Ondrej71 Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 Taky se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 Toz naplavy taky dorazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 Proč ne? S VALISEM mám nějaké nevyřízené účty! Čtvrtek 24.4. v 18 hod. - M3----------------------------------------ValisOndrej71EmanKostraOhm-AztecJarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Nakonec nemůžu Čtvrtek 24.4. v 18 hod. - M3----------------------------------------ValisOndrej71EmanKostraOhm-AztecJarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Už jsem vyhrožoval Emanovi, teď Ondrovi, tak jestli chceš vezmu toho Valise za Tebe. Buchnu všechny tři, mně je to jedno Hlavně, ať si sednou vedle sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Tak já přijdu taky,hlavně abych též nechytnul,když je Omastek tak rozparáděnej Čtvrtek 24.4. v 18 hod. - M3----------------------------------------ValisOndrej71EmanKostraOhm-AztecStýf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Tak já přijdu taky,hlavně abych též nechytnul,když je Omastek tak rozparáděnej Pes, který štěká nekouše ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Za naplavy bude ucast taky jenom 50% a bohuzel pro vas to nebude draha polovicka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 (upraveno) Pes, který štěká nekouše ! Soused má takovou uštěkanou potvoru a ta mi furt chči.je na gumy... A taky má moc pěknýho bígla... Upraveno 23. dubna 2014 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Možná se zítra taky ukážu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Soused má takovou uštěkanou potvoru a ta mi furt chči.je na gumy... A taky má moc pěknýho bígla......tak je vem s sebou...já taky vemu mazla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Možná se zítra taky ukážu super, dneska ma Jirka jmeniny, tak to budes mit ty a Valis drahe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Pánové, všem díky za účast. M3 se ukázala jako super místo - skvělé jídlo a pivo, rychlá obsluha, prostě povedená akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Dobre jsi to zorganizoval Ondro, diky za fajn chronopivko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Taky díky, pánové ! Jirino, máš kua vsechny sliby poznamenané? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Byla to opět fajn akce, díky:-) P.S. Jirko, doufám, že jsi stihnul vlak a nesedíš ještě pořád v nádražce;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Taky díky, pánové ! Jirino, máš kua vsechny sliby poznamenané? Já ti něco sliboval?Vlastně ja-že ti řeknu něco nehezkého když na mně budeš porád tak škaredý Byla to opět fajn akce, díky:-) P.S. Jirko, doufám, že jsi stihnul vlak a nesedíš ještě pořád v nádražce;-)Bylo to o chlup,ale stihl.Ještě jednou díky za odvoz . Závěrem mého příspěvku bych chtěl všem účastníku poděkovat za příjemný pokec v příjemném prostředí-bylo to fajn,příště zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Kucí, už jsem Vás dlouho neviděl, co takhle spáchat něco v pátek 20.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 A co středa 25.6 hospůdka M3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 To už budu bohužel na cestě do Reichu na další školící služebku:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se