Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si dnes udělal radost, ale psst, jsou k Vánocům. Cimier, z kolekce 1951 (5102-SP051E). V Koscomu za 19.300, bez nějakého přemlouvání, mi ti milí a ochotní prodavači dali slevu 10%, takže konečná je 17.370Kč. :thumbsup_anim:

Odesláno
Tak jsem si dnes udělal radost, ale psst, jsou k Vánocům. Cimier, z kolekce 1951 (5102-SP051E). V Koscomu za 19.300, bez nějakého přemlouvání, mi ti milí a ochotní prodavači dali slevu 10%, takže konečná je 17.370Kč. :thumbsup_anim:

"Hranatý" hodinky moc nežeru, ale tyhle jsou pěkný. Užij jich ve zdraví - ať šlapu.

Hoď sem pár svých vlastních fotek. A taky jak vypadaj na ruce...

Odesláno
:)

Už jsem se v Koscomu na ně taky díval. Mohl bys pak prosím hodit foto, jak vypadají na ruce? Ne že bych na ně brzo měl, ale - Jsou podle mě "mňam mňam"

Koscom - to je ten gesheft v tý dlouhý ulici u Florence? Kousek od KFC?

Odesláno
"Hranatý" hodinky moc nežeru, ale tyhle jsou pěkný. Užij jich ve zdraví - ať šlapu.

Hoď sem pár svých vlastních fotek. A taky jak vypadaj na ruce...

Ja proti hranatým hodinkám nič nemám. Na týchto mi vadí, že ciferník je v dvoch farbách... Mohli si to odpustiť, stačí, že je púzdro dvojfarebné. Ale inak sú pekné. Nech slúžia... :smile_anim:

Odesláno

Jsou zajímavé, každopádně jiné než tuna toho ostatního na krámech. Hranatý maj něco do sebe. Ještě jsem doteď hranatý hodinky neměl, ale prý se pohodlně nosí díky klenutému dýnku. A co tvoje PRIM PREMIER?

Odesláno
Jsou zajímavé, každopádně jiné než tuna toho ostatního na krámech. Hranatý maj něco do sebe. Ještě jsem doteď hranatý hodinky neměl, ale prý se pohodlně nosí díky klenutému dýnku. A co tvoje PRIM PREMIER?

Na moje Primečky jsem nezanevřel, kdepak, uložil jsem je do tý nádherně polstrovaný krabičky od Cimierů, ať si po těch 4 letech (pouze) věrný služby odpočinou.

Odesláno

Je ty sou zajimavy a muzu rict i hezky ;)

Takovy starosvetsky- dvoubarenvy cifernik, fonty, datumka. Rozhodne neco jinyho nez tu bezne vidime. Doufam ze safir je klenuty, jak se k tomu designu patri.

Blahopreji!

Návštěvník Snow
Odesláno
Koscom - to je ten gesheft v tý dlouhý ulici u Florence? Kousek od KFC?

Ano.

Odesláno
Je ty sou zajimavy a muzu rict i hezky ;)

Takovy starosvetsky- dvoubarenvy cifernik, fonty, datumka. Rozhodne neco jinyho nez tu bezne vidime. Doufam ze safir je klenuty, jak se k tomu designu patri.

Blahopreji!

Safír je rovný, pásek velikost 22, čísla jsou luminiscenční, stejně tak i čárky na ručkách, při nasvícení je vše krásně čitelné.

Odesláno

Jůůůů - hezký chodinky.

Dokonce na tvých fotkách vypadají lépe, než na té PR fotce.

Gratulace - fakt pěkný a neotřelý design.

Docela mne zaujalo pojetí víčka pouzdra s tím půlprůhledem.

• Po roku...
Odesláno
Tak panove, prave jsem se zamiloval

http://www.hodinky-koscom.cz/Cimier-2405-SS011-I9825.html

Po tydnech zkoumani chronomagu jsem si vyhradil priority a tohle je jedinym slovem - nadhera!

Jeste nez udelas ze slepe lasky nejakou akci, zkus si je na ruku. Pac ja bych se svyma 17,5cm asi problem nemel, ale vetsina clenu hodinky pod 40mm povazuje za male. A je fakt ze tady se nekona zadna divocina v podobe masivnich tlacitek nebo lunety, ktera opticky hodinky zvetsi. Takze pozor aby se ti po vyzkouseni velkych hodinek tyhle nezdaly male.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...