Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Docela pekne fotky hodinek, ktere me v ralu dost zklamaly. :(

post-670-1191360864.jpg

post-670-1191360925.jpg

post-670-1191360964.jpg

post-670-1191360989.jpg

post-670-1191361017.jpg

post-670-1191361035.jpg

post-670-1191361061.jpg

Nejsou spatny, safir s antireflexem, precizne zpracovane pouzdro, 3d cifernik, ale nedelaji ten uh-oh dojem ktery by clovek cekal u hodinek okolo tisice ?.

Odesláno
  klobadysek napsal:
Docela pekne fotky hodinek, ktere me v ralu dost zklamaly. :(

Nejsou spatny, safir s antireflexem, precizne zpracovane pouzdro, 3d cifernik, ale nedelaji ten uh-oh dojem ktery by clovek cekal u hodinek okolo tisice ?.

Pravě...tady se design vůbec nepovedl. Ještě štěstí, že s kalibrem 6R20 máme tyto krásné kousky:

Front.jpg

1232d.jpg

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Omlouvám se, že oživuju staré vlákno, ale uvažuju o Seiko SPB001. Prosím o konstruktivní kritiku, klidně se nechám odradit nebo doporučit něco jiného.

Nemám rád design "diver" hodinek a chci ocelový tah. Seiko jsem si vybral, neb to není Swatch a navíc jsem lehce úchylný na Japonsko ;)

Samozřejmě bych je koupil na 21jewels.com, kde vyjdou na cca 12000,- Kč + poplatky.

Edit: Jo a mám hubenou ručku 16 cm, takže žádné obrovské hodinky :sad01_anim:

Díky

Tets

Upraveno uživatelem Tets
Odesláno
  Tets napsal:
Omlouvám se, že oživuju staré vlákno, ale uvažuju o Seiko SPB001. Prosím o konstruktivní kritiku, klidně se nechám odradit nebo doporučit něco jiného.

Nemám rád design "diver" hodinek a chci ocelový tah. Seiko jsem si vybral, neb to není Swatch a navíc jsem lehce úchylný na Japonsko ;)

Samozřejmě bych je koupil na 21jewels.com, kde vyjdou na cca 12000,- Kč + poplatky.

Edit: Jo a mám hubenou ručku 16 cm, takže žádné obrovské hodinky :sad01_anim:

Díky

Tets

Design tohoto modelu je nezvládnutý. Doporučuji se podívat na jiné modely s tímto kalibrem - dnes není problém si koupit hodinky v Japonsku a za pár dní je mít doma.

http://watch-tanaka2.sub.jp/page272.htm

Odesláno
  ¨safi napsal:
Design tohoto modelu je nezvládnutý.

Díky za názor. Mě se zrovna tyhle docela líbí. Jsou takové, hmmm.., výrazné, takže je všechno pěkně vidět. A kromě data ukazují i den, což je u mě plus. Na druhou stranu vypadají trošku jako fake chronografy z tržiště, možná máš s tím designem pravdu. Ach jo... :suicide_anim:

Pěkné (takové decentnější) jsou SARC003 - skoro stejné, ale v černé, žádné stříbrné ciferníčky. Anebo ty GMT z tvého odkazu, ale ty na ocelovém tahu nemají červenou ručičku a cenově jsou taky výš (jiný kalibr, jasně).

Ještě nad tím popřemýšlím, aktuální to bude stejně až na podzim a pokud možno si chci vybrat něco, čeho se nebudu za 14 dní zbavovat, jak se tady občas stává.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...