siwi Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 No, ty budou určitě i s budíčkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 Noo? To jsme zvědav jaký kousek od Elektroniky 5 to bude :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Ono jich je překvapivě hodně. Takže napětí stoupá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Třetí foto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Mno... Já tady nikoho napínat nebudu Ke mě si to z Německa šinou tyhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Taky hezkej kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Snad budou hezký i v reálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 čtyřka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Číslo pět žije! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Tak přesně takhle ožužlané víčko baterie jsem jako kluk měl u svých digitálních Primek taky Otevírával jsem ho desetníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 No, tohle jsou výřezy z fotografií od prodejce. Sám jsem zvědavej jak to bude působit v reálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Tak fotky to vždycky krapet zveličí V reálu to žádná velká hrůza nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 (upraveno) Třetí foto: x-l1600.jpgpodobne mam,ale len podobne Upraveno 18. srpna 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Mně hodinky s tímhle modulem naopak chybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Já myslím, že to Gombovi uznám. Je to oficiální objevitel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Tak už je ukaž v plný kráse, nééé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Začnu druhou tváří. Tohle ještě nemám. Jsem zvědav jestli dorazí na to smutné výročí, nebo později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Aha... Tak on ten kryt baterie je skoro přes celé dýnko. To jsem zvědavý, jaká baterka to celé pohání. Já se poprvé účastnil na eBayi dražby. Jinak jsem bral jenom Kup teď. A tohle jsem vydražil: Teď už jen obrnit se trpělivostí a doufat, že neudou tak chatrný a vachrlatý jako můj poslední úlovek ze zimy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 siwi: držím palce.. Přesto to bude určitě parádní klasika!! t2: Elektronika 5.. Zatím se mi podobný modul dle fota do sbírky nedostal.. Jsem zvědav na "výsledné" foto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 (upraveno) Aha... Tak on ten kryt baterie je skoro přes celé dýnko. To jsem zvědavý, jaká baterka to celé pohání.viz 806 Upraveno 19. srpna 2019 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se