kaliw124 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Mám je doma už skoro čtvrt roku, ale nějak jsem se neměl k akci. Nemohl jsem se také rozhodnout zda vzít tuto verzi, nebo tu s lumi dialem. Protože je nelze nikde omrknout, koupil jsem postupně obě. Ty lumi půjdou - jakožto nové, do bazaru. Rvalo se ve mě především to, že pilotky by měly co nejvíce svítit, ale tyto jsou zase takové méně nápadné, univerzálnější. Z dáliPotřeboval jsem (haha) hodinky nižší, s pevnou lunetou a větším futrálem, abych si nepochroumal pracně získanou pozici hodinkově nevyzrálého frikulína. Něco, k čemu není origo kovový náramek, neb chci točit vícero řemenů. Hledal jsem konkrétní kus, který bude splňovat moje představy o slušných a dostupných hodinkách. Ideálně tak, aby šly ke košili i tričku metalový kapely.BlížeTakže pilotky a to od těch, co se kolem toho opravdu motají jako bonus. ?Pilotky?/pilotky navíc měly být koupeny hned v prvních měsících na chronomagu, ale totálně jsem se do toho zamotal a jsem za to dnes rád. Jednou to dám do příběhu, až se dostanu k dreamW, se kterými to souvisí. Takže si pilotky mohu odškrtnout? Asi ano.Na dohledAčkoli jsou moje hodinkové volby ovlivněny nutností držet se nízko, nemám tu moc nápadů, co bych měnil. Tatatadáááááááá a na pódium přicházejí....... vlastně pošták přináší..... Revue Thommen Airspeed XXL*.+++ VS- - - +++full swiss s historií a návaznost na letectvíklasika 2824 s hackingemčitelnostsafír s ARvětší futrál (47mm bez korunky)rozumná lug-lug (nelíbí se mi cpaní velkých roztečí na běžné rozměry hodinek)tvar korunkyblbost, ale barevná vteřinovka- - -oželel bych leštěný futrálnejde o dajvry, ale šroubovací korunka potěší VŽDY a VŠUDE (o obou vlastnostech jsem věděl samozřejmě před koupí)lumi by mohla být také VŽDY a VŠUDE silnějšídatový věnec by mohl být inverzní, nebo by datum mohlo absentovat*Jako XXL je označována i verze s průměrem 55mm.FotkyNejsou potřeba, protože je zná Váš vyhledávač a já neumím fotit. No, ale zkusit se to může a když, tak s lehčím příběhem. Foto lumi doplním později. Hmmmmm, bude to kráječ hřebíků od Horsta Fuchse a Pepiho Rösslera nebo svázaný časopis Zahrádkář ročník 1970? ... asi spíš ten kráječ... A tak ne! Fullset. Po několika letech flákačky ve skladu jsou totál marný... Po chvíli se však zformátovaly. Signovaná je základ a když je diamantová.... Dýnko. AR. Oblekovky jako vyšitý (47mm bez korunky). A to bude asi vše. ZávěrMám na nich téměř vše, co jsem chtěl. Celkově mi dělají radost. Kompletní obsah Chmagu jistě není dostupný, ale pro zajímavost jsem forum prohledal. Hodinky byly zmíněny pouze 1x kvůli ref, takže to nejsou úplné tuctovky. Objektivně to však lze přisuzovat spíše starší modelové řadě. Zatím jsem je na nikom neviděl a to je +++. Věc co mě trošku mrzí. Nesedí mi v kartách poslední čísla ref za lomítkem ani u jedněch. Tak jsem psal prodejci a oni, že to je v pořádku. To se dalo čekat, že? Tak píšu svoji směšnou němčinou do Grovany (pro jistotu i s fotkami dýnek a karet). A vyplynulo z toho to, že když je na kartě správně část REF reprezentujici model, tak je to v pořádku. HM. O číslování po nástupu Grovany už tady něco padlo, ale proč ta koncová čísla neopíší správně? No nic. Tak poslední výřez 1:1 a ja doufám, že popis alespoň někoho pobavil. O historii Revue ThommenThommen Aircraft
Sphinxx Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Gratuluji k pilotní akvizici. Hodinky jsou pěkné, ale co mi konkrétně na tomhle modelu kazí dojem je oboustranný AR. Po několika zkušenost s ním už se mu poměrně vyhýbám na druhou stranu někdy to nejde. Ale jeho kouzlo už u minimálně u mě docela pominulo. Jinak jsou to hezké hodinky a je vidět, že máš větší ruku na které se zdají být v pohodě. Tak užívej .
