Návštěvník Mitak Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Odesláno 22. září 2017 Nejsou. Mají jiné dýnko a jinou sponu.
petr_cha Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Odesláno 22. září 2017 .. a to dynko je dost znat... (Navic si nejsem jisty jeste s korunkou..)
nastycrew52 Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Odesláno 22. září 2017 Tak jestli poznate rozdil 0,5 mm na vysku, tak klobouk dolu!
petr_cha Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Odesláno 23. září 2017 Papirove to asi je jen .5 mm, alespon u plechu.... ale niceho neveda, dal jsem na ruku hodinky jednoho nejmenovaného kolegy a vyvalil oci a rek si: kurna, ty Maxelovo gmt sedi hezky pekne nizko, to se mi libi..... Bylo to proste znat.. :-)
Návštěvník Mitak Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Odesláno 23. září 2017 Co je v tabulce DT? Datejust II ? Expy jedničky jsou vidím ještě ty starší 36ky. Odkud máš tu tabulku, nebyly tam komentáře i s referenčními čísly?
petr_cha Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Odesláno 23. září 2017 (upraveno) Prave ze ne.. bude dost stara.. Za sebe bych to shrnul, ze na ruce budou pohodlnejsi gmt, ale furt si rikam, co bych delal se čtvrtou ručkou a 24-lunetou... Takze nerozhodne, padesát na padesát :-)) Upraveno 23. září 2017 uživatelem petr_cha
Kat251 Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Odesláno 23. září 2017 No jaá třeba dospěl k závěru, že jsou ti "úplně" jiné hodinky a že "potřebuji" obojí...
petr_cha Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Odesláno 23. září 2017 Tak v tom pripade stare plechove suby (mimo jine i na blbnuti s řemeny, nato atd., coz s novyma nejde) a k tomu nové keramicke gmt... A tomu se rika ráj... :-))
tkol Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Odesláno 23. září 2017 Je to hrozne subjektivni... mě třeba víc sedí na ruce Suby, ale především díky mikroregulaci ve sponě, ale díky svojí výšce je nenosim moc rád ke košili, výška je fakt znát. GMT prostě nedokážu naštelovat na svojí ruku podle svých představ a když jo, tak jsou mi ráno super, ale večer už mě serou... nosim je tedy trochu na volno nez by byla moje predstava... proto souhlasim s nazorem, ze je opravdovou nutnosti mit oboje...
Kat251 Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Odesláno 23. září 2017 To by se mi líbilo, ale má to jedno "ale", strašně rád bych si ty plecháče odfolioval.. Ato se mi asi nikdy nepovede
petr_cha Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Odesláno 23. září 2017 (upraveno) Trochu mi to pripomina TopGear a jeho rady spotrebitelum...na otazku, které hodinky si mam koupit, zni chronomagoří odpoved, ze... oboje.. :-)) Upraveno 23. září 2017 uživatelem petr_cha
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se