Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • Odpovědi 2,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ahoj, diskuze přenesena z vlákna Prostějov

Ohledně předvánočního sraz máme 3 hlavní otázky :

Kdy, kde, kdo?

Kdy : pondeli az čtvrtek v době od 9.12.-19.12.

Návrhy zatím : středa 11.12.

Kde: zatím tyto dva návrhy, oba vypadaji velice dobře :-) - priorita- kvalitni jídlo, dobre pivo, vyber vina, nekuřácké , dobra obsluha

http://denisovasest.cz/

http://www.m3olomouc.cz/o-nas.html

Kdo:

Ja bych mohl 10.12., 11.12., 13.12., ostatní termíny horší

Ondrej71

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno

Kdy:nejlépe pátky-přes týden je to na prd

Kde:je mi to fuck

Kdo:já :D

je mi to celkem jedno,přizpůsobím se,nebo prostě nedojdu.Problém je v tom,že dost nás ani z OL není a přes týden se prostě nezdržíš,protože na druhý den vstáváš do rachoty :(

Odesláno

V pátky už je všude plno, například v M3 co jsem doporučil je volný pátek až v lednu :(

Myslím, že středa 11.12. by šla ... nemusíme se přeci dezintegrovat tak, že druhý den nefunguješ :)

Odesláno

Kdy:nejlépe pátky-přes týden je to na prd

Kde:je mi to ****

Kdo:já :D

je mi to celkem jedno,přizpůsobím se,nebo prostě nedojdu.Problém je v tom,že dost nás ani z OL není a přes týden se prostě nezdržíš,protože na druhý den vstáváš do rachoty :(

Patky jsou nejen pro me ale i pro další uz do konce roku zabity ... No tak se přes týden tak nezridime no ;-). Kdyz si ďas posledního panáka v 11, tak rano vstanes ne?:cheers:

Odesláno

Tak zkusme :

Středa 11.12. Bud v M3 nebo Denisova 6, to se jeste dohodneme, taky kde jeste bude pro vice lidi volno ze jo...

Ondrej71

Jarrett

Odesláno

V pátky už je všude plno, například v M3 co jsem doporučil je volný pátek až v lednu :(

Myslím, že středa 11.12. by šla ... nemusíme se přeci dezintegrovat tak, že druhý den nefunguješ :)

o zřízení nejde,ale zakecáš se,najednou zjistiš,že je 12,než dojedeš dom  a dostaneš se do postele je 1 no a vstávat pak na druhej den je za trest ;).

Ale jak jsem psal,je mi to jedno.Domluvte se kluci a uvidíme ;)

Odesláno

Tak zkusme :

Středa 11.12. Bud v M3 nebo Denisova 6, to se jeste dohodneme, taky kde jeste bude pro vice lidi volno ze jo...

Ondrej71
Jarrett

Jartop

Odesláno

Napsal jsem na obě uvedené restaurace zda 11.12. maji volno pro 10-25 lidi, dam vědet

Z Denisovy se ozvali, zatím maji na uvedeny termín volno

Odesláno

Pokud by to jen trochu šlo, tak bych byl raději pro M3 a plzeň z tanku. Na Bernarda mám ještě čerstvé nedobré vzpomínky...

Odesláno

Já jdu zítra do M3 na oběd, tak se zeptám :)

Na muj dotaz přišla odpověd:

Rezervace je možná, ale jen na pivnici , to znamená že budete sedět mezi ostatními hosty. Vinárna je již obsazená. Dejte co nejdříve vědět, ať můžeme udělat rezervaci

S pozdravem Zemánková

Tak se zkus prosím zeptat zda je pivnice nekuřácká a zda je mozno spojit si stoly, jinak to tam asi smysl nemá..

Odesláno

Tak se zkus prosím zeptat zda je pivnice nekuřácká a zda je mozno spojit si stoly, jinak to tam asi smysl nemá..

Celá restaurace je nekuřácká, na stoly se zeptám, myslím, že to půjde bez problémů :) Mají tam takovou zábradlím a vyvýšením opticky oddělenou část, kde by to bylo fajn. Po obědě dám vědět, rezervaci když tak domluvím pro cca 15 - 25 osob :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...