Mikefux Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Ahoj, odpusťte mi, že si troufám jako zelenáč založit tohle téma (intenzivně hledal a nenašel), ale dnes mám takovou radost, že nemůžu jinak. Od doby co sleduji hodinky se mi ještě nepodařilo ve škole (ČVUT FEL) narazit na žádné zajímavé hodinky až dnes...a hned to byly Primky! První Primky jsem viděl hned ráno. Paní z bufetu na ruce pánské padesátky s černým ciferníkem v perfektním stavu. Další Primky měl na ruce pán v montérkovém kompletu, který se zřejmě podílel na rekonstrukci budovy. Tentokrát to byly pozlacené hranaté automaty s kulatým světlým ciferníkem (typ 96 009 3) na tahu. Poslední Primky jsem viděl na jednom studentovi (doufám). Byla to (a to mě potěšilo nejvíc) žlutá Humbeta na masivním hnědém racing řemenu. To snad musí být někdo odtud, jinak nevím! No a já samozřejmě, zrovna dnes, na ruce Seika... Tak jsem zvědav, jestli se to chytne, nebo jestli je to odsouzeno k záhubě. Pokud tu tohle téma je tak to prosím smažte, ale fakt jsem to prohledával pečlivě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Pravidelně každý měsíc jako dárce navštěvuji transfůzní stanici v Brně, a téměř pokaždé tam potkám alespoň jedny Prim hodinky. Nejčastěji jsou to PS2 a pak nějaké padesátky a někdy i televize. Hold je nás co mají rádi pěkné věci ještě dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Je to tak 3 roky zpátky. V ZOO Dvůr králové měl ošetřovatel žiraf PSII. Další pak rok zpátky a bývalý předseda ČOV, hodinky co fasovali do Londýna (bohužel jim dali jenom v quartzu, přitom předseda ČOV by si určitě zasloužil něco víc z tehdejší produkce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 (upraveno) ČOV- čistírna odpadních vod? Jedna taková je u nás na chalupě za vesnicí, ale žádný předseda tam není. Ten je v JZD Upraveno 22. října 2015 uživatelem skodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 to je mpm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 22. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Náhodou jsou mazacký. V manuálu (nejlíp 94) s průhledem a cenovkou pod patnáct by udělali díru do světa. Klidně bych nane v létě šetřil. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 (upraveno) Český Olympijský Výbor Jsou to sporty z Eltonu. Na dýnku je PRIM 38 Czech Team OH 2012 London a jméno dotyčného (Ronda 715) http://www.prim.cz/hodinove-strojky/hodinove-strojky/kalibr-38-628.htm Upraveno 22. října 2015 uživatelem JZED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 22. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Teď v Menze starší pán na ruce klasické černé PS2 na originálním řemínku. Vypadá to, že dvojkové Sporty jsou v oblibě. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Je to síce dávnejšie ale koncom leta som videl chalana čo išiel z trampskej na vlakovej stanici a tiež mal PSII. A vyzeral že sa do Prim trochu vyzná lebo obzeral moje veľké modré televize. Odoslané z D2303 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 K nám do vesničky jezdí motoráček a v něm občas je pan průvodčí s krásnými starými PSII. V období dravého primkaření jsem je z něj lámal, ale nedal, potvora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Nazdar pánové,dneska jsem viděl na Aukru tyto Diplomaty.Na ciferníku incabloc ve stroji podle mě KIF.To se taky tak dříve vyráběly nebo je to složenina?http://aukro.cz/prim-diplomat-incabloc-na-stroji-cal-68-1-i5827837016.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Pěkná složeninka Pouzdro sice odrbaný, nožky projetý od tahu....ale originál od incablocu (má číslo).Takže někdo prohodil stroj. Při směšné ceně strojků na aukru, celkem pochopitelé řešení opravy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 No taky bych řekl.Já jsem si právě s borcem vyměnil pár mailů na téma,jestli mu to není blbý,takhle dělat z lidí blbce,moc se mu to nelíbilo :-) Dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 No podle moji skromné zkušenosti jsou dva druhy prodejců!Jen má pocit, že doma má starý odpad, tak za cenu jedné Studentcké pečeti, no a druhej, že je to obrovská cennost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 No podle moji skromné zkušenosti jsou dva druhy prodejců!Jen má pocit, že doma má starý odpad, tak za cenu jedné Studentcké pečeti, no a druhej, že je to obrovská cennost A pak jsou ti třetí, kteří se tím opravdu živí. Vědí dobře co mají a umějí to prodat.A pak ti čtvrtí. Vědí co mají, vědí jak to prodat, umějí napsat krásnou pohádku a umějí nádherně fotit a používat fotošop. Taky se tím živí.A pak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se