bobi Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Shewcza,super fotky - yes Až začínám pomalu zvažovat ,jestli ty PADIny přeci jen ještě nenechám v krabici na příští léto. Když už letos moře nedopadlo,tak by se mnou mohly případně jet k tomu velkýmu rybníku příští rok .Asi nesmím na ty fotky radši moc čumět . Vít má taky krásný fotky Padin.Ach,jo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 (upraveno) .Shewcza,super fotky - yes OK.jpg Až začínám pomalu zvažovat ,jestli ty PADIny přeci jen ještě nenechám v krabici na příští léto. Když už letos moře nedopadlo,tak by se mnou mohly případně jet k tomu velkýmu rybníku příští rok .Asi nesmím na ty fotky radši moc čumět . Vít má taky krásný fotky Padin.Ach,jo ... Díky. Hop Čumím jak puk, jak jsi to fotil?Aspoň prozraď, zda je to zmrzlý nebo horký čaj. Upraveno 24. října 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 bobi: díky. Neprodávej, nejsou lepší hodinky na léto o který nemusíš mít tak velký strach a nepotřebují přehnanou péči a drahý servis. Vit: díky. Není to můj nápad. Nechal jsem se inspirovat váženým členem "morbo", (http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/109399-trampoty-starýho-kozla/page-3#entry2013729) který mi všechno prozradil a poradil. Psal jsem mu sz. Je to suchý led, snad se nebude zlobit, když to tu prozradím, ale myslím, že v tvých rukou potenciál na skvělé fotky minimálně o tři třídy vzroste oproti těm mým. Tak ať se daří. Já to zatím zkoušel jen na rychlo, protože jsem neměl moc času a tak mi 80% vyprchalo do ovzduší. Ale mám v hlavě další projekt, kde snad na plno využiji potenciál suchého ledu a vymyslím lepší kompozice. Teď opravdu bohužel nebyl čas, ale jel jsem náhodou kolem, tak jsem se tam zastavil a koupil na vyzkoušení. Ať se daří a těším se na skvělé foto v tvém podání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 (upraveno) shewcza: nahodou mas ty fotky supracky! Budu se tesit na dalsi kompozice kamarade Upraveno 24. října 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 shewcza: hezké fotky a víš jak to psal morbo, hlavně to nehul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 tano: díky moc, doufám, že bude někdy příležitost pokecat u pivka Svatoslav: hele dělal jsem to celou dobu v místnosti se zavrenymi okny a asi jsem imunní a díky za pochvalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Relativně dlouho jsem se safíru na želvách bránil než jsem jedny pořídil. Myslím, že to ty hodinky zvedá o hodně výš, alespoň tedy z mého pohledu. Časem (čti po záruce) dám safír i na padi a suma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Shewcza, tyto fotky jsou mi blízké, ale nějak se v tom ztrácím ty hodinky máš nové? Nebo jsi je měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Svatoslav: dnes mi přišly koupil jsem je, abych si zkrátil čekání na to co chci, ale asi budu čekat déle než jsem myslel. Uvidíme. A děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Svatoslav: dnes mi přišly koupil jsem je, abych si zkrátil čekání na to co chci, ale asi budu čekat déle než jsem myslel. Uvidíme. A děkuji Kdo to čekání má vydržet, že. L?bí se mi, máš je od někud z venku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Svatoslav: Kdepak. Jsou od místního váženého člena, byly v inzerci, tak jsem po nich sáhl. Ještě na ně chci nějakou hezkou kůži a budu spokojenej. Ovšem musím podotknout, že ta originální guma je fantastická. Nic tak pohodlného jsem na ruce ještě neměl. Crafter se může jít zahrabat a to jako beze srandy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Sice je novej gumák na želvách lepší než co Seiko dodávalo např. na Monstra, ale Crafter je na želvách rozhodně lepší. Krom toho ten origo gumák se hrozně špiní a hrozně se na něj lepší prach a bordýlek což na Crafter ani náhodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Strocek: To je možný, ale pohodlností při běžném nošení se crafter nemůže rovnat, ale třeba to je na želvách jinak. Mám ho na sumech a želvy na tom origo gumáku se nosí opravdu skvěle. To s tím prachem potvrzuji, lepí se na něj nečistoty. Ani vzhledově se na crafter nehrabe, myslím, že ani co do pevnosti se týče nemá oproti craftru šanci, jen se prostě na tom origo gumáku želvy skvěle nosí. V podstatě o nich ani nevím. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 bobi: díky. Neprodávej, nejsou lepší hodinky na léto o který nemusíš mít tak velký strach a nepotřebují přehnanou péči a drahý servis.Vit: díky. Není to můj nápad. Nechal jsem se inspirovat váženým členem "morbo", (http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/109399-trampoty-starýho-kozla/page-3#entry2013729) který mi všechno prozradil a poradil. Psal jsem mu sz. Je to suchý led, snad se nebude zlobit, když to tu prozradím, ale myslím, že v tvých rukou potenciál na skvělé fotky minimálně o tři třídy vzroste oproti těm mým. Tak ať se daří. Já to zatím zkoušel jen na rychlo, protože jsem neměl moc času a tak mi 80% vyprchalo do ovzduší. Ale mám v hlavě další projekt, kde snad na plno využiji potenciál suchého ledu a vymyslím lepší kompozice. Teď opravdu bohužel nebyl čas, ale jel jsem náhodou kolem, tak jsem se tam zastavil a koupil na vyzkoušení. Ať se daří a těším se na skvělé foto v tvém podání.Díky za info, bohužel na takto komplikované kompozice nemám dost času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 shewcza: koukam nova akvizice, bravo! Tesim se na nove fotky, ten gumak jsem zkousel a musim potvrdit, pohodlicko nejvyssi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Relativně dlouho jsem se safíru na želvách bránil než jsem jedny pořídil. Myslím, že to ty hodinky zvedá o hodně výš, alespoň tedy z mého pohledu. Časem (čti po záruce) dám safír i na padi a suma.aky safir si nahodil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 (upraveno) jovani: to je otázka spíš na původního majitele, opravdu netuším. Ale myslím, že v tom nebudou velké rozdíly. Jediné co vím, že je to double domed s modrým antireflexem a dělá fakt parádu. tano: jo nová akvizice .-) už mě nebavilo fotit pořád to stejné, tak jsem koupil stejný hodinky v jiné barvě žena jen vyvrátila oči v sloup Něco málo z práce Upraveno 26. října 2017 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 shewcza: vyborny fotky! Tvoje pani ma s Tebou trpelivost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Aúúúúú. S tím se musí člověk narodit. S kůží souhlasím, no hodinek mám s černým ciferníkem celkem dost, no ale. Ne nic, já vydržím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Moc děkuji pánové. Ještě něco z naší zahrádky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se