Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím všechny členy fóra Chronomag, :-)

byl jsem požádán perspektivně novým členem našeho fóra, abych tu zveřejnil jeho nabídku na prezentaci přednášky o astrologii a souvislostech této vědecké disciplíny s orlojem, nejen s tím pražským, ale se všemi dalšími významnými v ČR.

Termín by byl SO 26. 9. 2015, jedině ještě potřebujeme zjistit, kde by se přednáška mohla konat (vstupné samozřejmě dobrovolné, k využití na případný pronájem vhodné místnosti. Budeme Vám vděčni za návrhy, kde by se tato akce mohla konat. Jedná se o Prahu.

Díky předem za Vaše nabídky a podněty,

Apep

PS: Můj kamarád, který mne o toto zprostředkování své nabídky požádal, naše fórum sleduje se zájmem již delší dobu, zatím se ale myslím nepřihlásil. To ovšem nijak nesnižuje kvalitu jím nabídnuté přednášky, znám ho dlouho a v tomto ohledu jsou jeho přednášky opravdu zajímavé a poutavé.

Upraveno uživatelem Apep
Odesláno

Já a kamarádka zájem máme, bohužel zatím nejsme schopni potvrdit termín - budeme to vědět příští týden. Zkusil bych kontaktovat i člena Mipa, myslím, že by ho to zajímalo.

Odesláno (upraveno)

Já hlavně moc nechápu, proč by reklama na astrologickou přednášku někoho, kdo ani s chronomagem nemá nic společnýho, měla bejt kolonce chronomagovejch srazů.:-o

(a souhlasím se skalisem, mluvit o astrologii jako o vědecké disciplíně je poněkud úsměvné)

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

A kurňa - ja jsem četl astronomie, ne astrologie. Pardon, v tom případě vadne zájem můj i kamarádky astroložky.

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...