Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Baker napsal:
Napr. na odkazu, ktery jsem uvadel vyse jsou ceny jiz vc. postovneho, k tomu si pripocti dph 19% a clo 4,5%. Ovsem pokud budes mit stesti, projde Ti to i bez techto poplatku :D

připocti jen 19%, clo je za kus asi 20 kaček a v praxi se často nevybírá, asi si to nechám napsat na tričko ;)

• Odpovědi 156
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Odesláno
  kubson napsal:
připocti jen 19%, clo je za kus asi 20 kaček a v praxi se často nevybírá, asi si to nechám napsat na tričko ;)

Udělej si pro nás malé poučení před nákupem do podpisu ;)

Odesláno

Katka, skus zistit, ci manzel na hodinkach viac oceni stopky (a vacsina clenov tohto fora ti povie, ze ich takmer nepouzivaju :crying_anim02: ) alebo ine funkcie - datum, den... Ked vravis, ze manzel ma rad displeje, stalo by za zvazenie nieco rucickove s doplnkovym displejom... a nemusi to byt len casio...

Odesláno
  afrikab napsal:
Dnesk jsem videl nove Festiny Tour de France 2007. Na obrazku vypadali krasne, ale v realu jsou strasne preplacane.

Ostatne u podobnych (Casio, atd.) hodinek mam ten dojem skoro vzdycky.

jojojo to souhlasím

Odesláno

Krásný den všem!! :cool02:

Tak jsem to včera večer z manžílka dostala. :devil:

Tak přesné informace jsou takové - Bateriové (Quartz), minerální sklíčko (a lepší), ručičkové s dopl.displejem (sptopky, datum,...) , kovový (ocel.) pásek.

Vlastně takové měl, Casio, ale do těch se mi už nechce, špatná zkušenost. Koupila jsem mu za 2000 (vím, moc to není, ale myslím, že málo taky ne) a vydržely cca půl roku, pak oprava, ale stejně se pak už zastavovali atd..

Tak jdu hledat, jen Vás prosím, jestli máte někdo nějaký tip nebo aspon značku.

Díky moc :D

Odesláno

Když trochu přidáš, můžeš mít Sector 850 ANA DIGI na kovovým tahu, z Amazon.com za cca 200 USD s dopravou, plus pravděpodobně 19% DPH, takže do 5 tisíc českejch.

41X0TRKBY6L._SS400_.jpg

Digitální zobrazení času a stopek se dá vypínat.

Hezčí fotka na kůži.

post-59-1191573952.jpg

Odesláno

Manža by chtěl kovový pásek..

ted měl takové obyč, analog a dole jednořádkový displej a byl spokojený, .. raději něco jednoduššího, aby to nebylo zbytečně přeplácané.

Ale ty jsou taky hezké ,ty Pumy

co značka Lorus, nevíš?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...