Mech Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2009 Tak vidím, že z toho zatím nejlíp vychází úterý (Tada a Bobisek). Tak 7.4.??? Kdo se hlásí??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2009 Mezi PO-ST se taky hlásím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2009 Tož do Olomóca bych asi dorazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2009 Tož se 7.4. nemám problém Už mi všecko dorazilo tak konečně přijdu na sraz s více než jedněmi hodinami Budu se těšit, že poznám další lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2009 Taky bych se stavil kam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 19. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2009 Je mi jedno, který den, i úterý mi vyhovuje. Přizpůsobím se většině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mech Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2009 Tak předběžne a nezávazně 7.4.: Tada, Bobisek, Notabene, Falkkon, Valis, MarvinX, Mech. A kde? Někdo měl něco proti tomu Drápalovi? Já myslím, že zvlášť to první setkání, kdy jsem seděli pod tím balkónem to tam nebylo špatné. Prosím vaše názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2009 Nechal bych to tam jak posledně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2009 pokud nebudu mimo čr, tak bych určitě dorazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mech Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2009 Pánové, já zítra odjíždím na celý příští týden za hranice všedních dnů a tudíž nebudu na netu, tak prosím organizujte dál. Já osobně budu počítat se 7.4. a proti Drápalovi nic nemám, ale pokud budete chtít změnu, tak určitě něco vymyslíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2009 Něco blízko nějaké tramvajové zastávky, ať nemusím na koleje šmajdat pěšky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nivarox Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2009 Já se předběžně také hlásím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 20. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2009 Drápal má jednu velkou výhodu, točí tam dobré nealko pivo, to zatím není úplně obvyklé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2009 Tož asi taky dorazím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 30. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2009 Tak pánové jaký je definitivní termín a místo setkání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2009 MarvinX napsal: Tak pánové jaký je definitivní termín a místo setkání? Drápek dole v nekuřácké není špatná volba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mech Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 Tak pánové, bude něco, nebo ne? Předběžně na toho 7.4. přislíbili účast: Tada, Bobisek, Notabene, Falkkon, Valis, MarvinX, Mech, Gas, Nivarox a Jartop. Mimochodem, Drápal je hned u zastávky tramvaje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 2. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 Tady to chce rázné rozhodnutí, jinak se nikdy nerozhoupeme. Takže 7.4. od 18:00 (vyhovuje?), restaurace Drápal. PS: A přijede i Kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 MarvinX napsal: Tady to chce rázné rozhodnutí, jinak se nikdy nerozhoupeme. Takže 7.4. od 18:00 (vyhovuje?), restaurace Drápal. PS: A přijede i Kubson Oukej...jen jestli někdo udělá rezervačku?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mech Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 Tak jinak, znamená to, že se na toho 7.4. hlásí jen: MarvinX, Jartop, Mech a Kubson??? vyjádřete se prosím, nebo to odpískáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se