shewcza Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Řekl bych, že Bush ani Clinton nemají na rukou hodinky co jsou vedle vyobrazeny, ale nejsem žádný odborník, jen mi přijdou na pohled jiný.
eloga Odesláno 26. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2018 ok, může být, tady je to lepší, bo Bush je znám jako Bush Timex president.Timexy s Camp David by nebyly špatné. https://www.google.cz/search?q=president+bush+timex&rlz=1C1GCEU_csCZ820CZ820&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwjsqrPujaTeAhWLKlAKHZ_3CycQsAR6BAgAEAE&biw=1139&bih=760&dpr=1.13**
eloga Odesláno 23. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2018 tak to je Bush Indiglo, já tedy v zimním období, kdy je brzo tma a hodně se cestuje autem v noci a po tmě beru vždy ty neojbyčejnější Timexy - s bílým ciferníkem a to Indiglo se skutečně hodí, není potřeba nic jiného i když je tma jak v ranci. Je to bonusová funkce u těchto levných ovšem praktických hodinek. Jestli to takhle užívá Bush v Camp Davidu netuším, mě se to ale u nás na osadě Yukon v zimním období docela hodí. . Všem Timexům .**
eloga Odesláno 30. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 oho, trochu mrzlo a bude pracovní víkend, Zima na Yukonu, Timexy se budou hodit...
eloga Odesláno 11. května 2020 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2020 já jen aby to nevypadlo, že se o Timexy nezavadí, poctivě pracovně Indiglo, služební denodenně, auto, práce, zahrada. **
mirahoh Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2020 mám je už od roku 1999 a stále slouží, jen nejsou vodotěsné
eloga Odesláno 28. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2020 vidím 2 vlnky, to je 30 m, takže jen na mytí rukou... ale to běžně stačí
AndyAaron Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2021 Tak jsem je zase vytahl. Vydrzely na ruce od utery. Zitra je vystrida asi civilnejsi kousek hodici se ke kosili...
siki Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Odesláno 27. května 2021 Mirahoh. mám je už od roku 1999 a stále slouží, jen nejsou vodotěsné Prosimtě co to je za model. Tyhle jsem měl taky, koupený v roce 1996, ale vydrželi mi jen 3 roky dennodenní nošení
b0Yd Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Odesláno 4. června 2021 Mám tyto hodinky od roku 2008, nosím je denně, jen 4x vyměněná baterie!, stále vodotěsné a krásně svítí :-)
eloga Odesláno 6. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2023 Úžasné vlákno, , vidím, co jsem toho napsal když mně to bavilo, nebyl Kovid a další civilizační choroby jako válka a inflace. Ale co, nějak bylo nějak bude, Timex od zítra Expedition beru místo primek na pracovní stůl. Oranžová vteřinovka domů a žlutá do akce. Jen - Andy - rozlepila se mi na řemínku jedna spona na zapnutý řemínek - čím to zkusit slepit nebo tepelně? Díky.
eloga Odesláno 8. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2023 Šel jsem do toho a Timexy už zase mají službu. Každý den Timex jen.
eloga Odesláno 8. září 2023 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2023 Platí stále, Timex, vteřina za vteřinou.
eloga Odesláno 6. listopadu 2023 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 Tak jsem si to tu zase celé pročetl komplet. Přece jen toho bylo kdysi textu i zážitků více, ale díky tomu jsem analyzoval dávné události v mé historii s Timexy. Takže to rokem 2015 začíná, Indigla i Eexpedition, baterky i v Indi už nic moc, ale ještě jdou a svítí. Klobouk dolů, výdrž přes 8 let, odpovídá intervalům co psal kdysi i Andy. V každém případě to je SOLIDNÍ UŽITEK PRO UŽIVATELE.
eloga Odesláno 6. listopadu 2023 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 Andy jaký máš názor na koupel Expedition v mořské vodě, na Jadranu v Charvátské zemi, , kde je té soli o něco více než jinde. Díky.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2023 V 8. 9. 2023 v 14:30, eloga napsal: Platí stále, Timex, vteřina za vteřinou. Rozšířit Tak koukám, že si tu píšeš sám pro sebe...nic ve zlým...já Timexy taky nosím a jsou to pro mě takové ty hodinky, ke kterým se vracím, když mě začnou štvát výdaje za ty dražší a chci ušetřit, tak si pořídím Timexy a radost je možná větší než z těch dražších značek - spousta typů se v poslední době totiž Timexu hodně povedlo.
eloga Odesláno 15. listopadu 2023 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2023 Občas sem zabrousím, nahodím pár písmen, aby řeč nestála a Timexy šlapaly dál. Takový vděk... za pracovní hodinky s výborným poměrem cena/výkon atd.
Bajsy Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2023 V 6. 11. 2023 v 16:28, eloga napsal: Andy jaký máš názor na koupel Expedition v mořské vodě, na Jadranu v Charvátské zemi, , kde je té soli o něco více než jinde. Díky. Rozšířit Sice nejsem Andy, ale tyhlety ekspedišny jsem koupal v Pagu (kde je Jadran fest slaný) dva roky po sobě a nijak jim to nevadilo. Je ale pravda, že vždycky po návratu od moře šly se mnou do sladkovodní sprchy...
AndyAaron Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2023 Sorry, delsi dobu jsem tu nebyl. Timex a koupacky neni problem. Ohledne slanosti vody, nevidim rozdil oproti jinym potapkam. Jen do toho.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se