honza71 Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Sem neni treba psat, sem se staci chodit kochat ;-)Moc nechybelo a diky tvym fotkam jsem mel v boxu jako zastupce pilotek taky Glycine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 V 16. 1. 2016 v 18:12, honza71 napsal: Sem neni treba psat, sem se staci chodit kochat ;-)Moc nechybelo a diky tvym fotkam jsem mel v boxu jako zastupce pilotek taky Glycine. Ty mi něco povídej, ty pokušiteli. Mám ty hodinky moc rád, nejsou tuctové, slušná, neporofláknutá značka s tradicí, kyklop, červená datumovka, vintage look, dvě komplikace 24H a s tím spojené GMT ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Jo jsou prdacky, dobre jsi vybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 V 16. 1. 2016 v 18:46, honza71 napsal: Jo jsou prdacky, dobre jsi vybral. Díky, ještě jsem zapomněl, že mi číselník ladí se psem.(o prázdninách to bylo vcelku roztomilé štěně viz ZDE a teď má zápěstí skoro jako já) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Potvrzuji, ze cesta s Airmany od Glycinu a majitelem Vitem v tomto tydnu po Evrope mela dobrodruzne parametry... (Vit uz bude vedet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 V 17. 1. 2016 v 8:03, Martin JJJ napsal: Potvrzuji, ze cesta s Airmany od Glycinu a majitelem Vitem v tomto tydnu po Evrope mela dobrodruzne parametry... (Vit uz bude vedet :-) Ty se taky necháš hned vylekat pár tmavýma týpkama v tramvaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Jeste ze se jim nesplasily kladiva... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Chová se jako by neměla vlastní boudu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 (upraveno) Jedná psí - dětská ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. ledna 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Pekna fota pane a ten pes je fakt borec!! . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 V 25. 1. 2016 v 5:41, tano napsal: Pekna fota pane a ten pes je fakt borec!! . Díky, je to fenka Maggie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 V 25. 1. 2016 v 7:25, Vit napsal: Díky, je to fenka Maggie.Je, pardon. Slecna je krasavice . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Jeden zapomenutý článek o Glycine ZDE.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Tak jsem je zase vytáhl .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Venku chčije a tak se nám zželelo němé tváře a na chvilku jsme z outdoorového psa udělali indoorového. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Nějaké ty umělé západy ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Pekne Vite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se