Přejít na obsah

Limitka leteckých primek...

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 676
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

ta kurzíva jim sekne - svěží a dynamické, vůbec nevadí, že je to spíš, automoto, fakt paráda, gratuluju, sedlin.

Po nedávné návštěvě škoda muzea mám skoro chuť navrhnout, ať se vykašlete na ten kontroversní letecký balast a prdnete tam škoda 130 RS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hezke, hezke :)))

co by se mi uplne strasne libilo na lunete by byl cerny pololeskly lak (tedy inverzni luneta co se tyce barev) klidne nechat barvu textu a indexu ocelove sedou (resp tmave sedou)

tak nejak ale predpokladam, ze ta luneta bude nejtvrdsi a nejdrazsi orisek tady na ty limitce. vse ostatni je jen hrani a cifr si stejne udajne budem delat jinde nez v novaci...

Odkaz ke komentáři

takže cifr prošel drobnou úpravou:

kolem dokola, hned u armováku (dríve ve vzdálenosti 0,1mm) je "kružnice", stejně jako je tomu na předloze vlajky, kterou jsem předkládal jako vzor, ze kterého jsem vyšel. Tak tenhle rantlík, nebo lem, chceme-li, nebyl na předchozích renderech vůbec vidět, takže jsem ho kapánek posunul ke středu, aby mezera mezi armovákem a tímhle lemem byla větší. znát už je, ale holt líp to z toho asi nevymlátím. tím pádem je kapánek (0,2mm ) do středu posunutý všecko. Ale IMHO rozdíl krom výraznějšího lemu nevidím.

logo bylo doposud jen jako "text", protože jsem nechtěl prezentovat noname rendery, ale zároveň jsem neměl přesný loga Eltonu. tu už teď mám, takže jsem po mnoha ohlasech zde umístil logo k devítce a vypadá to teda dobře jak párek! Zvolil jsem Elton, protože pomalu každá PRIM limitka tady má na cifru PRIM. Já bych tam i klidně dal Manufacture PRIM 1949, ale svým tvarem se to k devítce vůbec nehodí, IMHO mi to příjde strašný když i Muhle Glashute dá svoje "kulatý" logo na devítku nebo trojku, takže jsem autokraticky zvolil ELTON, a za mě teda dobrý.

Dále pak máme nerez lunetu s frézovanými indexy do dovu desetin + do černa zabarvené. Samozřejmě, že mi až kristian.nov musel připomneout, že když máme teda konečně "pilotní" lunetu, že mi chybí lumi bod na dvanáctce. Soráč, ten bejt samo musí, dodělám a bude.

+ na armováku na pozici "12" je teď místo klasického "armováckého" indexu, "flieger" trojúhelníček

Jo !! JO !! JOJOJOJOJOJOJOJOJO !!!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři

Taky jsem se tady prokousal celým vláknem až sem a musím uznat, že ty poslední rendery vypadají náramně, super práce Sedline !!! Já se snad ještě přidám :) :).

A možná by bylo fajn vidět pro porovnání datumku na 3.

Odkaz ke komentáři

takže cifr prošel drobnou úpravou:

kolem dokola, hned u armováku (dríve ve vzdálenosti 0,1mm) je "kružnice", stejně jako je tomu na předloze vlajky, kterou jsem předkládal jako vzor, ze kterého jsem vyšel. Tak tenhle rantlík, nebo lem, chceme-li, nebyl na předchozích renderech vůbec vidět, takže jsem ho kapánek posunul ke středu, aby mezera mezi armovákem a tímhle lemem byla větší. znát už je, ale holt líp to z toho asi nevymlátím. tím pádem je kapánek (0,2mm ) do středu posunutý všecko. Ale IMHO rozdíl krom výraznějšího lemu nevidím.

logo bylo doposud jen jako "text", protože jsem nechtěl prezentovat noname rendery, ale zároveň jsem neměl přesný loga Eltonu. tu už teď mám, takže jsem po mnoha ohlasech zde umístil logo k devítce a vypadá to teda dobře jak párek! Zvolil jsem Elton, protože pomalu každá PRIM limitka tady má na cifru PRIM. Já bych tam i klidně dal Manufacture PRIM 1949, ale svým tvarem se to k devítce vůbec nehodí, IMHO mi to příjde strašný když i Muhle Glashute dá svoje "kulatý" logo na devítku nebo trojku, takže jsem autokraticky zvolil ELTON, a za mě teda dobrý.

Dále pak máme nerez lunetu s frézovanými indexy do dovu desetin + do černa zabarvené. Samozřejmě, že mi až kristian.nov musel připomneout, že když máme teda konečně "pilotní" lunetu, že mi chybí lumi bod na dvanáctce. Soráč, ten bejt samo musí, dodělám a bude.

+ na armováku na pozici "12" je teď místo klasického "armováckého" indexu, "flieger" trojúhelníček

attachicon.gifB-In flier B 01.JPG

attachicon.gifB-In flier B 03.JPG

Velká paráda :)

Co dát pryč červenou z vteřinovky a dát na ten konec lumi?

EDIT: datum bych nedával, je to pěkně "čisté" :)

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...