pan socka Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Prohlížel jsem si nové modely Louis Erard 1931 s mimostředovou sekundovou ručkou. Došlo k menším změnám grafiky ciferníku a ke zvětšení průměru subciferníku, což je, dle mého soudu, jedině ku prospěchu. Ciferník vypadá kompaktněji a vyváženěji oproti předchozí generaci. Jenom se nemohu ubránit dojmu, že jsem to již někde viděl.
damankapsky Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 Mně se líbí tento kousek. Přemýšlím nad skeletony a tohle mě zaujalo.
mass1985 Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 Muzu se zeptat.....nevite nahodou prebliznou cenu tech stribrnich hodinek?Diky
sibirnaya Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 (upraveno) mass1985 napsal: Muzu se zeptat.....nevite nahodou prebliznou cenu tech stribrnich hodinek?Diky priblizne... http://www.eobchodnidum.cz/enaramkovehodin...9201pvdr02.html nebo tady levneji... http://www.mulloysjewelry.com/viewitem.asp...;idProduct=7564 Upraveno 11. října 2007 uživatelem sibirnaya
N4M Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 (upraveno) pan socka napsal: Prohlížel jsem si nové modely Louis Erard 1931 s mimostředovou sekundovou ručkou. Došlo k menším změnám grafiky ciferníku a ke zvětšení průměru subciferníku, což je, dle mého soudu, jedině ku prospěchu. Ciferník vypadá kompaktněji a vyváženěji oproti předchozí generaci. Jenom se nemohu ubránit dojmu, že jsem to již někde viděl. Třeba Maurice Lacroix Pontos ? Stylově si jsou hodně podobné: http://www.hodinky-koscom.cz/PT7518-SS001-130-I8583.html Upraveno 11. října 2007 uživatelem N4M
hciq Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 pan socka napsal: Prohlížel jsem si nové modely Louis Erard 1931 s mimostředovou sekundovou ručkou. Došlo k menším změnám grafiky ciferníku a ke zvětšení průměru subciferníku, což je, dle mého soudu, jedině ku prospěchu. Ciferník vypadá kompaktněji a vyváženěji oproti předchozí generaci. Jenom se nemohu ubránit dojmu, že jsem to již někde viděl. co to vlastně je, uzpůsobení klasickýho designu do "moderního pouzdra" a to jenom pro to blbý safírový sklo? To raději budu obdivovat snahu Eltonu o obrácenej postup. Nádhera starých hodinek je právě v tom vypouklým skle, kde není potřeba tolik toho ocelovýho masa okolo a ciferník je dostatečně velkej, čitelnej, a viditelnej i z jinejch úhlů. Každej blb mastí dnes hodinky velký a těžký jak kolo vod vozu, kde se všechny průsery můžou schovat. No a to přeci není dobře.
Well Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 N4M napsal: Třeba Maurice Lacroix Pontos ? Stylově si jsou hodně podobné: http://www.hodinky-koscom.cz/PT7518-SS001-130-I8583.html Podobné jsou, ale už to není ono. Našel jsem ještě pár krádných kousků Trošku připomínají Hamiltony, škoda že ne cenou .
A@A Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 To je pravda, cena Louis Erard hodiniek je trosku nadnesena. Pre pripadny zaujem by som kontaktoval asi hlavneho distributora, mozno by bola aj zlava Na Slovensku je to spolocnost Montre. http://www.hej.sk/kozmetika-hodinky/shop/20008/louis-erard/
damankapsky Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 (upraveno) No a tady jsou ty ceny úplně jinde: http://www.timeway.eu/Louis-Erard/Collection-1931 Upraveno 12. října 2007 uživatelem damankapsky
mass1985 Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 Diky, nejsem odbornik, nevim jaky to ma strojek, ale ta cena vs. design vypada docela dobre.
