Marek Boháč Odesláno 20. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Je to jeden a ten samej , akorát v různém stádiu rozpracovanosti ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabajka Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Mame nejaky pokrok ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 23. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Nojo , hodiny jsem dokončil už před vánocema , natočil hromadu videosekvencí , ale jsem línej pouštět počítač .Mezitím jsem dokončil další dvoje hodiny a ještě jiné drobnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Krsna prace!Delal si jen strojek a cifernik, nebo i tu hodinovou skrinku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 24. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Schránka je originál , ciferník ruka a zbytek je moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabajka Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Tak to je parada. A tie dalsie dve ??? Premoz nechut k PC:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Marku, klobouk dolů. A těším se na tvé dvoje nové hodiny a drobnosti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelez Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Marek mě inspiroval svou "motorizovanou lupénkovou pilkou". Posílám obrázek "Filing machine", vyrobené také z vraku pilky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 8. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 No tak jsem konečně po roce sestříhal to video , ostuda ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plinha Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 To nemá chybu, to je na vystavení ... vždycky, když ji sem dal nějaké video, tak jsem to obdivoval.... kolik to může být tak hodin práce? Spočítal si to? Smekám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 9. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Dělal jsem to asi měsíc a půl , ale pilně .PS: je to vystavené v Klášterci nad Ohří :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Marku, to je nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plinha Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Díky Marku, vystavené někde v muzeu, nebo kam za tím máme vyrazit na čumendu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 (upraveno) Opráším toto téma. Nakonec mi to nedalo a jednu špindlovou hřídel, s věncem a vláskem jsem vyrobil také. A stroj opravdu zase snad bude tikat. Délka je 20 mm . Upraveno 4. října 2020 uživatelem Jiří9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 (upraveno) Sice to sem nepatří, ale mám radost, tak se s Vámi podělím. Dnes se mi nakonec po dlouhé době, podařilo dokončit učební pomůcku, pro naší hodinářskou školu v Jihlavě. Model 3osého tourbillonu. Má v sobě 17 mikro kuličkových ložisek a jedno třecí. Nakonec po různých pokusech a slepích uličkách, jeho náhonu, včetně mechanického, je poháněn krokovým motorem s převodovkou a řízen modulem UNO R3. Model není můj, ale podložku a kruhový držák, jsem kreslil v 3D osobně. Stavba a tisk dílů stál za to. Ale nakonec se zadařilo . Video je v odkazu MVI 6478 ss.avi MVI_6478.avi Upraveno 5. ledna 2021 uživatelem Jiří9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 To je fajn Jiří ,fotečka by nebyla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 To je super Jirko, krásná práce. Má to skvělej zvuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chosé 24 Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 (upraveno) V 9. 9. 2019 v 19:34, Marek Boháč napsal: Dělal jsem to asi měsíc a půl , ale pilně . PS: je to vystavené v Klášterci nad Ohří To se Václavové divili... Upraveno 20. dubna 2021 uživatelem chosé 24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chosé 24 Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 V 9. 9. 2019 v 19:34, Marek Boháč napsal: Dělal jsem to asi měsíc a půl , ale pilně . PS: je to vystavené v Klášterci nad Ohří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se