Cyril Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Při mé poslední návštěvě pražského Chronoshopu jsem nevydržel, a musel si domů odvézt alespoň malou chronoupomínku. Volba padla na tyhle fešácký pilotky. Jsou na baterku, mají datum, chronograf, velmi slušnou lumi a masívní kožený řemen s nepostradatelnými cvoky. Stojí pár korun a hlavně nejsou veliké, což je vlastnost, kterou v poslední době dost preferuji. V pohodě je nasoukám pod bundu/rukavici při jízdě na motorce, nebo při letu na motorovém paraglidingu. Kdo hledá levnou variantu pilotek s bohatou firemní tradicí, mohl by ho tento "Einsteigermodel" nakopnout tím správným směrem.Přikládám pár fotek z mobilu. Lepší nebudou. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Konečně se quartzky naučily to srávné rozložení subcifrů. Moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Vypadaji dobre, trebas vyska oproti modelu s automatickou etou 7750 je fakt prijemna. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 9. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Tak já to Reklamní sdělení ještě trochu doplním. Mám i dvoje chrona se 7750 a tyhle Laco jsou ve srovnání s nimi fakt příjemně ploché. Jedna z mála výhod baterkáčů. Jinak to s vyšší ligou samozřejmě nelze moc porovnávat. Je to jiná "cenová skupina". Myslím si ale, že alespoň jedny takový nenáročný hodinky mít doma, nemůže být na škodu. Ps. Přidávám ještě fotky dýnka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Velmi příjemné hodinky. Škoda, že Laco nemá v širším spektru proti Emporio Armani, Diesel, De Tomasosado, Fossil apod. šanci. Když vidím kolik je běžnej spotřebitel schopnej vyhodit za tyto sračky, tak se mi chce blít. Když to vezmu, tak tohle jsou pro nechronomagora, klidně hodinky na celej život. Značka, historie i ta kvalita tam určitě bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 9. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Jen bych ještě doplnil, že rozměr není 40 mm, jak bylo chybně uvedeno na německém Laco webu a na Chronoshopu, ale 42 mm. Přesněji řečeno bez korunky 41,8 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Mít safír a 100 WR tak je mám doma, to jsou mý minimální požadavky na jakýkoliv hodinky. Ale pak by zas nestály šestku, což je na nich nejvíc sexy. Na motorku, na zahradu, na střelnici by byly fajnový. Za tímhle účelem mám teď ručičková Géčka, ale prostě se mi moc neto, no nelíbí ... vůbec žádná Géčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Jsou pěkné nejen na fotkách, ale i naživo. Dělaj i "zlatou" verzi a nově i tyhle modráky. Nemít je v automatu, jdu do nich. https://shop.laco.de/de/Sylt.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tutek Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Kdyby mel nekdo zajem maj je tady za slusnou cenu, ja jsem je tam objednal a bez problemu za par dni byly doma. https://www.lamnia.com/cs/p/11896/hodinky-a-po%C4%8Dita%C4%8De-na-zap%C4%9Bsti/takticky/laco-trier-pilot-watch-quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se