slice Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 ale tie blancpain ma silno oslovili. tie barsjaký právnik nenosí. total netradičné "oblekovky", ktoré sa rovnako hodia k polotričku na golf alebo grilovačku. dress divery, ktoré oblek a casual milujú viac než vodu..a celkovo blancpain majú viac zaujímavých kúskov.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Glashutte Original Rolex Yachtmaster Audemars Piguet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Bojím se, že situace s tím koupit sama, nebo vzít manžela do obchodu, není tak jednoduchá. Někteří by si ho tady utrhli, kdyby dostali hodinky za takové peníze bez konzultace, ale vy už o hodinkách něco víte. Představte si, že jste spokojení s hodinkama za 11.000 Korun a najednou vás manželka vezme a chce, ať si vyberete hodinky za 15.000 Euro. Pokud o takových hodinkách manžel sám nepřemýšlí, tak jí řekne, že se srazila s koněm. A pak je jediná možnost koupit je sama. Ale myslím si, že s těma JLC chybu udělat nemůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkologicka Odesláno 9. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Dakujem Vam vsetkym za super rady a tipy. Velmi mi to pomohlo. Pojdeme spolu popozerat co a ako v reale zaposobi. Velmi sa na to tesim. Este len tak pre pobavenie som ukazala 2rocnej dcerke obrazok, ktory pripajam a ktory som nasla na chrono24 a spytala som sa, ktory ujo je tatinko. A ukazala pohotovo na JLC . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 (upraveno) : )) pekna tecka, tesim se na pokracovani, idealne ve forme fotky tech co prosly do finale Upraveno 9. října 2015 uživatelem Sarka Farka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slice Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 tak z rady master by som si vedel vybrať. alebo geophysicy.určite by som rád videl nejaké real foto výťaza.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Este len tak pre pobavenie som ukazala 2rocnej dcerke obrazok, ktory pripajam a ktory som nasla na chrono24 a spytala som sa, ktory ujo je tatinko. A ukazala pohotovo na JLC .Tak to se tatínek správně vyprofiloval. Já mám zrovna JLC na ruce, ale k tomu pánovi z obrázku mám hodně daleko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 (upraveno) NOMOS Tangente Sternwarte Mě se velmi líbí, snad je budu někdy mít. Ruční natahování korunkou ukazují rezervu chodu. http://www.nomos-store.com/en/Watches/Model-series/Tangente/?smxCountry=cz&redirected=1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. října 2015 uživatelem ondra_v Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Poku se budu drzet puvodni ctverice a maji- li byt hodinky k obleku i lezernejsimu outfitu, pak bych koupil ty chronografy. Ostatni jsou ciste oblekovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Prosim ta ale v ziadnom pripade nezabudni na nas a hod sem nejake fotky co sa nakoniec podarilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 JLC je dobra volba. S timhle rozpoctem bych sel po JLC tribute to Deepsea. Já si ke ctyricatinam pořídil Grand Seiko SBGA011, nejhezčí bily ciferník co znám, s datem narozenim v záručaku a osobním věnováním od hodináře co je skládal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 (upraveno) Já bych se toho nebál a klidně ať ty hodinky koupí Pokud vybere něco "osvěčeného", třeba JLC, tak s tím nemůže udělat chybu. Manžel to asi moc neřeší, takže vymění Tissoty za nové JLC nebo IWC a hotovo. Chápu, že řadu místních by to nepřežila, ale manžel tu registrovaný není, takže to je jiné.. Nomosy jsou pěkné, ale asi bych je nedoporučoval Co třeba Zenith?Tam se dá taky vybrat:http://www.zenith-watches.com/en_en/elite-moonphase-200.htmlhttp://www.zenith-watches.com/en_en/elite-power-reserve-202.html EDIT:Tady si můžeš prohlédnout všechny modely:http://www.zenith-watches.com/en_en/all-watches.html Upraveno 21. října 2015 uživatelem Jörg8X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se