Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 165
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nechci se PRIMA nijak zastávat (cena se mi zdá taky letecky přestřelená), ale korunky u leteckých hodinek se myslím dělají úmyslně velké aby se letecké hodinky daly tou velkou korunkou ovládat i v rukavicích - berete toto v úvahu při kritice velikosti korunky - jestli jako nemístný píst nebo místná pneumatika, to je druhotná otázka.

Odesláno

Jak často se u qvcarcek šahá na korunku vůbec nevím páč je nenosím, ani často letecky neměním časová pásma. Zde mi o tohle ale vůbec nejde, protože zde se zamýšlím, jak mají letecké hodinky vypadat, když se o to někdo snaží.

Odesláno

No tak bychom se museli smířit s oboustrannou nevěrou k opačnému pohlaví. :goof:

Honziku kdyby jsi byl jeho žena a on se musel smířit s tvojí nevěrou k opačnému pohlaví lital by jsi za chlapama jestli tomu dobře rozumím?

HM budu si na tebe dávat pozor ! :-)))

Odesláno

Honziku kdyby jsi byl jeho žena a on se musel smířit s tvojí nevěrou k opačnému pohlaví lital by jsi za chlapama jestli tomu dobře rozumím?

HM budu si na tebe dávat pozor ! :-)))

Tohle je vážně perverzní jak kalibr 68 v osumnáctikarátovým pouzdře PS1 s diamantama na lunetě.

Odesláno

Tohle je vážně perverzní jak kalibr 68 v osumnáctikarátovým pouzdře PS1 s diamantama na lunetě.

Ha, a já jsem přemýšlel, co budu dělat příští rok :-)

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Ještě bych se vrátil k zdejší diskusi o velké korunce u Primek Pilot - viz výše. Narazil jsem na dnes kuriosně až úsměvně vypadající pradávné Omega pro piloty (obrázek z dobové reklamy) s korunkou aby se daly dobře ovládat. Zde vidím kořeny toho, proč dodnes pořádné Pilotky mají mít pořádně velkou Korunku :eek:, jak jsem argumentoval výše.

Edit: Překlepy.

post-19465-0-50951700-1454249640_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Mipa
  • po měsících...
Odesláno

Díval jsem se na ně, já mám silné brýle ale na kole jezdím. Uvažuju o nějakých "čitelných" hodinkách,  ty cyklo bych měl problém za jízdy přečíst.

Bed

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...