feltharg Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 neni lepsi nejakej cyklo comp? Díval jsem se na ně, já mám silné brýle ale na kole jezdím. Uvažuju o nějakých "čitelných" hodinkách, ty cyklo bych měl problém za jízdy přečíst. Bed
feltharg Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 oddanost znacce ale tak treba na novyho favorita, cesky cyklokomp, proc ne No jo ale Prim žádnej nedělá,
Pavel Pavel Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Tak jsem brouzdal pánové na alibabě a koukám že nám ty olympijské skvosty a piloty nebo jak to nazývají taky kluci superčeští asi strouhají v číně,jen zadali jinou korunku..vzhledem k tomu kolik subverzí už vytvořili do jednoho pouzdra a přehodili pár sítotiskových číselníku,(což udělá kdejaká reklamka) tak si asi koupili 500 hodinek v čínské fabrice a tod vše ..jo cena na aliexpresu maloobchodní 23 usd..asi si nechám jedny poslat..pokud jde o strojek tak taky nic neukázali swiss qurtz tak za 3 SFR,tak nevidím co je tam teda české,jako sklo bohemia jo no ha ha..http://www.aliexpress.com/item-img/Curren-Brand-Hot-Sport-Watches-Men-Wristwatches-Leather-Strap-Quartz-Wrist-Watches-Men-s-Clock-Male/32622649603.html?spm=2114.10010108.1000017.1.KZqU5M
libor2002 Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Tak této hovadině věříš snad jenom ty...
Pavel Pavel Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 No a nebo ty věříš těm tvým hovadinám...pravda se blbě vstřebává..hlavně když za někoho kopeš a když se objeví negativní recenze tak se smaznou...což tu vidávám..ale to není můj problém..už připojte jen ty Parlamentí listy co jim patří a máte to ok..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se