jrov Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Mam MMI 3G plus Audi Music Interface rozhrani pro pripojeni iPhone/iPod/iPad. Pokud si nezapnu na iPhone volbu "Hudebni knihovna na iCloud" tak se me v aute nacte hudebni obsah iPhone a vse funguje . Jakmile si zapnu "Hudebni knihovna na iCloud" - coz je nutne pro stahnuti hudby pro offline poslech - tak se telefon sice ukaze jako zdroj hudby, auto do nekonecna nacita hudebni obsah a nenacteho Dle vyssi apple podpory z Irska je problem v tom ze hudba z Apple Music ma DRM ochranu a tudiz k ni Audi neumi pristoupit - nema podporu prehravani DRM obsahu ... Mohl by nekdo vyzkouset ve svem /jakemkoli/ aute s podporou iPhone zapnout tu "Hudebni knihovna na iCloud" a nasledne zkusit tel pripojit ... ?
Liqid Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Audi to uvádí i na svých stránkách, že DRM neumí http://www.audi-electronics-venture.de/aev/brand/de/tools/advice/faq/audi_music_interface/koennen_drm-geschuetzte.html Können DRM-geschützte Files abgespielt werden? Nein. Das Audi music interface kann keine DRM-geschützen Dateien wiedergeben.
jrov Odesláno 14. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 (upraveno) Jj zkusim 8.4.1 , ale opet klasika naskok diky technice :-) Tak holt po staru , natahat hudbu pres iTunes bez DRM ochrany... Jinak z toho budu mit jen nabijecku :-D Upraveno 14. srpna 2015 uživatelem jrov
jrov Odesláno 15. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 8.4.1 porad stejne - takze AMI proste DRM nezkousne takze Apple ma o jednoho apple music klienta mene :-)
jrov Odesláno 17. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Připojil jsem manželčin iPhone 5S a vše funguje (nastavení identické) - odpojil jsem její a připojil můj a taky to funguje - nechápu absolutně co to mělo být - doufám že to nebyl nějaký ojedinělý případ a že to bude šlapat i zítra ... dokonce to přenese info o songu ikdyž ho pustím v appce Apple Music ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se