Snow Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Úžasné !!! Mnoha lidem na fóru Maurice Lacroix vadí kvůli názvu, no dobře. Mohli by, ale uznat, že některé hodinky vypadají skvěle, jako například tenhle kousek. Ano, je to jen jeden kus, tzv. meisterstück, ale i mnohé jiné hodinky si zaslouží vaši pozornost. MAURICE LACROIX ? MASTERPIECE Gravity ? Only Watch 2015 MOVEMENT: Automatic calibre ML230Assortment and oscillator ML10Functions:? Blue lacquered Hours, minutes by off-centered hands at 2 o?clock? Blue lacquered Small second by off-centered hand at 4 o?clockVIBRATION: 18 000 alt/h, 2.5 HzPOWER RESERVE: 50 hoursJEWELS: 35ADJUSTMENTS:5 positions when fully wound2 positions after 24 hoursDECORATIONS:Classic execution:Rhodium coated bridges, with diamond cut edgessandblasted finishing and diamond cut edges on all bridgesModern execution:?Vague du Jura? exclusive decoration on movement?s main bridgesandblasted and brushed finishings on the other parts of the movement CASE:Diameter ? 43 mmBlue polished POWERLITE? (patented alloy by Maurice Lacroix, combination of 5 elements: Titanium / aluminum / Zirconium / Magnesium/ Ceramic)?Box? sapphire crystal with anti-reflecting coating on both sidesScrewed case back with wide sapphire crystal and special engraving: ?Only Watch 2015 ? piece Unique 1/1?Water resistant to 50 m /5 atm SPECIFICITIES:Exclusive Manufacture movement ML23013th in-house Maurice Lacroix movementBlue polished POWERLITE? case unique and patented material by Maurice Lacroix resulting from the fusion of 5 elements (Titanium / aluminum / Magnesium / Zirconium / ceramic)unique ?Vague du Jura? decoration on movement?s main bridge DIAL:Blue lacquered hours and minutes dial at 2 o?clock with rhodied indexes and logo, black and red minutery, Blue lacquered seconds dial at 4 o?clock with black and red second printings, rhodied and facetted hours and minutes hands, red varnished seconds hand. STRAP/BRACELET:Blue genuine alligator strap, ecru stitching, alsavel lining in beige colour, Folding clasp in steel with push buttons, Polished and brushed finishings ESTIMATECHF 12,000-14,000$12,700-12,800?11,600-11,700 zdroj - http://watchesseven.blogspot.cz/2015/08/maurice-lacroix-masterpiece-gravity.html
Radek124 Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Škoda těch šroubů v ciferníkách a "jen" 50-hodinové rezervy chodu, na meisterstück...
Snow Odesláno 8. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Pravda. Ať se jdou vycpat, vychytávek co by se za nehet vešlo.
Micey Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 (upraveno) Edit: Double, sakra. Upraveno 8. srpna 2015 uživatelem Micey
Micey Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Hezky, az na to modry pouzdro ovsem. Kdyby nekoho zajimalo to "Only watch", je to charita, do ktery je zapojena spousta vyrobcu - zde:http://www.onlywatch.com/collection/all.sls
Daemonultimate Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 V 8. 8. 2015 v 1:00, Thesis napsal: Úžasné !!! Mnoha lidem na fóru Maurice Lacroix vadí kvůli názvu, no dobře. Mohli by, ale uznat, že některé hodinky vypadají skvěle Pro mne má naopak to jméno nádech něčeho lepšího ... stejně jako názvy Jaeger-LeCoultre nebo JeanRichard (nesrovnávám hodinky), ale vyžaduje to noblesu vyslovení, aby to dostalo tu správnou šťávu.Hodinky jsou super, tenhle patentovanej matroš je v reálu parádní, ale překvapilo mě jeho použití u tohoto typu hodinek, jsme zvyklí na tool/sport. Jak sleduju, účast na Only Watch se pro značky stává povinností se předvést, množí se pěkně a termín ještě neklepe na dveře. Dobrý zjištění, když už musí stále zdražovat, ať se to projeví i jinak. ML u mne boduje.
Kid_A Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 docela by me zajimalo, jak bude blue polished POWERLITE? case reagovat na bezny noseni
candy Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 ML jsou velmi velmi zajímavé, sám vlastním Masterpiece Double Retrograde GMT r.2000. Buhužel nedoceněné....
Wrch Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Na vlastní oči a v tmavém provedení mě naprosto uchvátily.. Za mě paráda...
Micey Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Já to mám přesně naopak, na obrázku jsou parádní, naživo, včetně tědlech, různejch hranatejch koleček a podobně.. meh.
Rici-Pici Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 V 16. 8. 2015 v 20:33, Kid_A napsal: docela by me zajimalo, jak bude blue polished POWERLITE? case reagovat na bezny noseniMěl jsem to na Pontosech S a už bych to nechtěl :-). Pořád se bojíš, že je někde odřeš a věř Mi ....... odřěš :-( ......... a nic s tím neuděláš. Jinak matroš je strašně lehoučkej.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se