Josef01 Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 To asi nebude úplně ono, že? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Za mě teda nee...ale mě se vlastně "lupa" líbí jen na rolexech, všude jinde mi to přijde navíc (třeba i ten vnitřní kyklop u Pamů moc nedávám)
Josef01 Odesláno 18. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Malá lupa 6mm určená pro hodinky.
Kid_A Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 oris ma samozrejme s lupama na sesti hodinach bohate zkusenosti.... takze bych se toho nebal:))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 18. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 O něco lepší obrázky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stosi Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Za mne klidně .Tak nějak to neruší a zvláštně se to doplňuje s tou vteřinovkou.
Josef01 Odesláno 6. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Nakonec jsem tu lupu dal na Geneve Universal. Lepí se pomocí UV lepidla na sklo. Výhoda je, že to lepidlo tuhne podle ozáření UV, takže to nemusí být 100% zatuhlé a lupa lze pak lépe odstranit. Teď už zbývá jen začistit hrany lupy po lepidle. Čočka má na sobě antireflex, takže celkem dobře udělaný produkt. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
eskimak Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Josef01: to je bomba, kde si to zohnal???
Josef01 Odesláno 6. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Kupoval jsem to na eBay, ale dá se to sehnai i levněji. Prostě nějak už na některé datumovky blbě vidím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se