Přejít na obsah

Tak ktere by jste koupili  

12 hlasů

1. 1. Candino, nebo Eterna?

• Candino
      1
    • Eterna
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry den, moje pritelkyne bude mit co nedlouho narozniny, tak ji vybiram hodinky. Trochu jsem s ni pochodil, trochu jsem ji poradil...a nakonec se ji libi jedny Candina a jedny Eterny(pak jeste Tissoty, ale z tech seslo). Obe jsou na baterky :thumbsdown_anim: , strojecek by stejne neocenila. :) Obe hodinky jsou si podobne, pozlacene, kozeny pasek. Safirove sklo. Rozdil je ve zlaceni a v cene. Candino ma PVD a u Eterny mi hodinar tvrdil, ze je pozlaceni nejakym platovanim(tak nejak jsem mu rozumnel, tvrdil mi, ze je to lepsi nez PVD) Eterny i kdyz mi na ne dal cenu, tak jsou +- 2x drahsi nez Candina.....No a me napada otazka, KTERE?...me ty damske hodinky pripadaji vsechny takove osulene :) Jde mi o to, at se to zlaceni neosoupe :-D Ja jsem na zlaceny hodinky nikdy nebyl....

Odesláno
  Koumeles napsal:
Dobry den, moje pritelkyne bude mit co nedlouho narozniny, tak ji vybiram hodinky. Trochu jsem s ni pochodil, trochu jsem ji poradil...a nakonec se ji libi jedny Candina a jedny Eterny(pak jeste Tissoty, ale z tech seslo). Obe jsou na baterky :thumbsdown_anim: , strojecek by stejne neocenila. :) Obe hodinky jsou si podobne, pozlacene, kozeny pasek. Safirove sklo. Rozdil je ve zlaceni a v cene. Candino ma PVD a u Eterny mi hodinar tvrdil, ze je pozlaceni nejakym platovanim(tak nejak jsem mu rozumnel, tvrdil mi, ze je to lepsi nez PVD) Eterny i kdyz mi na ne dal cenu, tak jsou +- 2x drahsi nez Candina.....No a me napada otazka, KTERE?...me ty damske hodinky pripadaji vsechny takove osulene :) Jde mi o to, at se to zlaceni neosoupe :-D Ja jsem na zlaceny hodinky nikdy nebyl....

V tomto případě bych vybíral a volil modely Longines

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

moja priatelke som dal pred asi 3 rokmi Eterny, a su uplne v pohode!

Odesláno
  Koumeles napsal:

Nechci svádět z již našlápnuté cesty výběru, ale za pohled a úvahu by stály i ROAMER, řady Ladies Gold -rovněž bateriové

http://www.roamer.ch/

Odesláno

ženy se nejvíce dívají na design a né na kvalitu...řešil jsem stejný problém..

pak jsem se zeptal nějaké ženské kolem, které se ji více líbí a úspěch doma byl zaručen.. :smile_anim:

Odesláno

Eterna nebo Longines a Roamer skvělé značky a pokut se chceš pořádně prašti přes kapsu klidně můžeš zařadit jako náš Předseda vlády i Breitling ale hlavní kriterium je vkus přítelyně a pokut to má být utajený dárek k narozeninám jako překvapení tak to máš opravdu těžké a zpravidla čím drazší hodinky tím větší radost z dárku to zpravidla neplatí.

Návštěvník Snow
Odesláno

Jsem samozřejmě pro ETERNY, piuze mě zaráží o jaký model se jedná, když už se ETERNA nemá pomalu dva roky v Čr zastoupení, napadá mě jen jeden model, který by se mohl doprodávat.

b-44669ax.jpg

Odesláno
  Snow napsal:
Jsem samozřejmě pro ETERNY, piuze mě zaráží o jaký model se jedná, když už se ETERNA nemá pomalu dva roky v Čr zastoupení, napadá mě jen jeden model, který by se mohl doprodávat.

b-44669ax.jpg

Je to pry starsi kousek, pripomina mi kolekci 1948, ale s quartz...je to mozny?

Odesláno

Ja som nedavno kupoval hodinky pre sestru, ktora ma poprosila o pomoc pri vybere. Dala si poradit a s mojim vyberom suhlasila. Longines automaty. :thumbsup_anim:

Z pomedzi ponuknutych alternativ by som volil Eterny.

Odesláno

Volil bych Roamer.

Myslim, ze by mohli bejt o neco levnejsi nez eterna a v po strance designu i kvality si myslim, ze maji co nabidnout. I kdyz nevim, jestli se daj srovnavat s Eternou, tak Candino urcite preskocej ;)

PS: A maj i vlastni klaibr ;)

Návštěvník Snow
Odesláno
  michali napsal:
ETERNY se dají koupit celkem bez problému v Praze v Jungmanově ul. Pokud si vybereš něco z katalogu, tak to objednají.

Díky, kde přesně, u koho ?

Odesláno
  michali napsal:
ETERNY se dají koupit celkem bez problému v Praze v Jungmanově ul. Pokud si vybereš něco z katalogu, tak to objednají.

Take by mne extremne zajimalo u koho se daji objednat. Porad jsem se totiz neodhodlal k ceste do Vidne. Jinak hlasuji jednoznacne pro Eterny

Odesláno

Diky moc za typy...co jsem prosel obchody, tak to budou asi opravdu Eterny....jednak se nebudu poustet do zadnych vetsich akci(prece nebude mit drahsi hodinky nez ja :)) ...a jednak na nakup res net uz nemam moc casu...no doufam, ze jak pro ne pojedu, tak tam jeste budou :) do konce tydne to snad stihnu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...