Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
Jj, podivejte se i na ostatni aukce toho zm*da... Strilet je, smejdy...

Mit tech tricet tisic, tak je koupim a znicim mu zivot.

zbytečně se rozčiluješ ...... ten dlouho na světě nebude

Odesláno
zbytečně se rozčiluješ ...... ten dlouho na světě nebude

Njn, taky pravda. Ale tohle mi prijde jeste horsi nez Kukla. Kukla snad dela jen neplacenou reklamu.

Tenhle grazl na blbejch lidech (jj, jejich blbost, ale stejne...) rejzuje.

Dostala me ta lacosta - nejdriv doprodej kolekce, pak zas nova kolekce... ma v tom trochu zmatek.

Asi mu napisu, jestli souhlasi s osobnim predanim, a vezmu tam kamarada policajta a sezenu soudniho znalce. To by mohlo klapnout, ne?

Návštěvník YPO
Odesláno

já bych se tím netrápil .... je potřeba si občas nabít ústa .... spíše mě překvapuje nezájem prodejních serverů, které inkasují peníze za podvod ..... asi je to prostě normální ;)

Odesláno

Tak ted jsem to cetl a musim rict , ze to je fakt sila co ten prodejce pise 2 nefunkcni budiky a to , ze jsou pohanene baterii jak uz to u Breitling byva to me opravdu dorazilo to chci videt kdo to za tu cenu koupi .

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

O hodinky se nejedná, ale je to stejně neskutečná prdel ... :D

Jde o "peněženku z pozůstalosti HRABĚNKY CHOTKOVÉ (Číslo aukce 349931397)"

Popis: "Je velmi zachovalá jak nová ,kombinace kůže stříbro , na stříbře modrý smalt . vaha 219,42 gr. JELIKOŠ JE TO 100 LET STARÁ ZÁLEŽITOST , JE MÁLO PRAVDĚPODOBNÉ , ŽE BI NĚJÁKÁ SOCKA MĚLA TO SAMÉ, PENĚŽENKU OD LOUSE WITTONA MUŽE MÍT KAŽDÁ, ALE TENTO ORIGINÁL MUŽE MÍT POUZE JEDNA."

Odesláno
O hodinky se nejedná, ale je to stejně neskutečná prdel ... :D

Jde o "peněženku z pozůstalosti HRABĚNKY CHOTKOVÉ (Číslo aukce 349931397)"

Popis: "Je velmi zachovalá jak nová ,kombinace kůže stříbro , na stříbře modrý smalt . vaha 219,42 gr. JELIKOŠ JE TO 100 LET STARÁ ZÁLEŽITOST , JE MÁLO PRAVDĚPODOBNÉ , ŽE BI NĚJÁKÁ SOCKA MĚLA TO SAMÉ, PENĚŽENKU OD LOUSE WITTONA MUŽE MÍT KAŽDÁ, ALE TENTO ORIGINÁL MUŽE MÍT POUZE JEDNA."

No to je přece náš dobrý známý HodinkyFranta, co "rozprodává sbírku hodinek" :-) ...no nekupte to....za tu láci...a ta kvalita...

Naposledy Omegy Speedmaster s divným dýnkem....a teď hraběnčinu peněženku...co příště? Schwarzenbergův nočník?

Odesláno
No to je přece náš dobrý známý HodinkyFranta, co "rozprodává sbírku hodinek" :-) ...no nekupte to....za tu láci...a ta kvalita...

Naposledy Omegy Speedmaster s divným dýnkem....a teď hraběnčinu peněženku...co příště? Schwarzenbergův nočník?

Ten hodinkyfranta je podle mě hulvát, jednou jsem se ho na něco k jedněm zlatým doxám ptal: původ, doklady atd. a měli jste vidět jak mě odpověděl.

Prý když mám takové dotazy, tak to nejsou hodinky pro mě. Prý mám jít tuším k Dušákovi a koupit si nové.

Odesláno
Ten hodinkyfranta je podle mě hulvát, jednou jsem se ho na něco k jedněm zlatým doxám ptal: původ, doklady atd. a měli jste vidět jak mě odpověděl.

Prý když mám takové dotazy, tak to nejsou hodinky pro mě. Prý mám jít tuším k Dušákovi a koupit si nové.

Ahoj, HF - to musí být neskutečný člověk, právě jsem se podíval na jeho hodnocení. Samé kladné a výkřiky jako "super", "odeslal dříve než dostal peníze" až po "perfektní komunikace" (několikrát) a vrchol = "to je RENESANČNÍ ČLOVĚK". V nabídce má předměty za bratru 3/4 mega a vyjadřuje se jako pětileté dítě. :sad01_anim: Takže taď už vím, co je to renesanční člověk. :2guns:

Návštěvník tolja
Odesláno
Ahoj, HF - to musí být neskutečný člověk, právě jsem se podíval na jeho hodnocení. Samé kladné a výkřiky jako "super", "odeslal dříve než dostal peníze" až po "perfektní komunikace" (několikrát) a vrchol = "to je RENESANČNÍ ČLOVĚK". V nabídce má předměty za bratru 3/4 mega a vyjadřuje se jako pětileté dítě. :sad01_anim: Takže taď už vím, co je to renesanční člověk. :2guns:

Prý je dysgrafik, nebo dysortografik.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...