bohus76 Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Pánové nemáte či nevíte kde sehnat osku pro spojení tahu na hodinky Seiko SNZG13K1 ? Je to takový ten pružný kolíček na konci se zvětšenými očky ,aby při zatlačení držel.Vprostřed je průměr 1mm a na krajích cca 1,1- 1,15 mm,délka 19mm.Na jednu stranu jsem rád,že otec neztratil hodinky /zůstaly v rukávu bundy/ ,ale na druhou mně chybí ke spojení právě tenmalý kolíček. V Altru se se mnou bude někdo bavit ? Je to prkotina.Raděj bych ,pokud by se našel u někoho doma,díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 8. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Jedná se o tuto osku /viz.foto /,nemáte někdo navíc ?Dík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 10. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Tož u nikoho se nenajde hen ten bazmek ?
Michelin Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Tohle bude mit snad kazdy druhy hodinar. V altru ti to objednaji, obvykle nic co jsem potreboval nemeli skladem.
bohus76 Odesláno 10. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Na našem velkoměstě,kde nemá ani krátké stěžejky asi těžko.
Liqid Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 A nemáš náhradní dílky tahu? U nich to bývá, klidně i od jiných hodinek.
bohus76 Odesláno 10. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Bohužel tah /náramek/ byl použit v plné délce,tak budu muset napsat nějakému slušnému hodináři.Spíš jsem si říkal,zda někdo nemá "plonkovní" /navíc/ doma.
Frostie Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 Kdyz uz bych nekde neco objednaval, tak spis Seiko Deutschland, nez Altro. Pripadne pro tebe je mozna bliz Viden.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se