Jakubisko Odesláno 1. října 2007 Nahlásit Odesláno 1. října 2007 Ahoj, muj dobry kamarad zamecnik, vidic mou zalibu v hodinkach, me pozadal, ci bych mu take nejake vybral a sehnal. Podminky ma nasledujici: - prumer 40mm a vic - ne kovovy tah ( z duvodu toho, ze jeho prumer zapesti je 22cm, pesti potom 25cm ) - na ciselniku vsechna cisla a dobre citelny - masite ocelove pouzdro - sklicko, co snese poskrabani ( tim nemyslim safir, ale neco, co je dostatecne tluste, aby se pri styku s kovem skrablo, ne prolomilo ) - cena do 5000,- ... od toho se asi bude odvijet pohon, quartz by mu nevadil nemam ani spetku napadu, ktere hodinky by to mohly splnovat
Rimsy Odesláno 1. října 2007 Nahlásit Odesláno 1. října 2007 Jedine co mi v dane kategorii napadlo, akorat nemaji cisilka. JInak by se mohly na 22 cm pracce pekne vyjimat.
kubson Odesláno 1. října 2007 Nahlásit Odesláno 1. října 2007 Jedine co mi v dane kategorii napadlo, akorat nemaji cisilka. JInak by se mohly na 22 cm pracce pekne vyjimat. do 5ti tisíc? vem mi jich rovnou tucet.. nebo dva
Jakubisko Odesláno 2. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2007 rimsy: ver mi, pokud by tam nemusely byt ty ciselne indexy pro vsechna cisla, beru prvni divery, co mi prijdou do tlapek
Foundryman Odesláno 2. října 2007 Nahlásit Odesláno 2. října 2007 Všechna čísla má na diverech O&W, na RLT stojí 149 GBP. Pravda, kapku přes limit... Ale zato ETA.
Godin Odesláno 2. října 2007 Nahlásit Odesláno 2. října 2007 Nechci se vnucovat, ale myslím, že tyto co prodávám, všechna kriteria splňují a navíc cena je jistě velmi příznivá. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8853
Jakubisko Odesláno 2. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2007 Zatim nej, na co jsem narazil... neco z produkce Junghans - http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/ju...eltrekorde-g38/ Foundryman: O&W jsou moc pekne, sam bych po nich skocil. Ale bohuzel jsou na tahu a remen mi na nich nesedi
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.