martar Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Parádní "instrumenty", vítané osvěžení mezi všemi těmi (taky pěknými, ale na Chmagu masovými) Štajny, Archimede, Laco... Udeláš prosím výhledově detailní fotku korunky, jak z boku, tak čelně k signované vnější ploše?
villain83 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Kdyz jsem se regnul tady na to forum,bylo to i proto,ze jsem shanel informace o hodinkach tohodle brandu,mel jsem uz i vybranej model,ale ke koupi nikdy nedoslo.Vubec jsem netusil,ze tohle taky vyrabej.At slouzej!
martar Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Kdyz jsem se regnul tady na to forum,bylo to i proto,ze jsem shanel informace o hodinkach tohodle brandu,mel jsem uz i vybranej model,ale ke koupi nikdy nedoslo.Vubec jsem netusil,ze tohle taky vyrabej.At slouzej!Ti tady Revue vymluvili a doporučili Seiko, co?
villain83 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 To ne,k Seiku jsem si dosel sam,ale za tech 5 let toho bylo celkem dost,az me nekdy mrzi,ze jsem nefotil.
kaliw124 Odesláno 27. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 (upraveno) Díky, pánové. Sphinxx: S tím AR tomu dost rozumím, už tam něco na skle mám a to si dávám bacha. Popravdě jsem myslel, že mají jen vnější.Martar: Určitě můžu, jen nevím jestli zachytím svým foto-ne-umem, to, co tě zajímá v dostatečný kvalitně. Mám doma jednu funglovou korunku, takže přefotit lze z libovolného úhlů. Villain83: Když budeš mít chuť, tak třeba zde starý katalog RT. Upraveno 27. srpna 2015 uživatelem kaliw124
villain83 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Diky,rad se podivam a treba je jeste nakonec objednam?.
stosi Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 To buď v klidu s tím REF č. Moje RT to samé..
martar Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Díky, pánové. Sphinxx: S tím AR tomu dost rozumím, už tam něco na skle mám a to si dávám bacha. Popravdě jsem myslel, že mají jen vnější.Martar: Určitě můžu, jen nevím jestli zachytím svým foto-ne-umem, to, co tě zajímá v dostatečný kvalitně. Mám doma jednu funglovou korunku, takže přefotit lze z libovolného úhlů. Villain83: Když budeš mít chuť, tak třeba zde starý katalog RT. Super, děkuju. To plastické lesklé logo na pískovaném nebo broušeném podkladu vypadá mnohem líp než na lesklém podkladu jako u RT diverů. To ne,k Seiku jsem si dosel sam,ale za tech 5 let toho bylo celkem dost,az me nekdy mrzi,ze jsem nefotil.To byl pokus o legraci, dobře vím, že jsi "na cestě" dýl než já a pár tvejch zajimavejch kousků jsem si všimnul
kaliw124 Odesláno 28. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 Porovnání lumi obou verzí jinak totožných pilotek. Lépe to asi nezvládnu. Přisvětlení během focení a posun vyvážení bílé barvy. Dávám to spíš kvůli pozici hodinek.Tento odstín zelené je už naprosto real.
martar Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 Počkej, to máš jako fliegerkombo že dvou skoro stejnejch kousků stejný značky?? Jing a jang?
kaliw124 Odesláno 28. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 Kid_A: díky Martar: JJ, hned na začátku to píšu. Chronomagořina, nevěděl jsem které vzít. Samotnou podstatou pilotek se mi trefily do gusta i mých možností. Jen jsem nevěděl jestli ty nebo ty a tak jsem si řekl, že si to doma promyslím vklidu s oběma verzema předsebou.
orius Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Moc pěkné. Korunka, datum i velikost - super
vladacr Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Ty bláho, začínám přemýšlet, že bych se RT začal intenzivněji věnovat. Pořídit k Lordům ještě pilotky... no, mám o čem přemýšlet. Jsou krásné, gratuluji.
ponorka9 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Hezké pilotky, gratulace. Oceňuji i způsob výběru té správné varianty, tak to řeší pravý muž! Už pár týdnů pokukuju po verzi s chronem a modrým cifrem, ale ještě to neuzrálo...Tak ať Ti dělají radost!
kaliw124 Odesláno 19. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Díky pánové. Včera jsem zkusil udělat trošku lepší fotky a málem jsem zavařil foťák. Musím si koupit alespoň nějakou lampičku na nasvícení. Ta sem sice úplně nepatří, ale možná mi dáte za pravdu, že je to těžká volba.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se