Přejít na obsah

Unikaty fora

ivan_989

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 406
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Miťáku maš recht, nějak to tu umřelo.... ovšem co někteří považují za unikáty, to čučím :-) nevím jestli tu jsou , určitě někdo nějaké skippery má, ale neviděl jsem je tu zatím. Opět miluji tu měnící se modrou, co úhel to jiný odstín... Pěkný víkend všem  ;)

post-7459-0-42017600-1500040068_thumb.jpg

post-7459-0-15801700-1500040226_thumb.jpg

post-7459-0-40978300-1500040261_thumb.jpg

post-7459-0-84825600-1500040289_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Miťáku maš recht, nějak to tu umřelo.... ovšem co někteří považují za unikáty, to čučím :-) nevím jestli tu jsou , určitě někdo nějaké skippery má, ale neviděl jsem je tu zatím. Opět miluji tu měnící se modrou, co úhel to jiný odstín... Pěkný víkend všem  ;)

René, Skippery se ti povedly, super kup, v NOS stavu tady na stopro nejsou a na tahu už tuplem ne

moje 1553N bych možná mohl nazvat unikátem, ale nejsem si úplně jistej, myslím, že jsou tady jediný 

Odkaz ke komentáři

a jak to nazivo pusobi oproti plne keramice?

Už jsme to trochu řešili v jinem vlakne, cemu rikas plna keramika??

Asi žádný hodky nemaj strojek rovnou usazeny do keramiky, mam pocit, ze tam je vzdycky vnitrni kovove pouzdro.. viz moje fotka brejklych IWC....

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

Už jsme to trochu řešili v jinem vlakne, cemu rikas plna keramika??

Asi žádný hodky nemaj strojek rovnou usazeny do keramiky, mam pocit, ze tam je vzdycky vnitrni kovove pouzdro.. viz moje fotka brejklych IWC....

Treba iwc topgun, omega dsom atd, tyhle chw to maji jeste uplne jinak, to je asi normalni pouzdro potazene keramickou vrstvou.

Odkaz ke komentáři

Nechci to tady moc plevelit offtopic diskusi, ale zrovna ty iwc si najdi obrazky kreklych pouzder.. uplne jasne uvidíš vnitřní ocelove pouzdro vlozene do toho keramickeho... Ty wardy jsou to same a navic ten vnitrek maji titanovy..

https://www.google.cz/search?q=iwc+top+gun+ceramic+case+break&client=ms-android-huawei&prmd=sivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjE3Yj0rInVAhXF7hoKHeRMBOEQ_AUICigC&biw=360&bih=518#imgrc=DG-6nqJ3W_dOcM:

https://omegaforums.net/attachments/chw5ued-jpg.126819/

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

Nechci to tady moc plevelit offtopic diskusi, ale zrovna ty iwc si najdi obrazky kreklych pouzder.. uplne jasne uvidíš vnitřní ocelove pouzdro vlozene do toho keramickeho... Ty wardy jsou to same a navic ten vnitrek maji titanovy..https://www.google.cz/search?q=iwc+top+gun+ceramic+case+break&client=ms-android-huawei&prmd=sivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjE3Yj0rInVAhXF7hoKHeRMBOEQ_AUICigC&biw=360&bih=518#imgrc=DG-6nqJ3W_dOcM:

Ty chw to ale mají ještě úplně jinak, to mám na mysli, jako ze keramické "pod" na titanovem klasickém pouzdře, nebo ne?

Odkaz ke komentáři

Z toho co jsem četl, tak ty chw jsou úplně to same...plnotucne vnejsi keramicke pouzdro...

Dokusane, kde jsi, bran si tu svoje hodinky.. :-) ... Nebo budes vyzvan, abys v rámci vyzkumu je obetoval a upustil je na koupelnové dlaždičky, at konecne vime, jak to presne s tou keramikou je.. pak budes unikat! :-))

Odkaz ke komentáři

je to to samé jako IWC , s tím rozdílem, že Wardy mají titan a IWC ocel. Je to zřejme z recenzi Typhoon, kde je právě srovnávají s výrazně drazsimi keramickymi hodinkami. Ale nemám potřebu je bránit a už vůbec ne rozmlatit :)

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...