luko Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 to luko: 2005 kusů Že se ještě vracím ke co-axial kroku. Ty problémy s ním prý omega měla cca před 10ti lety. Teď by měly být mouchy vychytané (taky prý). ja viem ze nejake probl tam su stale - je tam probl. namazat to a musi na to byt ten speci mazaci olej... mozeme pozistovat zo servisu co a ako... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luko Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 Bohužel si cenu už přesně nepamatuji, ale mlhavě se vzpomínám, že lehce jeté stály okolo 2.800?, budou se Ti těžce shánět, ale sladkou odměnou Ti bude opravdu velmi ceněná limitka. Držím palce. priznam sa, nebudem ich asi zhanat...skor ma zacinaju matat klasicke so zafirom a prihladny dnom na kozi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 priznam sa, nebudem ich asi zhanat...skor ma zacinaju matat klasicke so zafirom a prihladny dnom na kozi Průhled na strojek vypadá fakt dobře. P.S. modré bych bral, speciálně kvůli LE, jestli vypadá dýnko otřesně by mě až tak nerozladilo, Cyber má obrovskou výhodu v tom, že jezdí po světě a spoustu hodinek vidí na vlastní oči zatímco já tady teoretizuji od PC a ještě navíc jsem fixován na modré číselníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luko Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 (upraveno) Průhled na strojek vypadá fakt dobře. P.S. modré bych bral, speciálně kvůli LE, jestli vypadá dýnko otřesně by mě až tak nerozladilo, Cyber má obrovskou výhodu v tom, že jezdí po světě a spoustu hodinek vidí na vlastní oči zatímco já tady teoretizuji od PC a ještě navíc jsem fixován na modré číselníky. no ja som vcera videl Big Piloty a Big Inginieur naraz... uz som mal raz oboje na ruke a predtym som po nich blaznil a ked som ich oproboval vedel som ze si cih nekupim.. vidiet to nazivo je na nezaplatenie inak ta fotka je este s tym starym povodnym kalibrom..... Upraveno 21. listopadu 2007 uživatelem luko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 (upraveno) inak ta fotka je este s tym starym povodnym kalibrom..... To nevím, posílal jsem pro ilustraci. P.S. prosím Tě odpovídej tak, aby jsi nepřeposílal zpět fotky, pak to zpomaluje možnost odpovědi než se třeba některé plachty rozbalí, jako třeba ta koláž se Speedmastery, která je opravdu velmi velká a posílal jsem ji jen kvůli detailům. Díky. Edit - nebyl starý kalibr lepší, nepsalo se o něm před časem ? Upraveno 21. listopadu 2007 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luko Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 To nevím, posílal jsem pro ilustraci. P.S. prosím Tě odpovídej tak, aby jsi nepřeposílal zpět fotky, pak to zpomaluje možnost odpovědi než se třeba některé plachty rozbalí, jako třeba ta koláž se Speedmastery, která je opravdu velmi velká a posílal jsem ji jen kvůli detailům. Díky. Edit - nebyl starý kalibr lepší, nepsalo se o něm před časem ? oki, neviem ci bol lepsi...urcite bol povodny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 Jo jo je to původní 321, taky nevím jestli byl lepší, ale je určitě cennější než novější kalibry 861/863. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luko Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 Jo jo je to původní 321, taky nevím jestli byl lepší, ale je určitě cennější než novější kalibry 861/863. jj, ale ako tu uz bolo spominane...na bezne nosenie y som radsej bral tie nove kalibre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 Ref.: 311.30.42.30.01.001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 Já fakt miluju ten smysl pro humor, co má omega! Je vidět, že to s tou značkou swatchgroup myslí vážně - fakt prémiová značka svoček!! (U mě je to POCTA !) :D Bondovky - super a teď panáček mišelín na laně z majáku v kosmu - zase bomba - je přece prima, že ty nový nevypadají jako suchej úctyhodnej kmet origoš. mimochodem - u mě vyhrávají speedmaster mark III - taková podivná konzerva ze sedmdesátých let s automatem tuším 1040 a plochým !!! sklíčkem. Ty mají fůůůru charizma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 Já fakt miluju ten smysl pro humor, co má omega! Je vidět, že to s tou značkou swatchgroup myslí vážně - fakt prémiová značka svoček!! (U mě je to POCTA !) :D Bondovky - super a teď panáček mišelín na laně z majáku v kosmu - zase bomba - je přece prima, že ty nový nevypadají jako suchej úctyhodnej kmet origoš. mimochodem - u mě vyhrávají speedmaster mark III - taková podivná konzerva ze sedmdesátých let s automatem tuším 1040 a plochým !!! sklíčkem. Ty mají fůůůru charizma! Problém Marků je v tom, že stupnice je natištěná na sklíčku zespodu, a bývá často poškozená. Taky sklíčko moc nevydrží. Je to nějaký prapodivný mineráloněcomateriál...každopádně je na nich všechno vidět, a každý dotek s okolím se vyryje na sklíčko. Jinak souhlasím, že Marky mají obrovské charizma, a kdyby měly použitelnější sklíčko, tak si je pořídím i na denní nošení.