PD Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 Louis Erard je součástí Swatchgroup, kde tvoří "střední třídu", takže asi strojky budou ETA.
pan socka Odesláno 12. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2007 PD napsal: Louis Erard je součástí Swatchgroup, kde tvoří "střední třídu", takže asi strojky budou ETA. Nejsou součástí Swatchgroup. Použitý strojek je Eta - Peseux 7001
Well Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 pan socka napsal: Nejsou součástí Swatchgroup. Použitý strojek je Eta - Peseux 7001 Nejsem odborník na ETa strojky (ne že bych byl na nějaké jiné), ale umožňuje tento strojek manuální nátah?
PD Odesláno 14. října 2007 Nahlásit Odesláno 14. října 2007 pan socka napsal: Nejsou součástí Swatchgroup. Použitý strojek je Eta - Peseux 7001 Omlouvám se, Louis Erard nejsou součástí Swatchgroup. Ale s těmi strojky jsem se až tak moc nespletl - viz www stránky výrobce: "Fitted with ETA movements, Dubois Dépraz additional complications for the Moon Phases and Large Date models, or with ETA ebauches assembled, modified or completed in our workshops, and Louis Erard modules for the Regulator and Power Reserve models, Louis Erard creations bear witness to the mastery of mechanical watch technology demonstrated by its nine watch-makers based in Le Noirmont." Hodinky mají hezký, ale opravdu nejsou zadarmo.
pan socka Odesláno 16. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2007 Well napsal: Nejsem odborník na ETa strojky (ne že bych byl na nějaké jiné), ale umožňuje tento strojek manuální nátah? Umožňuje manuální nátah, ale nejde o automat.
Jerryl Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 Kdyby měl někdo zájem o hodinky zn Louis Erard za dobrou cenu, tak se mě zeptejte. Protože byste votravovali všichni po jednom, tak to radši vysypu hned. V Praze Štěrboholích otevřeli nový nákupní centrum Fashion Outlet. Mají tam hlavně hadry, ale taky je tam obchod Klenoty Aurum a tam mají 30%slevu na hodinky této značky. Okukoval jsem tam jedny chronografy na kovu za ceníkovou cenu cca 44.000,- . To je dost, ale po slevě za 30 tis už bych si je dokázal představit.
Návštěvník Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 Jerryl napsal: Kdyby měl někdo zájem o hodinky zn Louis Erard za dobrou cenu, tak se mě zeptejte. Protože byste votravovali všichni po jednom, tak to radši vysypu hned. V Praze Štěrboholích otevřeli nový nákupní centrum Fashion Outlet. Mají tam hlavně hadry, ale taky je tam obchod Klenoty Aurum a tam mají 30%slevu na hodinky této značky. Okukoval jsem tam jedny chronografy na kovu za ceníkovou cenu cca 44.000,- . To je dost, ale po slevě za 30 tis už bych si je dokázal představit. Klenoty aurum a ceny Louis Erard, to je kapitola sama pro sebe. Loni jsem viděl v Davosu kolekce těchto hodinek v cenách o cca 30% nižší než v Klenotech. No a já vůl je nekoupil . No nic, lyžařská sezona pomalu začíná, pokud se tam někdo vypravíte, nelze ta hodinářství minout. Davos je jen jedna hlavní ulice, a z větší části nabouchaná právě hodinkami.
rorda Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 (upraveno) Dneska mam dovolenou a měl jsem cestu kolem toho zmiňovanýho Outlet Centra ve Štěrboholích a tak jsem si nenechal ujít návštěvu a prohlédl si nějaké kousky pěkně zblízka ... Ta sleva 30% je hodně lákavá ... Líbí se mi tyhle http://www.montres-louiserard.ch/collectio...=89&type=1# ... Upraveno 22. listopadu 2007 uživatelem rorda
Jerryl Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 (upraveno) 2 rorda: No a který jsi si teda vybral? Oni i ty obyčejný automaty nejsou ošklivý. S cenou na visačce bezmála 19000,- moc prodejný nejsou, ale za 13 tisíc, mno nevim. Hlavní otázka je, jestli je L.E. ta pravá firma, do které investovat. Hodinky mají pěkný, to jo. Na druhou stranu né levný. Vyplatí se nebo se nevyplatí se? Upraveno 22. listopadu 2007 uživatelem Jerryl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se