Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny chronoodborníky.

V srpnu jsem koupil Steiny GMT ocean 1 blue red http://www.chronoshop.cz/steinhart-potapecske/steinhart-gmt-ocean-1-blue-red . Nové samozřejmě v chronoshopu. Hodinky krásné, to je bez debaty. Mám ale pocit, že rezerva chodu je příliš malá. Když je odložím tak nevydrží noc a den.  Po celodenním nošení a poté ještě "točení" v ruce cca tři minuty se zastavily po ani ne 15 hodinách. Zkoušeno opakovaně. To mi přijde jako málo. Co si o tom myslíte? 

Děkuji za info.

Přeji hezký den

P.

Odesláno

Zdravím všechny chronoodborníky,

V srpnu jsem koupil steiny GMT ocean 1 blue red. Hodinky krásné, to je bez debaty. Mám ale pocit, že rezerva chodu je příliš malá. Po celodenním nošení a poté ještě cca 3 minuty točení v ruce nevydrží ani 15 hodin. Zkoušeno opakovaně. Prosím o Váš názor. 

děkuji za info.

Přeji hezký den.

P.

• Dát hlas 1
Odesláno

Deklarovaná rezerva je 38 hodin, takže asi bude něco v nepořádku. Možná dotaz prodejci taky nebude od věci, pokud jsou v záruce.

Odesláno

Myslíš, že je můžu natáhnout jen tak rukou na korunce? Když jsem je kupoval tak mi řekli, že je nemám korunkou natahovat. Jen aby se rozeběhly a pak už jen pohybem. Nechám si ale poradit a zkusím je teda natáhnou ručně korunkou.  

Odesláno

Natáhnout je můžeš, strojek tu možnost má a nic mu to neudělá. Pravidelné natahování bych s ohledem na šroubovací korunku nedoporučoval kvůli závitu.

Odesláno

Zdravím všechny chronoodborníky,

V srpnu jsem koupil steiny GMT ocean 1 blue red. Hodinky krásné, to je bez debaty. Mám ale pocit, že rezerva chodu je příliš malá. Po celodenním nošení a poté ještě cca 3 minuty točení v ruce nevydrží ani 15 hodin. Zkoušeno opakovaně. Prosím o Váš názor. 

Neboj máš stejný problém jako já, většina automatů se mi na ruce natáhne na 10-15 hodin, závidím lidem, kterým se natáhnou hodinky u snídaně na 42 hodin :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...