OndraPod Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Tak to nezapomen poslat marketingovemu oddeleni Primu, podle nich je korunka ispirovana valcem pistoveho motoru...
Mipa Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Nechci se PRIMA nijak zastávat (cena se mi zdá taky letecky přestřelená), ale korunky u leteckých hodinek se myslím dělají úmyslně velké aby se letecké hodinky daly tou velkou korunkou ovládat i v rukavicích - berete toto v úvahu při kritice velikosti korunky - jestli jako nemístný píst nebo místná pneumatika, to je druhotná otázka.
OndraPod Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 A jak casto potrebujes u qurtzek sahat na korunku?
Mipa Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Jak často se u qvcarcek šahá na korunku vůbec nevím páč je nenosím, ani často letecky neměním časová pásma. Zde mi o tohle ale vůbec nejde, protože zde se zamýšlím, jak mají letecké hodinky vypadat, když se o to někdo snaží.
Honza.manta Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Je to přesně o tom estetickém vjemu. Ne o funkčnosti nebo frekvenci používání. Hodinky jsou šperk muže - ale ten šperk musí funkčně i esteticky uspokojovat, jinak ztrácí smysl.
Georgeisin Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Honzo, proč nejsi moje žena!
straspol Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 (upraveno) Honzo, proč nejsi moje žena!Obávám se, pánové, že by Vám to po sexuální stránce moc neklapalo. Upraveno 23. prosince 2015 uživatelem straspol
Fajkus Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Ale zase by jim to hezky společně tikalo . Pak by pro ně byl sex zbytečně prom....ý čas.. Nic ve zlém
Honza.manta Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 No tak bychom se museli smířit s oboustrannou nevěrou k opačnému pohlaví.
long Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 No tak bychom se museli smířit s oboustrannou nevěrou k opačnému pohlaví. Honziku kdyby jsi byl jeho žena a on se musel smířit s tvojí nevěrou k opačnému pohlaví lital by jsi za chlapama jestli tomu dobře rozumím?HM budu si na tebe dávat pozor ! :-)))
straspol Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Honziku kdyby jsi byl jeho žena a on se musel smířit s tvojí nevěrou k opačnému pohlaví lital by jsi za chlapama jestli tomu dobře rozumím?HM budu si na tebe dávat pozor ! :-)))Tohle je vážně perverzní jak kalibr 68 v osumnáctikarátovým pouzdře PS1 s diamantama na lunetě.
Honza.manta Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Honziku kdyby jsi byl jeho žena a on se musel smířit s tvojí nevěrou k opačnému pohlaví lital by jsi za chlapama jestli tomu dobře rozumím?HM budu si na tebe dávat pozor ! :-))) Hnidopichu!!
Bert Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Tohle je vážně perverzní jak kalibr 68 v osumnáctikarátovým pouzdře PS1 s diamantama na lunetě. Ha, a já jsem přemýšlel, co budu dělat příští rok :-)
straspol Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Hnidopichu!! Taky strašná představa
Mipa Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 (upraveno) Ještě bych se vrátil k zdejší diskusi o velké korunce u Primek Pilot - viz výše. Narazil jsem na dnes kuriosně až úsměvně vypadající pradávné Omega pro piloty (obrázek z dobové reklamy) s korunkou aby se daly dobře ovládat. Zde vidím kořeny toho, proč dodnes pořádné Pilotky mají mít pořádně velkou Korunku , jak jsem argumentoval výše. Edit: Překlepy. Upraveno 31. ledna 2016 uživatelem Mipa
MartSt Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 pěkný, korunka větší ale u pilotek to tak mělo být. V rukavicích to bylo praktické
hirsch Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 Koukám, že na bázi PRIM Pilot vznikla edice pro olympioniky: http://www.prim.cz/kolekce/sportovni-hodinky/prim-czech-team.htm
feltharg Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 a ty "cyklo" primky na aukru nekdo zaregistroval? to byly taky pilotky ne? (ale silenost teda)
pbed Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 Díval jsem se na ně, já mám silné brýle ale na kole jezdím. Uvažuju o nějakých "čitelných" hodinkách, ty cyklo bych měl problém za jízdy přečíst. Bed
feltharg Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 ja bych asi mel problem leknutim z toho kola nesletet kdybych se na ne podival
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se