Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník tolja
Odesláno
  xmenm05 napsal:
Nebyly by na prodej? Takové jsem kdysi rozbil tátovi ...

Jestli je chceš, a nebude vadit jiná barevná kombinace, a ne tak dobrý stav (tuším prasklé sklíčko), tak jsou k dispozici za dvě piva při předání :cheers: (v Praze)

Odesláno
  tolja napsal:
Jestli je chceš, a nebude vadit jiná barevná kombinace, a ne tak dobrý stav (tuším prasklé sklíčko), tak jsou k dispozici za dvě piva při předání :cheers: (v Praze)

jé já bych je taky bral, mě se totiž porouchaly, potřebuju náhradní díly, na ukru už jsou moc vyšroubovaný...

klidně za víc piv :helpsmilie:

Odesláno
  xmenm05 napsal:
Nebyly by na prodej? Takové jsem kdysi rozbil tátovi ...

Na prodej nejsou, kromě toho jsem je pořídil pro ženu, takže jsou v podstatě její. I když je nenosí :sad01_anim: .

Nejvíc práce mi dalo sehnat ten řemen, ale nakonec se podařilo, Hirsch - absolutně stejné barva jako to okruží!

Odesláno

Jaký díly přesně potřebuješ? Mám jedno torzo, ale částečně jsem ho zkanibalizoval na jedny pěkný co mám. :thumbsup_anim:

Ptiger napsal:
jé já bych je taky bral, mě se totiž porouchaly, potřebuju náhradní díly, na ukru už jsou moc vyšroubovaný...

klidně za víc piv :helpsmilie:

Odesláno
  Xpak napsal:
Na prodej nejsou, kromě toho jsem je pořídil pro ženu, takže jsou v podstatě její. I když je nenosí :sad01_anim: .

Nejvíc práce mi dalo sehnat ten řemen, ale nakonec se podařilo, Hirsch - absolutně stejné barva jako to okruží!

taky díky moc, poslal jsem zprávu:)

• po 3 týdnech...
Odesláno
  Ptiger napsal:
Myslím, že tady chybí ještě Prim Diplomat a Kvazidiplomat,

no a já z moderní doby mám od maminky dárkem PRIM 2000, mají ale quartzový strojek, ale zase jsou to chronografy a mě by zajímalo, kolik jich tady lidí má...asi založím vlákno.

2 Ptiger: Primkám jsem podlehl nedávno, a proto se omlouvám za možná přiblblý dotaz. Kvazidiplomat rozumíš - pouzdro Diplomat, ciferník arabské číslice, datumovka na pozici 3 a mimostředná vteřinovka? Nedávno jsem je ulovil v jednom antiku a po pravdě mě dostalo pouzdro. Jsou nějak zajímavé?

Odesláno
  Roman I. napsal:
2 Ptiger: Primkám jsem podlehl nedávno, a proto se omlouvám za možná přiblblý dotaz. Kvazidiplomat rozumíš - pouzdro Diplomat, ciferník arabské číslice, datumovka na pozici 3 a mimostředná vteřinovka? Nedávno jsem je ulovil v jednom antiku a po pravdě mě dostalo pouzdro. Jsou nějak zajímavé?

dotaz to není přiblblý, snad přiblble neodpovím. Já rozumím kvazidiplomaty tohle http://www.aukro.cz/item247016261_prim_vel...hodu_luxus.html

Odesláno
  Roman I. napsal:

jo ještě, nenatlačil by jsi sem fotku? docela bych se mrknul

Odesláno

Taky by mne zajímala ta fotka. Žil jsem dosud v přesvědčení, že Cal 52 (na které to vypadá podle popisu) a Cal 66 nejsou v jednom pouzdře zaměnitelné. Jinak ty, co jsou na tom ptigerově linku na Aukro, mám taky (zrovna na ruce) - jen s originální zlatou ručkou, která se mi na nich líbí asi tak stokrát víc, než ta bílá.

Odesláno
  JJ napsal:
Taky by mne zajímala ta fotka. Žil jsem dosud v přesvědčení, že Cal 52 (na které to vypadá podle popisu) a Cal 66 nejsou v jednom pouzdře zaměnitelné. Jinak ty, co jsou na tom ptigerově linku na Aukro, mám taky (zrovna na ruce) - jen s originální zlatou ručkou, která se mi na nich líbí asi tak stokrát víc, než ta bílá.

jasně, zlatá je stokrát hezčí.....jinak na mé tlapě mi přišli takové malé, tak dostaly červený pásek a žena s nima dělá parádu..

Odesláno
  JJ napsal:

teď jsou na údržbě u hodináře, po 21.11. je budu mít doma, vyfotím, pověsím

• po 2 týdnech...
Odesláno
  JJ napsal:

Tak jsem si pro ně byl u hodináře, koukám na ně a napadá mě hříšná myšlěnka. Není to skládačka?

Odesláno (upraveno)
  Roman I. napsal:
Tak jsem si pro ně byl u hodináře, koukám na ně a napadá mě hříšná myšlěnka. Není to skládačka?

S pravděpodobností, která hraničí s jistotou, to skládačka je ... :(

Do takového pouzdra se cal. 50 nedával ... jak je tam ten kalibr daný, v pohodě nebo se muselo něco dobastlovat?

Upraveno uživatelem xmenm05
Odesláno
  xmenm05 napsal:
S pravděpodobností, která hraničí s jistotou, to skládačka je ... :(

Do takového pouzdra se cal. 50 nedával ... jak je tam ten kalibr daný, v pohodě nebo se muselo něco dobastlovat?

neni to 52?

Odesláno

Je to cal 52 a je to na 99.99999% skládačka. Mimostředná sekundovka k tomu pouzdru vypadá zajímavě, jen by to dle mého soudu chtělo trochu prázdnější ciferník (bez číslic), tenhle by se hodil spíš k pouzdru s nezdobeným úzkým okrajem.

A také by mne zajímalo, jak je to tam vestavěno...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...