Hodinkymartin Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Zdravím všechny milovníky starších hodinek,rád bych se pochlubil novým hodinkovým přírůstkem. Myslím , že tyto hodinky nijak zvlášť neuchvátí, ale ani neurazí. Po dlouhém zvažování jsem šel do levnější varianty a pořídil jsem si na ruku TUDOR PRINCE OYSTERDATE SUBMARINER 200M z roku 1989, ještě v zachovalém stavu. I když na dýnku je již vidět častější nošení, pouzdro i luneta jsou velmi zachovalé. Vím, že Rolex je Rolex, ale nějak teď nebyly náboje a i z tohoto důvodu jsem šel do levnějších hodinek na nošení, které by mě splnily mé představy. Touha pořídit si zase něco nového staršího byla velká.( Třeba se opět někdy prokoušu k Rolexkám , kterých jsem již pár kousků měl, ale vždy nějak scházely kačky tak jsem je musel pustit. ) O těchto TUDORECH jsem věděl více jak rok a pán kerý mi je prodal je tak solidní, že mi je nechal za cenu , kterou jsme předběžně domluvili již začátkem roku 2014. Kdysi dávno je přivezl z Francie. Nikde hodinky nenabízel a víceméně mi je rezervoval až se rozhodnu si je koupit. Je fakt, že jsem již od něj koupil více hodinek i jiných věcí a proto něměl důvod je nabízet jinde. Není to obchodník a peníze nepotřebuje. Taky ví, že je mám čistě pro sebe na nošení a do své skromné sbírky. Co se týká nošení tak nevidím rozdíl mezi starým Rolexem , nosí se opravdu fajn. Musím je doladit tah. Byl na nich starý kožený neoriginální, který jsem vyhodil. Zatím jsem dal na ně protahovací obyč pásek, ale určitě si zaslouží nějaký pěkný kožený tah a nebo i originální kovový.Myslím, že i z levnějších hodinek se dá udělat velká radost. Aspoň tak je to v mém případě.
saida Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 (upraveno) Jsou parádní. Závidím. Rozhodně to není ani taková masovka. Něco takového asi podvědomě hledám. Super Upraveno 31. srpna 2015 uživatelem saida
Hodinkymartin Odesláno 31. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Tak to jsem rád, že se líbí. Díky moc za názor a chválu. I můj je to stejný názor , co se týká té masovky. Nehledě na to, že TUDOR Z roku 1989 se už taky u nás v malé ČR nevidí každý den.
Frantik Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 (upraveno) Bože, je videt, jak to dynko oteviral nekdo sroubovakem a parkrat mu to ujelo :-)Jinak super kousek, neni k nim tah? Na tom by byly jeste lepsi :-) Upraveno 31. srpna 2015 uživatelem Frantik
tano Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Jsou perfekt, maji sve kouzlo. Tudoru fandim, uzivej.
warann Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Bože, je videt, jak to dynko oteviral nekdo sroubovakem a parkrat mu to ujelo :-)Jinak super kousek, neni k nim tah? Na tom by byly jeste lepsi :-)Njn, spodku dal někdo zabrat, ale i tak je to pěknej úlovek. Z textu jsem pochopil, že tah nemá. Než se to vyřeší, dal bych je na nějaký NATO. Jinak k tomu nošení, resp. větě "Co se týká nošení tak nevidím rozdíl mezi starým Rolexem" tak v tý době ještě používali pouzdra Rolex, takže není důvod pociťovat nějaký rozdíl.
Hodinkymartin Odesláno 31. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Bohužel tah k ním není, musím ho ještě pořešit.
warann Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Jak jsem psal, dej tam zatím NATO, tím nic nezkazíš, můžeš je v pohodě nosit a budeš mít čas v klidu promyslet něco dalšího.
People Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 (upraveno) lumi na sekundovej rucicke je povodna? Upraveno 31. srpna 2015 uživatelem People
Hodinkymartin Odesláno 31. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Velmi dobrý postřeh. Ani jsem si nevšimnul, že tam žádná lumi není.
Hodinkymartin Odesláno 31. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Ještě jsem zapoměl , že je to ref. 79090 ze serie 29xxxx.
ron Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 A já jsem si říkal, že ta sekundovka je nějaká divná . Ale jinak opravdu skvělý kousek. Gratuluji, Tudor je super značka.
Hodinkymartin Odesláno 31. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Tak ještě se strapem. Možná trochu lepší. Ale časem origoš kovový bude asi lepší volba.
SCIFI Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Vůbec nechápu proč píšeš tak omluvnym tónem. Jsou to super hodinky. Na tom natu jsou hezký ale podívej se na ebay po starým oysteru. Ten bude lepší.
Frantik Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Koukal sem, ze na ebay i chrono24 ty tahy maj, ale tak pres dvacet litru, no :-)
Hodinkymartin Odesláno 31. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Třeba jsem nechtěl urazit nějaký rolexmany, kteří se zde chlubí novými přírůstky své oblíbené značky. No už jsem slyšel i názor, že Tudor je Rolex pro chudý a není oblíbený. Já mám nozor jiný a proto jsem se chtěl decentně pochlubit starším modelem TUDORA z roku 1989. O to mi víc těší pozitivní reakce.Všem díky za názory, připomínky a rady ohledně originálního tahu.
SCIFI Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 On by stačil i nějaký aftermarketovej. Na starý hodinky neurazí.
SCIFI Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Třeba jsem nechtěl urazit nějaký rolexmany, kteří se zde chlubí novými přírůstky své oblíbené značky. No už jsem slyšel i názor, že Tudor je Rolex pro chudý a není oblíbený. Já mám nozor jiný a proto jsem se chtěl decentně pochlubit starším modelem TUDORA z roku 1989. O to mi víc těší pozitivní reakce.Všem díky za názory, připomínky a rady ohledně originálního tahu.tutor zadnyho fanouška rolexu neurazí. Je to lepší cesta než různý Invicty a Steiny. Rolex pro chudý jsem taky četl ale myslím že to bylo psáno z nadsázkou. I když to tak skoro je ale mě by toto neurazelo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se