pavel_k Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nechal jsem si usit novy remen (krokous - Dekuju Ondro!) a ted resim jestli tam nechat udelat diry, tak jak byly na puvodnim.... Co vy na to?Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Do krokouse je to skoda, takhle je to pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Kašli na díry, takhle vynikne krokotextura. Díry si udělej do telete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Nechal bych to, takhle je to vážně krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Nechat tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 urcite nechat tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 (upraveno) Díry fakt nee...víc by mi k nim seděl asi černý kroko s modrým, nebo i červenýmprošitím. Ale i takto jsou hezké Upraveno 2. září 2015 uživatelem Lihard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Bez der a mels tam dat cervene prositi. Jinak dik za inspiraci,uz vim,co chci na sve PN :-)))). Moc povedenej remen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_k Odesláno 3. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Hlavne jsem to vcera vecer v kreci pekne hnusne vyfotil ;-) Zkusim sem dohazet nejake dalsi uz hezci fotky... S tema dirama jste mne uz asi zlomili - nakonec to urcite stejne skonci tak, ze si ten rallye strap necham usit od Ondreje z hoveziny a dam na nej to cervene podsiti ;-) Nad cervenym prositim jsem hodne premyslel, ale nakonec jsme se rozhodl pro decentnejsi modrou. Mel jsem strach, ze by ta ruda moc rvala... Cernyho krokouse jsem nechtel - mam ho uz na svejch druhejch dvou hodinkach (Zenith, Moony) a taky jsem byl zvyklej na tu hnedou z puvodniho reminku. Hrozna, hrozna nemoc co tady clovek chytne....P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Bez der a mels tam dat cervene prositi. Jinak dik za inspiraci,uz vim,co chci na sve PN :-)))). Moc povedenej remen.Tady se přikláním spíše k té modré Martine. Je to takové akorát a výborně se to hodí k lunetě i cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 No,mozna. Me by tam sedela cervena k tem ruckam,ale jsem clovek bez smyslu pro esteticno a vy uz jste dva :-)))),tak asi budete mit pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 To modrý prošití je super! Hovězina s dírama a červeným prošitím je dobrá volba, ale taková lehce prvoplánová, na jistotu. Krokouš, bez děr, s modrým prošitím je prostě pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Tak treti rozumbrada :-))))(mir) vzdavam to. Cim dyl na tu fotku koukam,tim vic vam musim,chte nechte dat za pravdu. Rika se me to tezce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 sakra, to je nadhernej remen. nesahat na nej!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Jelikož jsem nenašel jiné vlákno ( spíš neumím hledat ) k těmhle chronům, tak se sem přifařím, dlouho jsem chtěl mít tyhle hodinky na tahu a nakonec se povedlo ( zpětně děkuji členu sashator ) , no a po delší době je i nafoceno ( za to patří dík členu prishera ). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Martine s tím tahem je to pecka ...tedy alespoň za mě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 Super Martas, musim potvrdit, ze nazivo jsou jeste hezci . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtxx Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Fakt parada, prozradis odkud je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Poslal jsem ti SZ a jdu hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 vypadaj fakt dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se