Snow Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 ORIS ? Williams Chronograph Case:? Material: Multi-piece stainless steel case, tachymeter scale top ring? Size: 44.00 mm, 1.732 inches? Sapphire, flat, anti-reflective coating inside? Case Back: Stainless steel, screwed, see-through mineral glass? Operating Devices: Stainless steel crown and pushers? Water Resistanc: 10 bar? Interhorn Width: 24 mm Movement:? Oris 774, base SW 500? Dimensions: ? 30.00 mm, 13 1/4???Functions:? Centre hands for hours, minutes and chronograph 1/4 seconds? 3 subsidiary dials for continuous seconds? 30 minutes and 12 hours counter, date window? date corrector, fine timing Dial:? Material: Black dial ? Luminous Material: Indices and hands Superluminova BG W9 Strap/Bracelet Material:? Multi-piece stainless steel metal bracelet, folding clasp Valtteri Bottas, Formula 1?s hottest young talent, returns Oris to the podium zdroj - http://watchesseven.blogspot.cz/2015/08/oris-williams-chronograph.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 na ruce vypadají dobře, pěkné modřenky . Líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 velmi povedená a hlavně decentní limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlablaB Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 obzeral som ich na nete prednedavnom - su velmi pekne este foto z ineho uhla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Začíná mě pěkně štvát to reklamový přesměrování na Watches 7.Nelíběj se mi, vadí mi tvar pouzdra i napojení tahu, gumy. U potápek to ještě beru, ale tady mi to vůbec nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 haha, uz vidim, jaka bude "pohoda" shanet na tohle pouzdro poradne kozenej remen:))) takze jen zrno nebo mistr sima:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Souhlas, ono je to problém u vícero Orisů ..Ale mám je rád holky poctivý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobeš01 Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Krásné, povedené. No a ten řemen? Určitě bych nebyl jediný kdo by jej sháněl. Nakonec by to šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mzhanel Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Jsem tady s těmahle spokojenej:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se