Petr Svenda Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Jednim slovem: spokojenost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Velka spokojnost. Odporucam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 23. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 No, že umí to víte,ale že umí vymyslet a vyrobit řemen na míru a to nejen co s týče tloušťky jste zřejmě nevěděli.Řemen mám sice na mých ( čtvrtých Traser Supersport), ale vlastně ani není můj. Je to již nějaký čas ( dnes je na focení přesto řemen poprvé nasazen na focení) kdy jsme po vzájemném přetahování vyseknuli tento ŘEMEN, který měl korespondovat s číselníkem a mimo jiné jeho ůčelem mělo být zvýraznění třech ne moc výrazných subciferníků, které mají vnitřní okruží v bílo stříbrnné barvě. Myslím, že byl původně vyroben pro představu jednoho z mnoha zdejších hodinkových fluktuantů (Janko) Výsledek Otových šikovných rukou posuďte prosím sami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Výsledek Otových šikovných rukou posuďte prosím sami. to jsem posoudil na vlastni kuzi, a nemuzu si to vynachvalit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Super řemen, super komunikace, a měl trpělivost s mými vrtochy! Za mě plný počet (bodů, hvězdiček, čehokoliv...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 Moc pěkná práce!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 Super řemen, super komunikace, a měl trpělivost s mými vrtochy! Za mě plný počet (bodů, hvězdiček, čehokoliv...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 Mám od Oty obyčejný hnědý hovězí řemen a 100% spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Perfektní práce, super materiál, bezva jednání - i přes mé nekonečné požadavky a dotazy... Díky Oto, jsi kouzelník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Oťasovy kůžičky jsou nejlepší! Naprostá spokojenost. Díky! -P- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 KvalitaRychlost-------------SPOKOJENOST! Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Hodnotím 5 hvězdami a těším se na další spolupráci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 Taktéž mohu jen doporučit. Sice zatím nemám na Otův strap co nasadit, ale i tak určitě nebude poslední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 30. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2012 První řemen od Oty a rozhodně ne poslední. O rychlosti zaslání a super komunikaci nemá snad smysl psát 6 hvězd z pěti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Tak dnes mi poštou přišel řemen od váženého mistra Zrna. Jsem velice spokojený. O rychlosti a vstřícnosti mistra se zde nebudu rozepisovat. Za mě Dále nechám hovořit fotky. Děkuji Oto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 (upraveno) Už toho bylo řečeno dost, takže jen toliko: I když Ota u svého profilu nemá označení "Profi", tak jeho styl obchodování rozhodně profi je. O jeho neskutečné ochotě věnovat se svým spolupacientům i o víkendu ani nemluvě. Díky! Podepsán: šťastný majitel vintage natural NATO strapu. Upraveno 4. září 2012 uživatelem Tower Of Power Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Bohužel nemám tak dobrou techniku, která by zachytila dokonalost řemenu od Oty...takže jako nezávislý auditor dávám maximální rating AAA...díky za super pilota pane! ...vnitřní strana už nese stopy nošení...velmi příjemného nošení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 (upraveno) musim Zrna znova pochvalit, ked niekto povie slovo Majster svojho remesla, predstavim si prave pracu a pristup Ota.. na zivo je to parada.. kolega za mnou prisiel s netradicnou poziadavkou na nakup remienka na hodinky, ktore tu v nasich kruhoch ani moc nestoja za rec.. uchytenie remienka na hodinky pomocou vlepeneho kovového protikusu v povodne rozpadajucom sa origo remienku nie je moc prakticke riesenie, ale Oto odviedol skvelu pracu, ved posudte sami..Oto, este rad diki Upraveno 12. října 2012 uživatelem cretino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 (upraveno) tohle se fakt moc povedlo - super sladěné... pastva pro oko! (edit - překlep) Upraveno 12. října 2012 uživatelem Quido Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Jen se přidám a jednoduše mooooc díííky :notworthy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se