Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, prosím o radu. Minulý pátek jsem si na doporučení objednal TISSOT Seastar 1000 na Classybrand.com. Těsně před tím jsem si nechal v bance odblokovat účet pro možnost internetové platby, jenže po uskutečnění objednávky (přišlo mi, že vše proběhlo O.K.) jsem si bohužel nepoznamenal její číslo. Čekal jsem do pondělí (včera) na konfirmační mail, nebo rovnou na platbu z účtu, jenže se nic neděje. Poslal jsem jim včera mail s dotazem, ale stále nic. Díky tomu, že nemám číslo objednávk, nemůžu se podívat na její status, ani ji případně zrušit. Je to normální prodleva a já zbytečně nedočkavý, nebo je něco špatně!?

P.S. Platí to, že zásilka dojde na celnici a já při vyzvednutí doplatím 19% DPH a 4,5% clo?

Díky za rady.

P.P.S. Ještě jsem měl v pácu některé z níže zobrazených Hamiltonů. Pořád ještě nemám úplně jasno...

post-987-1190711227.jpg

post-987-1190711237.jpg

post-987-1190711242.jpg

post-987-1190711248.jpg

Odesláno

Obrázok tých Tissotov som videl dávnejšie na ebayi, myslím, že predajca "watchub" je zo Singapuru.

Čo sa týka tvojho problému, ako prvé ma napadlo pozrieť sa v prehliadači na históriu stránok, ale to si určite už spravil...

A čo sa týka DPH a cla, myslím, že sa platí iba DPH (ale to už písal kubson).

Odesláno

Pánové, kdyby se někdo k nákupu rozhoupal, tak do 5. října jsem v samém srdci světového imperialismu a případné nákupy, doručené na moji adresu tady, mohu dovézt do ČR. Bývám po takovém dlouhém letu východním směrem ale dost unavený, takže nemohu ručit za to, že nezapomenu na proclení ;-)

Odesláno

Díky za informace včetně rukojeti mladého sviště. Problém byl v tom, že mail od Classybrandů hupsnul rovnou do SPAMU a tam jsem ho našel až dnes. Další problém byl, že jsem zadal shipping 19 USD, místo správných 45 USD (trochu přeháňka). Nemám sílu hledat levnější zdroj, takže jdu do toho a už aby to tady bylo...

Odesláno (upraveno)

Takže hodinky už veze kurýr na mojí adresu (kde samozřejmě nejsem). Celní poplatek za nákup v hodnotě 482 USD je 2 453 Kč, čož je opravdu DPH 19% + clo 4,5% a doláč cca za 19,50 Kč. Celková cena je tedy těsně pod 12 000 Kč (připomínám za TISSOT Seastar 1000 automatic na kovovém pásku). U nás byla nejlevnější nabídka od hodináře za 14 200 Kč. Úspora je asi 15%, což v postatě podle mého názoru skoro nestojí za to. Takže cesta je spíš asi e-bay (kdo nepotřebuje primárně novou věc), nebo osobní dovoz (pokud je kým). Nic méně se už na ně těším a dám si na čas oraz (rozuměj voraz).

Upraveno uživatelem šíma
Odesláno
Takže hodinky už veze kurýr na mojí adresu (kde samozřejmě nejsem). Celní poplatek za nákup v hodnotě 482 USD je 2 453 Kč, čož je opravdu DPH 19% + clo 4,5% a doláč cca za 19,50 Kč. Celková cena je tedy těsně pod 12 000 Kč (připomínám za TISSOT Seastar 1000 automatic na kovovém pásku). U nás byla nejlevnější nabídka od hodináře za 14 200 Kč. Úspora je asi 15%, což v postatě podle mého názoru skoro nestojí za to. Takže cesta je spíš asi e-bay (kdo nepotřebuje primárně novou věc), nebo osobní dovoz (pokud je kým). Nic méně se už na ně těším a dám si na čas oraz (rozuměj voraz).

znova opakuju clo není! 4,5% - pokud by ti ho naúčtovali tak se s nimi hádej - spíše se bude jednat o poplatek za vystavení jsd - ten bývá kolem 400,-

Odesláno

Veď aj 2000 Kč sú peniaze... Uznávam, že sa nejedná o nijako veľkú čiastku, ale aj tak...

Odesláno

Kubson má samozřejmě pravdu, clo se opravdu neúčtuje, jen komisionářský poplatek 250 Kč (UPS). Byl tu ale jiný problém, že na dokladu z USA, který poslali k nám byla cena bez dopravy a protože se DPH počítá z ceny s dopravou, použili k výpočtu DPH jakýsi svůj postup, který znamenal, že místo správného DPH 1813 Kč mi naúčtovali 2203 Kč. Prý mi to vrátí, když prokážu že jsem skutečně zaplatil oněch 45 USD za dopravu. Je to trochu opruz, ale co se dá dělat. Takže díky za veškeré informace.

Odesláno

Já osobně jsem v kontaktu s člověkem, který TISSOT SEASTAR 1000 sežene za cenu 10990,- tuším, že je z Olomouce. Já osobně se chci zeptat, jaké hodinky mi doporučíte v ceně okolo 10000,- Jsem téměř rozhodnutý jít do výše zmíněných TISSOT SEASTAR 1000. Můžete mi prosím poradit či doporučit nějaké hodinky?Díky moc

Návštěvník Snow
Odesláno
Já osobně jsem v kontaktu s člověkem, který TISSOT SEASTAR 1000 sežene za cenu 10990,- tuším, že je z Olomouce. Já osobně se chci zeptat, jaké hodinky mi doporučíte v ceně okolo 10000,- Jsem téměř rozhodnutý jít do výše zmíněných TISSOT SEASTAR 1000. Můžete mi prosím poradit či doporučit nějaké hodinky?Díky moc

Zkus MIDA :) , zde je zpráva o slevách, takže by jsi se do rozpočtu téměř vešel http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry117578

Odesláno

Zpráva pro Ondryse. Podivej se v této rubrice na Tissot fórum. Umístil jsem tam krátké hodnocení zmíněných Tissotek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...