Ruiz.aw Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Ahoj, asi hledám blbě, ale nenašel, proto nové téma. Budu sundavat kyklopa na seiko stargate, a chci se zeptat, zda s tím nemá někdo zkušenost. Viděl jsem nějaké videa na youtube, ale nechci na to brát šroubovák s kladivem :-) Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Radeji bych to nechal udelat u hodinare. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 7. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 To je asi dobrá rada, občas jsem moc aktivní :-) Ale stejně by mě zajímalo jestli to někdo nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Koukni na YT, návodů je tam mraky např. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 7. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Supr, takže oheň a skalpel. Jen to vypadalo až moc jednoduše :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Nezabudaj na to, ze Seiko je hardlex, navody z youtube su na zafir. Zafiroveho kyklopa zo Steinhartov som dal dole zehlickou (opatrne rozohriat kyklopa a lepidlo) a "skalpelom" (zasunut pod kyklopa a odrezat). Na hardlexe by som to neriskoval, s vysokou pravdepodobnostou ho poskriabes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 7. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Na tom videu je tuším invicta, ta rozhodně safír mít nebude. Nicméně jsem z rodu opatrníčků, tak použiju plastový "skalpel" který mám ještě z opravy mobilu, ten snad bude stačit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Bez nahriatia moc neverim, ze to povolis. Skus na lupu prilozit spicku zehlicky alebo spajkovacky vzdy na zopar sekund az kym sa nezahreje a nebudes vediet zasunut daco tenke a ostre medzi sklo a kyklopa. Teda aspon na Steinhartoch drzal fest.. Invicta asi bude mat mineral, ale na videu nevidno nasledky zakroku, nechce sa mi verit, ze to pojde uplne bez skrabancov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leopold paleček Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Zdravím. Mám opačný problém. Vybrousil jsem si kyklopa z čočky (skleněné) starého foťáku a přilepil ho na mé Wengery se safírem. Jenže kyklop tam vydrží tak 2 měsíce , víc ne. Vyzkoušel jsem různá lepidla, ale výsledek cca stále stejný. Neví někdo o nějakém lepidle, které bude držet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 GS Hypocement mi drzal spolahlivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leopold paleček Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 GS Hypocement mi drzal spolahlivo. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leopold paleček Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Už umím vkládat foto , tak jednu fotku přikládám, jak ten dodělaný kyklop na Wengerech vypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 sry, ale je to děs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leopold paleček Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 sry, ale je to děsnemám ho tam pro parádu, ale abych nemusel po kapsách nosit lupu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Přemýšlím, jaké by to bylo, kdyby byl přes celé sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 (upraveno) Edit: Uz nic. Jen jsem si to neprecetl cele a dal blbou otazku, kde sehnal kyklopa? Ze bych jednoho taky vyuzil. :-)Omluva. Upraveno 14. června 2016 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leopold paleček Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Už umím vkládat fotowenger.jpg , tak jednu fotku přikládám, jak ten dodělaný kyklop na Wengerech vypadá. Dlouho jsem se nevrtal ve svých hodinkách a tak jsem musel nějaký "závažný" důvod pro tuto moji oblíbenou činnost najít. A tím důvodem tentokrát byla chybějící luminiscence ciferníku. Luminiscence pouze na ručičkách není úplně praktická. Sehnal jsem tedy ručičku ze starého budíku a "zrecikloval" tři částečky "svítícího" materiálu různé velikosti. Materiál je to velice křehký a v podstatě se těžko nějak upravuje. Bohužel jsem získal použitelné jen tři kusy, místo plánovaných čtyř. Rozhodl jsem se tedy vynechat "3". I tak jsem ale spokojený . Poloha ciferníku vůči ručičkám je nyní krásně čitelná. Přikládám foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leopold paleček Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Už umím vkládat fotowenger.jpg , tak jednu fotku přikládám, jak ten dodělaný kyklop na Wengerech vypadá. Dlouho jsem se nevrtal ve svých hodinkách a tak jsem musel nějaký "závažný" důvod pro tuto moji oblíbenou činnost najít. A tím důvodem tentokrát byla chybějící luminiscence ciferníku. Luminiscence pouze na ručičkách není úplně praktická. Sehnal jsem tedy ručičku ze starého budíku a "zrecikloval" tři částečky "svítícího" materiálu různé velikosti. Materiál je to velice křehký a v podstatě se těžko nějak upravuje. Bohužel jsem získal použitelné jen tři kusy, místo plánovaných čtyř. Rozhodl jsem se tedy vynechat "3". I tak jsem ale spokojený . Poloha ciferníku vůči ručičkám je nyní krásně čitelná. Přikládám foto.Tak jsem nakonec musel tu chybějící luminiscenci na trojce dodělat, viz. foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leopold paleček Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Po čase jsem opět své hodinky přetvářel k obrazu svému.Částečně jsem přebarvil ručičky, protože když se překrývaly s nějakým číslem, tak to nějak celé v jedné barvě splývalo a oddělil jsem minutovou a hodinovou i vzájemně. Fosforeskující indexy jsem doplnil (překryl původně černou) po celém obvodě i když jen imitací (obyčejná zelená barva). A nakonec jsem si pohrál i s vteřinovou ručičkou. Zelená je taky jen imitace luminiscence. Ačkoliv se hodinky zprvu jevily jako dobře čitelné ("černé na bílém"), opak byl pravdou. Proto ta malá úprava. Foto přikládám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Ta lupa strašná, ale jak píšeš pokud jsi slepý jak patróna tak budiž, no a zbytek se mi líbí, palce nahoru :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se