Přejít na obsah

ingersoll

karel k

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cina a hnus!!! Promin,jsem na tu znacku alergickej.

Me doporuceni-NEBRAT!!!!! Koukni se po poradnejch hodinkach jinde.

Odesláno
  V 27. 8. 2015 v 19:52, karel k napsal:

je na nich napsano made in germany !!! :-)

Je na nich German design, to je trochu rozdiel. Ver mi, ak zabudneš na túto značku, nezničí ti to život.

Odesláno

Měl jsem v ruce tři jejich výtvory, ten poslední v loňském roce. Kvalita podobná jako Firefox. Znáš? Tak si představ ten nejhorší fejk třeba béček nebo Hublotů, abych byl spravedlivý, jsou o něco lepší. V žádném případě se nedá hovořit o dobrém poměru cena/výkon. Dát padesát korun za něco takovýho je mrhání dětským kapesným.

Odesláno

ingersolly neber.

je to tolik lepsich hodinek, ze kterych si muzes vybirat (porad v cenove prijatelnych relacich).

Odesláno

Bych ti to přirovnal asi takhle... jak kdyby sis šel koupit kvalitní kondom a donesl si domů pytlík od rohlíků... :death: Za tu cenu zde najdeš mnoho osvědčených značek, porozhlídni se.

Odesláno
  V 29. 8. 2015 v 17:53, Marfael napsal:

Bych ti to přirovnal asi takhle... jak kdyby sis šel koupit kvalitní kondom a donesl si domů pytlík od rohlíků... :death: Za tu cenu zde najdeš mnoho osvědčených značek, porozhlídni se.

he :-)

Odesláno
  V 29. 8. 2015 v 17:53, Marfael napsal:

... jak kdyby sis šel koupit kvalitní kondom a donesl si domů pytlík od rohlíků... :death: Za tu cenu zde najdeš mnoho osvědčených značek, porozhlídni se.

+1

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...