Marek Boháč Odesláno 9. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Jen pro srovnání .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Super a asi je to i velká dřina. Nikdy jsem rytí kovu na vlastní oči neviděl, tak vůbec netuším jak se to dělá. Jen ty číslice se mi zdají příliš všelijaké, ale to je asi zvoleným postupem "tesat" vše bez předkreslení rovnou načisto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 9. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 To se dá těžko popsat , to chce vidět. Postup je asi takový , že máš rytecký nůž (podobně jako dláto , je vidět na prvním foto) kterým z kovu odřezáváš šponu za šponou. Jistě sem to předkreslený měl , ale udržet směr rytí na předkreslené čáře je už o něčem jiným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atjof Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 A tohle za víkend? Pro mě práce tak na rok :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 9. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 A to jsem ještě před týdnem ani nevěděl jak držet nůž. Tenhle ciferník mě fakt vyškolil :-) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayB Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Respekt! Je to naprosto úžasný co tvoříš. Sledují to od počátku a prosím o pokračování.Jsem moc zvědavej jak na aktuální projekt vymyslíš ovální sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Je to fakt paradni! A zase krok dopredu oproti predeslemu modelu.Myslim ze je videt, ze to mas opravdu v rukach, akorat netravis tyden s piplanim a finisovanim jednoho dilku, ale sfouknes za tu dobu temer cele hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Opravdu dobré. ... to chce vidět. Postup je asi takový , že máš rytecký nůž (podobně jako dláto , je vidět na prvním foto) kterým z kovu odřezáváš šponu za šponou. Jistě sem to předkreslený měl , ale udržet směr rytí na předkreslené čáře je už o něčem jiným.Rytec, kterému to jde: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atjof Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Oválné sklo nebude pro Marka problém. Prostě si postaví sklářskou pec. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Koupi si jen ovalnej zufanek Opravdu fantasticka prace, klobouk dolu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayB Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Nebo ovální žárovku. Věřím že to vymyslí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Klobouk dolů! Je to naprosto neuvěřitelný.Jsem zvědavý, co vymyslíš za měsíc, rok???Hrozně rád si Tvé vlákno čtu a představuji si, co bych asi vyrobil já :-(((Ale abych se nepodceňoval, když jsem byl malej, celkem se mi povedl prak.Fotku bohužel už vložit nemůžu. Zub času zapracoval :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 10. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Děkuji za kladné ohlasy .No už od začátku jsem věděl že sklo nebude , bude jen prořezávaný kryt.Tenkrát sklo nebylo moc v módě , to spíš broušený křišťál když už. Moje představa je asi taková. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 (upraveno) Skvělá práce Marku Ten ciferník je fakt povedenej.Vždy sem rád nakouknu a kochám se ... Upraveno 11. října 2016 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Děkuji za kladné ohlasy .No už od začátku jsem věděl že sklo nebude , bude jen prořezávaný kryt.Tenkrát sklo nebylo moc v módě , to spíš broušený křišťál když už. Moje představa je asi taková. UZASNY, UZASNY A JESTE JEDNOU UZASNY.. Vazne klonouk dolu, kdyz na to tak koukam, napadlo me, kolik ty kapsace cca vazi? ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Opravdu klobouk dolů, krásná práce. Já jsem před pár měsíci začal dloubat do kovu. Chtěl bych dát do pucu jednu starou lampu.Nakoupil rytecké nože, dlátka rýtka různých tvarů a velikostí. A hurá do práce:) Mohu říct, že to vypadá strašně jednoduše, když se díváte na práci rytce, ale opak je pravdou. Čím tvrdší kov, tím daleko hůře děláte sebemenší linku. Udržet směr, hloubku je opravdu náročné. Ale tady Marek předvádí naprosto úžasné věci a s velkou zarputilostí jde za cílem Klobouk dolů a držím palce. Ahoj Čenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 22. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Delší dobu jsem nepsal , jelikož krabička mi dala zabrat . Již několikrát jsem povrch přebrušovala začínal s rytím znova a znova. Ještě že bylo z čeho brát. Ani teď nejsem stopro spokojen , ale už sito nechám na další hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Máš to pěkný Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 23. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 clockyclock: Váha je pro mne nepodstatný údaj takže nemám nic pořádnýho na čem bych to zvážil (pro mne jsou rozhodující rozměry). No ale hodil jsem to na kuchyňskou váhu a ta ukázala 150gramů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bronek Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 To je úžasná práce. Máš můj obdiv........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se