Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

neni lepsi nejakej cyklo comp? 

Díval jsem se na ně, já mám silné brýle ale na kole jezdím. Uvažuju o nějakých "čitelných" hodinkách,  ty cyklo bych měl problém za jízdy přečíst.

Bed

• Odpovědi 165
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak jsem brouzdal pánové na alibabě a koukám že nám ty olympijské skvosty a piloty nebo jak to nazývají taky kluci superčeští asi strouhají v číně,jen zadali jinou korunku..

vzhledem k tomu kolik subverzí už vytvořili do jednoho pouzdra a přehodili pár sítotiskových číselníku,(což udělá kdejaká reklamka) tak si asi koupili 500 hodinek v čínské fabrice a tod vše ..

jo cena na aliexpresu maloobchodní 23 usd..asi si nechám jedny poslat..pokud jde o strojek tak taky nic neukázali swiss qurtz tak za 3 SFR,tak nevidím co je tam teda české,jako sklo bohemia jo no ha ha..

http://www.aliexpress.com/item-img/Curren-Brand-Hot-Sport-Watches-Men-Wristwatches-Leather-Strap-Quartz-Wrist-Watches-Men-s-Clock-Male/32622649603.html?spm=2114.10010108.1000017.1.KZqU5M

Odesláno

No a nebo ty věříš těm tvým hovadinám...pravda se blbě vstřebává..hlavně když za někoho kopeš a když se objeví negativní recenze tak se smaznou...což tu vidávám..ale to není můj problém..už připojte jen ty Parlamentí listy co jim patří a máte to ok..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...