Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Opravdu se povedly, z mého pohledu patří tento typ ciferníku k nejnápaditějším z produkce Primu.

K tomu jednoduché ručky a relativně zajímavé pouzdro.

Ty modré ( s cal.52) jsou takové skorobauhaus. 

post-2585-0-56424200-1450709594_thumb.jpg

Odesláno

Opravdu se povedly, z mého pohledu patří tento typ ciferníku k nejnápaditějším z produkce Primu.

K tomu jednoduché ručky a relativně zajímavé pouzdro.

Ty modré ( s cal.52) jsou takové skorobauhaus. 

jsi si tím cal. 52 jist? V pyžamech je imho 66 a 68 ne? Mimostředku si u nich nevybavuju...

Odesláno

Strojek 52 je blbost,samo u modrých 66 nebo u novějších 68.

Pořád ne....66 bez datumu, 68 s datumem, tuším, že všechno ve verzi .4, ale musel bych otevřít pyžama co mám doma, jestli jsem někde neviděl .3 s proužkama

Odesláno

Tak znovu a lépe,do pyžam se strojek 52 nedával.   V těch tmavě modrých bez datumu je 66  u ostatních s datumem je 68. Stačí takto ?

Odesláno

Docela mně zarazila skutečnost že se pyžama vzhledově stejná s kal 68 z roku 85 se vyráběla s kal 64 z roku 93 což už asi nebyli prim strojky. Pokud se opravdu vyráběli.

Odesláno

Strojek 52 je blbost,samo u modrých 66 nebo u novějších 68.

Tak pánové, to jsem se pibavil, když jsem zjistil, co jsem dal do placu. Musím to s tím vínem trochu ubrat :-) :-) :-)

Odesláno

Nemá tu někdo ze zkušenějších tip jak sklíčko sundat, když nemám pavouka? Nechci to tlačit přes strojek, abych neponičil cifr...

Klidně to vytlač, nedrží tam ani nějak moc pevně. Jestli se bojíš, použij navlhčený dětský šíp s přísavkou místo špičky :lol2:

• po měsíci...
Odesláno

Tak se mi ta rodinka pyžam pomalu rozrůstá, ale pořád mi min. dva modely chybí modré 66 a tmavě hnědé 68. Nabídněte prosím někdo :crying_anim:. Určitě se tu najde někdo kdo má min dvoje stejné, nebo kdo je nechce viďte. Sice jsem tu fotku na fóru již použil ale u jiného tématu.

post-40465-0-42818000-1455574560_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...