Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 94
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Papirove to asi je jen .5 mm, alespon u plechu.... ale niceho neveda, dal jsem na ruku hodinky jednoho nejmenovaného kolegy a vyvalil oci a rek si: kurna, ty Maxelovo gmt sedi hezky pekne nizko, to se mi libi..... Bylo to proste znat.. :-)post-15480-1506146911,79.jpg

Návštěvník Mitak
Odesláno

Co je v tabulce DT? Datejust II ? Expy jedničky jsou vidím ještě ty starší 36ky. Odkud máš tu tabulku, nebyly tam komentáře i s referenčními čísly?

Odesláno (upraveno)

Prave ze ne.. bude dost stara..

Za sebe bych to shrnul, ze na ruce budou pohodlnejsi gmt, ale furt si rikam, co bych delal se čtvrtou ručkou a 24-lunetou... Takze nerozhodne, padesát na padesát :-))

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Je to hrozne subjektivni... mě třeba víc sedí na ruce Suby, ale především díky mikroregulaci ve sponě, ale díky svojí výšce je nenosim moc rád ke košili, výška je fakt znát. GMT prostě nedokážu naštelovat na svojí ruku podle svých představ a když jo, tak jsou mi ráno super, ale večer už mě serou... nosim je tedy trochu na volno nez by byla moje predstava... proto souhlasim s nazorem, ze je opravdovou nutnosti mit oboje... :D

Odesláno (upraveno)

Trochu mi to pripomina TopGear a jeho rady spotrebitelum...na otazku, které hodinky si mam koupit, zni chronomagoří odpoved, ze... oboje.. :-))

Upraveno uživatelem petr_cha

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...