Messiah Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Zdar chlapaci mam debilni dotaz ohledne breitling meshe z SOH46mm. Konkretne by me zajimalo jestli na nej jde nasadit preklapecka z gumy ocean racer?
Messiah Odesláno 4. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Je hnusna a vypada levne a taky trochu reze...:-) kdyby se tam dala ta spona z gumy to by bylo o level jinde navic s mikrofegulaci :-)
Messiah Odesláno 6. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 nikdo to nikdy nevidel, nezkoušel?
moco Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Zkus napsat Hanákovi do servisu, jestli je to proveditelné
Tikal Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Jsem ortodoxní drátěnkář a tudíž mám i mesh na SOH, ale třeba s meshem na PO to nejde vůbec,ani vzdáleně srovnat a o sponě ani nemluvím.... Koupil jsem si Shark mesh z číny a vrazil ho do spony z gumy a bylo to super, než tu drátěnku ode mne kamarád vydyndal... Stejně mám na SOH nejraději gumu.
Messiah Odesláno 6. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Mě se ten Mesh z B docela líbí, jen ty články na odělání jsou takové divné. :-).. Akorát ta spona je prostě mimo tuto kategorii, proto jsem si říkal že menší upgrade by tomuto meshi prospěl ... Omega má o tolik lepší mesh?
Tikal Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Každopádně, protože je to opravdu mesh, ten B je napůl sletovaný /zkracovací dílky/ takže to připomíná spíše klasický tah, chybí mi ta pružnost a lehkost meshe. Odesláno Ťapinou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se