mischa Odesláno 2. října 2007 Nahlásit Odesláno 2. října 2007 Máte někdo starší čínské hodinky? Já mám tyhle dvoje, prodávaly se v klenotách v 80tých letech. Ty s ručním nátahem za 650 Kč, ty automaty za 1150. Oboje jsou v nerezu, skla z plastu, jedno z nich s lupou na datumu. Stroje s finisáží, za kterou by se nikdo stydět nemusel. V zásadě klalitnější, než ostatní, co se tehdy v klenotách prodávalo.
gandalf Odesláno 2. října 2007 Nahlásit Odesláno 2. října 2007 Já mám nefunkční automaty, bez dne v týdnu. Před nějakým časem jsem je tady někomu nabízel na "hraní" ale nikdo nezabral. Ale pěkný byly a když šly, tak přesně.
afrikab Odesláno 2. října 2007 Nahlásit Odesláno 2. října 2007 Sea-Gull, vyrobce legendarniho leteckeho gronografu. Existuje par zajimavych cinkych mechanik, obcas se na eBay nejake objevi. Ale jeste se mi tam zadne nelibily tak moc, abych se odhodlal.
Miro2 Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2007 a nejen chronografu, pod značkou seagull se dělala celá řada fotoaparátů
dubraro Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2007 mischa napsal: Máte někdo starší čínské hodinky? Já mám tyhle dvoje, prodávaly se v klenotách v 80tých letech. Ty s ručním nátahem za 650 Kč, ty automaty za 1150. Oboje jsou v nerezu, skla z plastu, jedno z nich s lupou na datumu. Stroje s finisáží, za kterou by se nikdo stydět nemusel. V zásadě klalitnější, než ostatní, co se tehdy v klenotách prodávalo. Tak si jich važ, jsou to pěkné, dnes již sběratelské kusy. Jestli si jich nevážíš, tak mi je nabídni
budo Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 mischa - jen mimo téma - stálo by za úvahu obrázky kapku zmenšit, než je nasdílíš ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se