahat ani teren, jen o tom chci mluvit .. beru RR nebo Porsche

chci styl, ale namam na to ... beru X5

chci univerzal, co muze i do terenu a netrapi mne, ze obcas nedojedu ... beru Disco

chci univerzal, se kterym dojedu ... beru LC

jsem divnej a nevim co chci, beru Jeepa s 10ti litrovym motorem na nizkoprofilovejch gumach s navijakem na prednim a zadnim narazniku

...zapomnel jsem na neco? :D

Mna to pobavilo :-D

Odesláno

bych počkal půl roku a šel do Q7 s V8 dýzlem.... a nebo počkal na SQ7.... jezdí to parádně, což sis sám vozkoušel.... když to proovnám s předchozí generací kterou jezdí moje drahá, tak je to nebe a dudy.... a s tou zadní řiditelnou nápravou.... bych troufnul srovnat svezením se svojí A6 na 20" a vzduchu....

když jsme jí vraceli tak žena říká, jestli by nějak nešlo zařídit, že bychom tu její předchozí generaci - rok starou vrátili a nechali si tu testovací novou :lol2:  :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...