t2 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 (upraveno) Hantorix: Tak se dívám, že Tě ty EDB 600 vyšly na 4 stovky. To je teda parádní cena. Gratuluju k úlovku. ;-)Mám je taky. Ale za skoro 90 euro. Ale zase úplně jako nový. Jo beru to jako dobrej kup. Upraveno 29. března 2016 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 (upraveno) Jedny už mám, ale v horším stavu. Sice nejsou v chodu, ale to nebude problém Timex SSQ Quartz | eBay Je třeba srolovat až dolů. Upraveno 9. dubna 2016 uživatelem lukas.78 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Tak se ke mě řítí další kalkulačky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Tak se ke mě řítí další kalkulačky.Jsi nejaky usecny az pruderne strohy....Ani typ nenapises? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 nápověda: maji ručičky a jsou v plastu..... no, tak teď už je po překvapení no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 ABC-30? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Tak radši dám fotku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 FTP-10 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Tak jsem se inspiroval a vzal si je dnes na ruku. :-)Mám i FTP-30, ale nemám k nim pásek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Moc pěkný... Ale teď trochu OT - nechápu, proč obyčejným kalkulačkám (i v hodinkách) nedávají i odmocninu..to považuji za základní věc, kterou by měla mít i úplně základní kalkulačka, ale bohužel bývá pravidlem spíš opak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 FTP-10 ?JO to je ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Tak jsem dnes objednal v HKG Casio MRW-S 310 v modré, už se docela těším. V Evropě jsou sice oficielně v nabídce, ovšem Casio Hamburg udává aktuální dobu naskladnění 10-12 týdnů, což je zcela unakzeptabel. Střeva vč. kapacitatoru MT621 jsou původem Miyota eco-drive, což samozřejmě vůbec není na závadu. Jsem zvědav, jak zásilku vyhodnotí vyclívací pošta Plzeňská... Foto zatím od amerického strýčka, posléze po příjmu zásilky bude dodáno vlastní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Tak tomu nemůžu pořád v podstatě uvěřit, ale asi jsem před pár hodinami normálně na českém e-shopu objednal úplně nové Casio WV-M400. Tyhle hodinky tu myslím pár členů má a nebo mělo, ale pro mě to byly dlouhý roky naprosto nedosažitelný hodinky, který jsem hodně chtěl a nemohl nikde sehnat..a teď to vypadá, že budu mít úplně fungl nové ...po delší době mám fakt radost z nového úlovku, poslední dobou jsem měl takové chmurnější období, kdy mě nic pořádně nebavilo a neviděl jsem smysl něco kupovat, tak snad mi tu radost nic nezkazí a v pořádku hodinky přijdou a budou bez chybičky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Tak tomu nemůžu pořád v podstatě uvěřit, ale asi jsem před pár hodinami normálně na českém e-shopu objednal úplně nové Casio WV-M400. Tyhle hodinky tu myslím pár členů má a nebo mělo, ale pro mě to byly dlouhý roky naprosto nedosažitelný hodinky, který jsem hodně chtěl a nemohl nikde sehnat..a teď to vypadá, že budu mít úplně fungl nové ...po delší době mám fakt radost z nového úlovku, poslední dobou jsem měl takové chmurnější období, kdy mě nic pořádně nebavilo a neviděl jsem smysl něco kupovat, tak snad mi tu radost nic nezkazí a v pořádku hodinky přijdou a budou bez chybičky :-)Tak ty jsou ovšem fantastický, zdá se mi, že mají i nerezové tělo, nejen tah. Pak se pochlub v realu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Jsou určitě celokovový a tah je z plných dílků, takže vzhledem k tomu, jak je to dneska s dostupností kovových digitálek, je to skoro zázrak...ani ten negativní displaj mi nevadí, hlavně ať v pořádku dorazí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Jsou určitě celokovový a tah je z plných dílků, takže vzhledem k tomu, jak je to dneska s dostupností kovových digitálek, je to skoro zázrak...ani ten negativní displaj mi nevadí, hlavně ať v pořádku dorazí :-)To ti též moc přeji, zázrak to je. Ale můj postoj k negativním displejům znáš, pro mne by to byla nepřekonatelná překážka i za cenu všech kladů...:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Tak hodinky jsou už prý někde na poště, takže by to měla být jistota...jinak s tím negativním displejem - kdyby mě to hodně štvalo, udělám z něj zase pozitivní, jak jsem to už jednou provedl u EFD-1000...ale věřím, že k tomu nedojde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Mám je taky, tohle jsou parádní kovový digi! Jsou jako kdyby je udělali japonci trochu s jinou filozofií. Nekouká se tak na úspory při výrobě, nejsou sportovní, jsou elegantní až oblekový. Kombinace illuminátoru a inv. displaye dělá v noci hezký efekt. Stopky na desetinu, to je dnes rarita. Dobrý úlovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 něco je na cestě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Tak jsem zavřel oči a skočil do propasti......objednal jsem ty Alby.Tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se