Přejít na obsah

Limitka leteckých primek...

Doporučené příspěvky

Možná trošku OT, ale vážně by mě to zajímalo a zarazilo mě to už u letecké limitky od Davosy - tu nejeden člověk odepsal pouze kvůli původně avizované absenci data. Vážně je tam ta datumka tak důležitá? Navíc když se nejedná o nějaké everyday hodinky, ale o limitku na relativně sporadické nošení.

Máš po Budgetu, tak Ti v práci polevilo, když si tu můžeš dávat OT v pracovní době, co? :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 676
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Taky nevadí nodate, jsem spíš rád...ale nějak mi vadí představa datového věnce schovaného pod ciferníkem. Horuju pro úpravu na kal. 66. Sním o kovové lunetě. Když to zvládli soudruzi z Ruhly, mohli by to dát i naši technologičtí mágové. Už dokážou i rýt lejzrem, plechová luneta na PS2 by je neměla vyvést z duševní rovnováhy... ta Manťákova předloha je parádní, sám jsem s tím kdysi koketoval...

Odkaz ke komentáři

Taky nevadí nodate, jsem spíš rád...ale nějak mi vadí představa datového věnce schovaného pod ciferníkem. Horuju pro úpravu na kal. 66. Sním o kovové lunetě. Když to zvládli soudruzi z Ruhly, mohli by to dát i naši technologičtí mágové. Už dokážou i rýt lejzrem, plechová luneta na PS2 by je neměla vyvést z duševní rovnováhy... ta Manťákova předloha je parádní, sám jsem s tím kdysi koketoval...

Nápad se mi líbí, ale do limitky se nejspíš nebudu moci zapojit, ale jako vášnivý Prim bastlíř si tady dovolím kolegu poupravit. Datový věnec tam přece vůbec nemusí být, prostě se vyndá (spolu s dalšími součástkami) a vrchní můstek datové nástavby + hodinové kole se tam normálně vrátí zpátky.

Odkaz ke komentáři

Tak to se omlouvám, že jsem Tě takhle podcenil. Mě napadlo jedno jednoduché řešení. Stačilo by vyrobit podložku, která by smázla rozdíl ve výšce datové nástavby. Něco podobného jako je to u kalibru 52. Mohlo by se to aretovat o nožky cifru jako u toho kalibru 52. Myslím, že by to vyšlo levněji než nové pouzdro.

Tímto taky čestně prohlašuji, že své bastly neprodávám na Aukru a pokud by k tomu někdy náhodou došlo, tak to tam napíšu! :D

Odkaz ke komentáři

Kluci, ale Elton už kovovou lunetu na PSII má, jen ji musí dotáhnout. To že to financ označil za slepou vývojovou větev jen znamená, že je to chronomag ještě nedonutil dotánout (a pak jsou tu ještě finance). Přitom já bych klidně byl za to co mají jen s frézovanou drážkou na vložku jako má PS1, nebo ať lépe udělají ty čísla...nicméně to už minimálně v prototypu existuje.

Protože opakování je matka moudrosti, znova obrázek. Otázka je jen cena - pokud si nebudeme hrát na exkluzivitu, tak by snad neměla být extra přemrštěná, čekám, že by PSII s kovovou lunetou nemělo pokořit pouzdro na PS Igen s plech vložkou, spíš bych čekal na úrovni plastu.

post-26116-0-92559500-1444166097_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

už se to řeší v eltonu a jak budu mít ofiko info, tak to sem dám. 

z posledního mailu, když jsem to prověřoval:

To byla vzata luneta z jiných hodinek a přiložena ke Sport II na ukázku už ani nevím pro koho. Muselo by se upravit celé pouzdro atd. Měla to být nějaká limitka, ale nedošlo k ní.

Odkaz ke komentáři

Ty zoubky co tam zevnitř vidím nevěstí nic dobrého. Nebo je to nějaký odraz? Tohle běžné lunetě s drážkou a perem podobné není. Tohle úmyslně sm.dí prachama. Jestli se mýlím, tak budu mít radost.

já mám furt pocit že je to fotka pouzdra na tigery

Odkaz ke komentáři

Tak to se omlouvám, že jsem Tě takhle podcenil. Mě napadlo jedno jednoduché řešení. Stačilo by vyrobit podložku, která by smázla rozdíl ve výšce datové nástavby. Něco podobného jako je to u kalibru 52. Mohlo by se to aretovat o nožky cifru jako u toho kalibru 52. Myslím, že by to vyšlo levněji než nové pouzdro.

Tímto taky čestně prohlašuji, že své bastly neprodávám na Aukru a pokud by k tomu někdy náhodou došlo, tak to tam napíšu! :D

no ale pak tam nedostaneš ručky, nebo se pletu?

Odkaz ke komentáři

no ale pak tam nedostaneš ručky, nebo se pletu?

To je dost možné, samozřejmě jsem to nezkoušel. Ale pokud by to tak bylo, asi by se muselo vyrobit kolo hodinové ručky a osa minutové by musela být z 68. Pak už by to snad šlo. Pokud by se ale dělalo nové pouzdro, tak je to asi o ničem.

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...