frauszil Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Novy Prim pyzamo ve Varsavie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg.S Odesláno 8. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Zdravím, tak po jisté době se mi podařilo posbírat všechny Pyžama. Pokud by jste měli někdo zájem tak bych prodal ty béžové nahoře a ještě modré dámské které nejsou na fotce ale jsou v super stavu, můžete napsat SZ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg.S Odesláno 8. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 (upraveno) Měl jsem teď nějaký problém a omylem se mi tu příspěvek šoupl 2x, tak tu musím místo to něco napsat, nevím jak ho smazat. Upraveno 8. ledna 2017 uživatelem Georg.S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Zdravím, tak po jisté době se mi podařilo posbírat všechny Pyžama. Pokud by jste měli někdo zájem tak bych prodal ty béžové nahoře a ještě modré dámské které nejsou na fotce ale jsou v super stavu, můžete napsat SZ). DSCF0565.JPG DSCF0567.JPGHezké to máš, každé pyžamo svoji krabičku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Ty papírky s nápisem PRIM v krabičkám jsi získal s krabičkami a nebo sis dotiskl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg.S Odesláno 8. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Některé s krabičkami, ale většinu dotiskl mam natisklých asi 60 ks od obou na fotopapír, abych neplýtval papírem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Dámský hodinky tu moc "nefrčí". No ale mne jako technického "chronomagora" upoutávájí. Né že bych je chtěl nosit ale fascinují mne technicky ty malé strojky. Mám i jedny "švýcary" mrňavounký dámský hodinky ZENITH funkční z "Blešáku" za cenu dvou krabiček cigaret, průměr pouzdra necelých 21 mm, a voni mají mimostřednou vteřinovku! Kam se na ně hrabou dámský PRIMKY i když jsou to solidní hodinky i strojky. Ale zpět k PRIM "Pyžamům". Mezi dámské hodinky "Pyžama" zařazuji i tyhle elegantní "Pyžama na šikmo": Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg.S Odesláno 9. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 JJ málem bych na tento typ zapomněl, ten je taky fešný ale ještě jsem na něj v prodeji nenarazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 zdravím všetkých pyžamových fanúšikov aj mne sa konečne podarilo skompletizovať pánske pyžamá a bola to dlhá cesta, tak sem pridám zopár foto o dámske zatiaľ nejavím záujem, ale aj to raz určite príde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 To je naprostá parada, moc gratuluju. Já bych se rád jednou dopracoval k pyžamům se světlým ciferníkem a chromovaným pouzdrem v pěkném stavu a byl bych naprosto spokojený :-)Ten pohled na tu řadu pyžam musí být úžasný. Užívej si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Nádhera, gratulujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Také se přidávám ke gratulantům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Krásné pyjama mám, na spodním obrázku druhé zprava, jedny mi stačí. Tahle sbírka zasluhuje potlesk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Ďakujem chlapci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Na každou noc v týdnu jiné pyžamo - tak je to spravne, tak to ma byt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Takto som zatiaľ nad tým neuvažoval, ale sedí to Ešte by som privítal tie čierne pyžamá v čiernom chróme, ale sú žiaľ nedostupné, asi si ich vyrobím sám a budem mať dušu na pokoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watches Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 není to těžké stačí jen lehounce zatlačit a lezou sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 na koho mám zatlačiť aby som sa k nim dostal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watches Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 na nějakého sběratele pořádného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeronikaEl Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Nenajde sa niekto, kto by mal nazvys pekne pyzama? kludne piste spravu.Zatial mam jedny:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se