pikec Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Blbej dotaz, tmave datum na 12? Odeslano z Androidu pres Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 ta kurzíva jim sekne - svěží a dynamické, vůbec nevadí, že je to spíš, automoto, fakt paráda, gratuluju, sedlin. Po nedávné návštěvě škoda muzea mám skoro chuť navrhnout, ať se vykašlete na ten kontroversní letecký balast a prdnete tam škoda 130 RS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 chápu, že prošití řemenu vypadá, jak zahradní hadice, ale tak snad je to jen detail LUMI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Líbí se mi to moc! Jen dotaz na Sedlina-nešlo by na ciferníku aby nožička od 7 byla skosená a šla po hraně šrafování a nezasahovala do něho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda009 Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Sedline, smekám a obdivuji tvoji práci. Za mě je to super. Nic bych na tom neměnil. Palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 hezke, hezke ))co by se mi uplne strasne libilo na lunete by byl cerny pololeskly lak (tedy inverzni luneta co se tyce barev) klidne nechat barvu textu a indexu ocelove sedou (resp tmave sedou)tak nejak ale predpokladam, ze ta luneta bude nejtvrdsi a nejdrazsi orisek tady na ty limitce. vse ostatni je jen hrani a cifr si stejne udajne budem delat jinde nez v novaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Vypadá to dobře, dobrá práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 takže cifr prošel drobnou úpravou:kolem dokola, hned u armováku (dríve ve vzdálenosti 0,1mm) je "kružnice", stejně jako je tomu na předloze vlajky, kterou jsem předkládal jako vzor, ze kterého jsem vyšel. Tak tenhle rantlík, nebo lem, chceme-li, nebyl na předchozích renderech vůbec vidět, takže jsem ho kapánek posunul ke středu, aby mezera mezi armovákem a tímhle lemem byla větší. znát už je, ale holt líp to z toho asi nevymlátím. tím pádem je kapánek (0,2mm ) do středu posunutý všecko. Ale IMHO rozdíl krom výraznějšího lemu nevidím. logo bylo doposud jen jako "text", protože jsem nechtěl prezentovat noname rendery, ale zároveň jsem neměl přesný loga Eltonu. tu už teď mám, takže jsem po mnoha ohlasech zde umístil logo k devítce a vypadá to teda dobře jak párek! Zvolil jsem Elton, protože pomalu každá PRIM limitka tady má na cifru PRIM. Já bych tam i klidně dal Manufacture PRIM 1949, ale svým tvarem se to k devítce vůbec nehodí, IMHO mi to příjde strašný když i Muhle Glashute dá svoje "kulatý" logo na devítku nebo trojku, takže jsem autokraticky zvolil ELTON, a za mě teda dobrý. Dále pak máme nerez lunetu s frézovanými indexy do dovu desetin + do černa zabarvené. Samozřejmě, že mi až kristian.nov musel připomneout, že když máme teda konečně "pilotní" lunetu, že mi chybí lumi bod na dvanáctce. Soráč, ten bejt samo musí, dodělám a bude. + na armováku na pozici "12" je teď místo klasického "armováckého" indexu, "flieger" trojúhelníčekJo !! JO !! JOJOJOJOJOJOJOJOJO !!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Tiše to tu sleduji a zatím se to ubírá dobrým směrem. Sedline, skvělá práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Tak musím upustit od postu 220 jelikož post 303 je nádhera!!!! Budu bedlivě sledovat a a asi se přidám. Sedlin poklona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Super, ale fakt to bude bez datumu? Tím jsem mimo :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Taky jsem se tady prokousal celým vláknem až sem a musím uznat, že ty poslední rendery vypadají náramně, super práce Sedline !!! Já se snad ještě přidám :).A možná by bylo fajn vidět pro porovnání datumku na 3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Tedy já se za decentní inverzní datumku na trojce přimlouvám taky. Zatím se jen tak vezu, ale tohle by mi dost sedělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 takže cifr prošel drobnou úpravou:kolem dokola, hned u armováku (dríve ve vzdálenosti 0,1mm) je "kružnice", stejně jako je tomu na předloze vlajky, kterou jsem předkládal jako vzor, ze kterého jsem vyšel. Tak tenhle rantlík, nebo lem, chceme-li, nebyl na předchozích renderech vůbec vidět, takže jsem ho kapánek posunul ke středu, aby mezera mezi armovákem a tímhle lemem byla větší. znát už je, ale holt líp to z toho asi nevymlátím. tím pádem je kapánek (0,2mm ) do středu posunutý všecko. Ale IMHO rozdíl krom výraznějšího lemu nevidím. logo bylo doposud jen jako "text", protože jsem nechtěl prezentovat noname rendery, ale zároveň jsem neměl přesný loga Eltonu. tu už teď mám, takže jsem po mnoha ohlasech zde umístil logo k devítce a vypadá to teda dobře jak párek! Zvolil jsem Elton, protože pomalu každá PRIM limitka tady má na cifru PRIM. Já bych tam i klidně dal Manufacture PRIM 1949, ale svým tvarem se to k devítce vůbec nehodí, IMHO mi to příjde strašný když i Muhle Glashute dá svoje "kulatý" logo na devítku nebo trojku, takže jsem autokraticky zvolil ELTON, a za mě teda dobrý. Dále pak máme nerez lunetu s frézovanými indexy do dovu desetin + do černa zabarvené. Samozřejmě, že mi až kristian.nov musel připomneout, že když máme teda konečně "pilotní" lunetu, že mi chybí lumi bod na dvanáctce. Soráč, ten bejt samo musí, dodělám a bude. + na armováku na pozici "12" je teď místo klasického "armováckého" indexu, "flieger" trojúhelníček B-In flier B 01.JPG B-In flier B 03.JPGVelká paráda Co dát pryč červenou z vteřinovky a dát na ten konec lumi? EDIT: datum bych nedával, je to pěkně "čisté" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Tedy já se za decentní inverzní datumku na trojce přimlouvám taky. Zatím se jen tak vezu, ale tohle by mi dost sedělo. to zní dobře, ještě v automatu a jdu do toho taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Automat a datumka by mne tam katapultovaly jako stoprocentního zájemce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Pěkné vizualizace, nápad s Eltonem na devítce je super. back in black Nechcete uvažovat o dvou variantách limitky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Ta sedmicka tam fakt "pada".. Chtelo by to ji opravdu zkosit, jak uz tady nekdo podotknul.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Přehlédl jsem, ale naprostý souhlas - ta sedmička nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Automat a datumka by mne tam katapultovaly jako stoprocentního zájemce.Mně taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.