Ronin13 Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Letectví mě zajímalo od mala a když jsem před pár lety zavítal na Chronomag a dočetl se o pilotních hodinkách, tak Stowa a IWC (pilotní hodinky všeobecně) byly zařazeny na listinu budoucích nákupů. Jak čas ubíhal, tak jsem si pořídil několik kousků, nejprve Tissot, pak několik vintážních Omega atp.Před měsícem jsem opět zavítal na stránky Stowa a jelikož se blížil čas mých narozenin tak jsem se rozhodl udělat si radost.. Chtěl jsem jednoduché pilotky, které se co nejvíce blíží původním hodinkám Luftwaffe, kvalitně zpravované a značku co má historii, ale zároveň se dají nosit každý den.A dnes konečně přišly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Pěkný hodinky,ale manuální nátah bych určitě u tohodle typu hodinek upřednostnil před automatem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Paradicka, at dlouho slouzi!!. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 24. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Pěkný hodinky,ale manuální nátah bych určitě u tohodle typu hodinek upřednostnil před automatem...Taky bych raději, jenže momentálně nemají v nabídce model co má klasickou vteřinovku a manuální nátah, možná někdy v budoucnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Hm,škoda,vím,že tohle Stowa umí,ale je jasný,že automat je do každodenního provozu praktičtější.Dobrej výběr,tenhle design nestárne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Pěkné hodinky Laco jsi nezvažoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 krasne stowy. velka gratulace. at slouzi spoustu letohodin:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 24. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 (upraveno) Dříve ano, ale Stowa mi příjde elegantnější i když vím, že Laco by asi bylo věrnější své předloze.Pěkné hodinky Laco jsi nezvažoval? Díky, příště postnu nějaké foto ze vzduchu se Stowama na ruce krasne stowy. velka gratulace. at slouzi spoustu letohodin:) Upraveno 24. srpna 2015 uživatelem Ronin13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 24. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Ještě foto s hodinkami na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 (upraveno) sedej Ti dobre! za sebe muzu rict, ze zpracovani fliegrovek od schauera je na spickove urovni. A neudelaj ostudu ani pri porovnani s pilotkama ze schaffhausenu. Btw. stowa a laco doufam nechce nikdo srovnavat. to je nesrovnatelny (ve prospech stowa) Upraveno 24. srpna 2015 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Fajné pilotky. Super výber, nestarnúca klasika. Dobre si vybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Pěkný výběr hodinek, které možná "nepoznamenané" okolí pořádně nedocení, ale ten kdo ví, tak minimálně pochvalně pokyne hlavou. Ať dělají parádu a těším se na nějaké noční foto. Ta super lumi mě u pilotek nikdy nepřestane bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanes123 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 gratulujem, skvelé univerzálky. Nech dlho slúžia . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 25. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Díky moc. Před časem jsem se koukal na IWC Mark XVII a trofuám si také říct, že Stowa není co se týče zpracování o tolik horší. Rozhodně bych řekl, že Stowa má lepší poměr cena výkon. Laco jsem bohužel v ruce neměl. sedej Ti dobre! za sebe muzu rict, ze zpracovani fliegrovek od schauera je na spickove urovni. A neudelaj ostudu ani pri porovnani s pilotkama ze schaffhausenu. Btw. stowa a laco doufam nechce nikdo srovnavat. to je nesrovnatelny (ve prospech stowa) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 25. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Jeste foto na tmave hnedem pasku a nocni lumi. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 pěkné to máš! užívej jich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 No jo... Gratulace Moje dream watche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Člověk by řekl, že pilotky jsou všechny stejný, ale ony prostě nejsou. Tyhle Stowy vypadají parádně. Ať ti dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 ... Rozhodně bych řekl, že Stowa má lepší poměr cena výkon.. mel jsem oboje,ale tohle bych se tvrdit neodvazil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wadee Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Blahozelam, su ozaj krasne, ak boli manual, tak by boli genialne Uzivaj plnymi duskami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se