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 (upraveno) Jaká stupnice je na mark III natištěná na sklíčku zespodu?? Tachymetr?? Hohó, to je pro mě novinka! Jestli je to sklíčko minerální, nebo minerálněněcojako... - tak snad by šlo podle mého předběžného názoru vyměnit za safír (prim myslím říkal, že mají stejný zámek), plochý safír nestojí moc a tu stupnici jde taky zespodu natisknout - a máš supr čupr bezkonkurenční hodinky!! Mám za to, že tento model byl vystaven ještě tvrdším zkouškám nasa, než klasika moowatch, je to bájná lemania 1341 (omega myslím 1040 - nebo tak) - ten je lepší , než modernější 5100 - nemá plastové díly (údajně ho přestali vyrábět, protože byl moc drahej??) Jen ta cena - řekl bych tak 2000 euro, ne? Pak ty úpravy, výsledná ztráta ceny kvůli neofiko zásahu......... Ale to by baby letěly!! No, posuďte sami! Upraveno 21. listopadu 2007 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 Jaká stupnice je na mark III natištěná na sklíčku zespodu?? Tachymetr?? Hohó, to je pro mě novinka! Jestli je to sklíčko minerální, nebo minerálněněcojako... - tak snad by šlo podle mého předběžného názoru vyměnit za safír (prim myslím říkal, že mají stejný zámek), plochý safír nestojí moc a tu stupnici jde taky zespodu natisknout - a máš supr čupr bezkonkurenční hodinky!! Mám za to, že tento model byl vystaven ještě tvrdším zkouškám nasa, než klasika moowatch, je to bájná lemania 1341 (omega myslím 1040 - nebo tak) - ten je lepší , než modernější 5100 - nemá plastové díly (údajně ho přestali vyrábět, protože byl moc drahej??) Jen ta cena - řekl bych tak 2000 euro, ne? Pak ty úpravy, výsledná ztráta ceny kvůli neofiko zásahu......... Ale to by baby letěly!! Jo, ta stupnice je tachymetrická, ...kdyby to nestálo 30k, tak by mě to zajímalo. Ale jseš si jistý, že by to nebyl problém? Kdyby jsi do toho šel taky, tak budeme už dva :-), Sklíčko samotné, safírové by stálo kolem 2.000,- - 5.000,- podle obchodního kanálu, potisk nevím? 1-2 tisíce? Matrice další 3.000,- ? ( ve dvou by se matrice dala podělit ). Pokud by to bylo řekněmě kolem 7-8k max., tak by mě to zajímalo. Ale s minerálem to je nesmysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 Jedny zajímavý....http://cgi.ebay.de/OMEGA-SPEEDMASTER-MARK-4-5-CHRONOGRAPH-SK-2060-EUR_W0QQitemZ270187237868QQihZ017QQcategoryZ22240QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 5100 se už s plastovou brzdou taky nedělá, aby to líp vypadalo.. lemania byla asi konstrukčně složitější proto ji zjednodušili a ušetřili... z profilu ten mark vypadá šíleně tah v porovnání s robustností pouzdra až srandovně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 To jsou i moje předběžný výpočty. Každopádně prim nabízí do stejného pouzdra minerální i safírový sklo. Teď ještě sehnat nějaký nesbírkový kousek s rozbitým sklíčkem - a šup na renovačku a můžeme buď šérovat, nebo časem seženem další. Ale cyber - jseš si jistej, že ta tachymentrická stupnice je zespodu skla? Já tam vidím ty čísla v perspektivě, jaky by byla na šikmé ploše mezi ciferníkem a sklíčkem - že by se stím párali to v perspektivě natisknout zespodu sklíčka? Je to možný. To se musí prověřit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 (upraveno) na skle zespodu to má natištěn mark II, že se vám do toho pletu.. mark II mark III Upraveno 21. listopadu 2007 uživatelem kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 To jsou i moje předběžný výpočty. Každopádně prim nabízí do stejného pouzdra minerální i safírový sklo. Teď ještě sehnat nějaký nesbírkový kousek s rozbitým sklíčkem - a šup na renovačku a můžeme buď šérovat, nebo časem seženem další. Ale cyber - jseš si jistej, že ta tachymentrická stupnice je zespodu skla? Já tam vidím ty čísla v perspektivě, jaky by byla na šikmé ploše mezi ciferníkem a sklíčkem - že by se stím párali to v perspektivě natisknout zespodu sklíčka? Je to možný. To se musí prověřit! Mam za to, že je to zespodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 (upraveno) No jo, ono fakt záleží, kterej mark máš na mysli , cyber - díky Kubsone , ty fotky jsou docela vypovídající - já myslím mark III - ten obrácenej kotlík beze dna !! (spodní fotka - s automatem, datumkou a záhadným 24 hod. ukazatelem integrovaným do vteřinovky na 9 - to je fakt síla, jen to popsat!! ) Určitě nebude těžký vyštrachat link , kde se všechny tyhle marky speedmasterů pro profíky na oběžný dráze a ještě dál popisujou - ostatně z něj mám svoje rozumy. Ten link na ebay zase vypadá na nějaký mark 4,5 - prověřuju to. Upraveno 22. listopadu 2007 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 Zdar cigi, jeden opravdu šťavnatý link, snad Ti pomůže v honbě za Markama fanatik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se