Apep Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 (upraveno) Zdravím všechny členy fóra Chronomag, :-)byl jsem požádán perspektivně novým členem našeho fóra, abych tu zveřejnil jeho nabídku na prezentaci přednášky o astrologii a souvislostech této vědecké disciplíny s orlojem, nejen s tím pražským, ale se všemi dalšími významnými v ČR.Termín by byl SO 26. 9. 2015, jedině ještě potřebujeme zjistit, kde by se přednáška mohla konat (vstupné samozřejmě dobrovolné, k využití na případný pronájem vhodné místnosti. Budeme Vám vděčni za návrhy, kde by se tato akce mohla konat. Jedná se o Prahu.Díky předem za Vaše nabídky a podněty,Apep PS: Můj kamarád, který mne o toto zprostředkování své nabídky požádal, naše fórum sleduje se zájmem již delší dobu, zatím se ale myslím nepřihlásil. To ovšem nijak nesnižuje kvalitu jím nabídnuté přednášky, znám ho dlouho a v tomto ohledu jsou jeho přednášky opravdu zajímavé a poutavé. Upraveno 7. srpna 2015 uživatelem Apep
martar Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Já a kamarádka zájem máme, bohužel zatím nejsme schopni potvrdit termín - budeme to vědět příští týden. Zkusil bych kontaktovat i člena Mipa, myslím, že by ho to zajímalo.
skalis Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Pokud jde opravdu o astrologii a ne astronomii, tak to s vedou nema nic spolecneho. Sorry, ale na astrology a podobne sarlatany jsem haklivej...
USER47 Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) Já hlavně moc nechápu, proč by reklama na astrologickou přednášku někoho, kdo ani s chronomagem nemá nic společnýho, měla bejt kolonce chronomagovejch srazů.:-o(a souhlasím se skalisem, mluvit o astrologii jako o vědecké disciplíně je poněkud úsměvné) Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem USER47
martar Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 A kurňa - ja jsem četl astronomie, ne astrologie. Pardon, v tom případě vadne zájem můj i kamarádky astroložky.
Apep Odesláno 6. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Takže je to jasné, dám kolegovi vědět, že o jeho přednášku není zájem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se