Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co na to říct... pouzdro hezké, povedené (výrazná korunka je super). Číselník také není špatný..... sice nechápu ty nuly, bez nich by nebyl tak "přeplácaný" 3, 6, 9... to by bohatě stačilo. Hádám, že to je celé v lumi, tak taky super. Jako pilotky fain. Uvnitř kalibr 38? ... tedy vlastně ronda 715.... to vše za 10 tis. No jo.... to je holt Elton. Jeho cenová politika mi nesedí. 

• Odpovědi 165
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To je jednoduché. Když už nedělají hodinky světové kvality, aspoň cenu nahodí světově a na lidi to potom působí jako exkluzivní zboží :) 

Odesláno

Sem jedinej,kdo si toho všiml? Od hodinek, za které chtějí 10k bych očekával alespoň trochu lepší oficiální obrázky (úpravu pouzdra), boha jeho...

Jseš houby srdcař :-D

• po 3 týdnech...
Odesláno

Pro zájemce o tyto hodinky z Brna a okolí sděluji, že jsem je dnes viděl v hodinářství Strnad a mají je ve slevě (tuším - 15 %). 

Odesláno

No, krutě předražený hodinky se slevou jsou pak jen obyčejně předražený - no nekupte TO ??? :) :D :)

Odesláno

Na webu z vlákna o nástěnných hodinách Prim jsem je viděl nafocené v pozici 2:12, takže se ručky skoro překrývaly. Za to bych fotografa a ty lidi, co to následně schválili okamžitě vyrazil.

K samotným hodinkám:

Cena na poměry Primu OK. Ručky jsou moc tenké a vypadají fakt blbě. Korunka ve tvaru válce pístového motoru, když odkazují na proudové MiGy? WTF? Ciferník s 03, 06, 09 mi nevadí, je to zajímavé. WR je u pilotek irelevantní. Quartz v této cenové kategorii u Primu je taky v pořádku. Poslední výtka je k řemenu. Pilotky mají mít kožený řemen s nýtkama.

Odesláno z mého VF-895N pomocí Tapatalk

Odesláno

jako musim říct že se mi líběj a tu korunku beru jako plus, ale ty ručky to fakt zabily ... to nedokážu překousnout - jinak bych i o nich uvažoval jako pracovní "tooly"

Odesláno

Vždyť je ta korunka strašná. Zaprvý je proporčně jak od nějakejch U-Boatů, zadruhý furt nechápu to napojení pístu s Migem. A k tomu ručky, který by naopak velikostně seděli k nějakejm 34mm oblekovkám. A to všechno v ceně Steinů s Etou nebo Japonců s inhousem. Past vedle pasti...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem dnes zavítal na prodejnu Prim v Ostravě a koukl jsem na ty Piloty. Nic pro puristy, ale ve skutečnosti ty hodinky působily opravdu dobrým dojmem. Byly i celkem těžké. Korunka byla samozřejmě zbytečně velká, jako na obrázcích, ale ve skutečnosti jsem z nich měl dobrý pocit. Dokonce i ten MIG byl zezadu dobře natisknutý a nebylo vidět žádné kostičkování jako na jejich propagačních fotkách. Akorát ta cenovka je tak o tři tisíce přestřelená :) 

Odesláno

Tak jsem dnes zavítal na prodejnu Prim v Ostravě a koukl jsem na ty Piloty. Nic pro puristy, ale ve skutečnosti ty hodinky působily opravdu dobrým dojmem. Byly i celkem těžké. Korunka byla samozřejmě zbytečně velká, jako na obrázcích, ale ve skutečnosti jsem z nich měl dobrý pocit. Dokonce i ten MIG byl zezadu dobře natisknutý a nebylo vidět žádné kostičkování jako na jejich propagačních fotkách. Akorát ta cenovka je tak o tři tisíce přestřelená :)

Jenom o tři?!

Odesláno

Jsme se tam dnes minuli, taky jsem si je šel prohlídnout, na živo lepší než na fotce, korunka mi k nim nesedí, cenu nekomentuji...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...