Conrad Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 (upraveno) Jako na všech serverech které se nějakou zálibou nebo činností zabývají tu občas trochu vibruje nelibost zkušených vůči začínajícím-- proboha jak se na tuhle pitomost může ptát,kdyby raději hledal atd. Při čtení nejakého příspěvku tuším že o I podech jsem narazil na odkaz na server http://forum.mujmac.cz/ a ten měl geniální nápad-nestálo by to tady jako vlákno také zavést? Chceš tam jít- jdeš a víš co tě může čekat nechceš li mineš ho Začínající se ptají Rady a odpovědi začínajícím uzivatelům. Upraveno 20. září 2007 uživatelem Conrad
N4M Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 Conrad napsal: Začínající se ptají Rady a odpovědi začínajícím uzivatelům. JO, klíďo, ale bude to dost rušné vlákno, ted dle toho Ipodu. Tam je sekce Začínající se ptají - ta obsahuje 5636 vláken - což je druhý nejvyžší počet vláken a 19840 přízpěvků - což je třetí nejvyžší počet přízpěvků Hehe - dost rušná sekce, aby pak neshodila fórum. Ale je vidět, že je evidentně užitečná a že asi dokáže odfiltrovat dost "debilních" dotazů.
Lovap Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 Dobrý nápad - možno by stálo za to tiež založiť nejakú tému Slovníček, alebo také niečo, kde by boli vysvetlené hodinárske pojmy. Napr. čo to znamená koaxiál od omegy, pellaton od IWC a tak. Tieto informácie sa samozrejme dajú nájsť na nete, ale väčšinou je to v nejakom cudzom jazyku.
Jaem Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 Je to super napad. Doteraz mam problem s niektorymi skratkami (NIB,SS,NOS...)
farářskej Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 Jaem napsal: Je to super napad. Doteraz mam problem s niektorymi skratkami (NIB,SS,NOS...) NIB? To byl prece ten slagr od Black Sabbath, ne?
Stefan Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 Jaem napsal: Je to super napad. Doteraz mam problem s niektorymi skratkami (NIB,SS,NOS...) Na to bych spíš přivítal nějaký slovníček, který by se pravidelně updatoval. Možná tu i někde je, ale já na něj nikdy nenarazil.
a111 Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 Také bych uvítal nějaké přehledné rozdělení.
xlaque Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 Lovap napsal: ...., pellaton od IWC...... To je čo ? Pamätam si na podobny FAQ na Siemensmanii-"x65 neprehrava MP3"
farářskej Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 xlaque napsal: To je čo ? Pamätam si na podobny FAQ na Siemensmanii-"x65 neprehrava MP3" Systém automatickýho nátahu hodinek IWC - vymyslel ho Albert Pellaton, technickej ředitel firmy ve čtyřicátejch a padesátejch letech. Pokud jsem pochopil správně to, co píšou v katalogu, tak to byl v podstatě první obousměrnej automatickej nátah...
Cubert Odesláno 22. září 2007 Nahlásit Odesláno 22. září 2007 Lovap napsal: Dobrý nápad - možno by stálo za to tiež založiť nejakú tému Slovníček, alebo také niečo, kde by boli vysvetlené hodinárske pojmy. Napr. čo to znamená koaxiál od omegy, pellaton od IWC a tak. Tieto informácie sa samozrejme dajú nájsť na nete, ale väčšinou je to v nejakom cudzom jazyku. Nebo to resit nejakou wiki aplikaci, imho je na to forum nevhodne, pac neni moc prehledne.
kubson Odesláno 22. září 2007 Nahlásit Odesláno 22. září 2007 Cubert napsal: Nebo to resit nejakou wiki aplikaci, imho je na to forum nevhodne, pac neni moc prehledne. přejděme od sklov k činům... nevím jestli je to dobrý způsob, ale založil jsem stránku tady: http://chronomag.pbwiki.com/ k editaci stránky stačí kliknout nahoře na "edit page - heslo je "editace" v případě potřeby se to dá posléze někam bez problémů zkopírovat
Cubert Odesláno 22. září 2007 Nahlásit Odesláno 22. září 2007 kubson napsal: přejděme od sklov k činům... nevím jestli je to dobrý způsob, ale založil jsem stránku tady: http://chronomag.pbwiki.com/ k editaci stránky stačí kliknout nahoře na "edit page - heslo je "editace" v případě potřeby se to dá posléze někam bez problémů zkopírovat Presne tohle jsem myslel. Jen doresit, aby se k tomu dostali ti, co to budou opravdu potrebovat. Dobra prace!
kubson Odesláno 22. září 2007 Nahlásit Odesláno 22. září 2007 (upraveno) výborně už se něco edituje! přidal jsem nějaké pojmy co mě napadly, neostýchejte se zapojit... pokud chcete editovat a vyjede nějaké okno s červeným nápisem, nevzdávejte to, právě edituje někdo jiný, chvíli počkejte a zkuste to znova Upraveno 22. září 2007 uživatelem kubson
boo-beek Odesláno 22. září 2007 Nahlásit Odesláno 22. září 2007 Kubson: To me bavi, kdyz tam pisu Pripadam si desne chytrej
Mike. Odesláno 22. září 2007 Nahlásit Odesláno 22. září 2007 kubson napsal: výborně už se něco edituje! přidal jsem nějaké pojmy co mě napadly, neostýchejte se zapojit... pokud chcete editovat a vyjede nějaké okno s červeným nápisem, nevzdávejte to, právě edituje někdo jiný, chvíli počkejte a zkuste to znova Super nápad. ... Taky jsem trošku přispěl "do mlýna".
Návštěvník YPO Odesláno 22. září 2007 Nahlásit Odesláno 22. září 2007 konečně se snad dozvím co je Skeleton zač ..... ....... super
Cubert Odesláno 23. září 2007 Nahlásit Odesláno 23. září 2007 No dobra prace chlapi, uz se to pekne plni
Návštěvník Kamil Odesláno 23. září 2007 Nahlásit Odesláno 23. září 2007 http://www.ehodinky.cz/dictionary.php
Návštěvník RaGe Odesláno 23. září 2007 Nahlásit Odesláno 23. září 2007 (upraveno) http://www.watches.cz/framer.asp?page=righ...Fkolaz500%2Ejpg viz. Slovník hodináře Upraveno 23. září 2007 uživatelem RaGe
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se